W tym tygodniu leci mi juz 8 tc, a wiec drugi miesiac. Wlazlam na wage nie przytylam nawet 1 kg,a jem normalnie, nie odchudzam sie. To normalne czy nie? Moze od drugiego trymestru zaczne tyc. Kolejna wizyta dopiero po 12 tc,takze jeszcze min 4 tygodnie czekania, wiec niewiem czy dziecko aby rosnie skoro ja mam caly czas te sama wage ciala
z tego co pamietam, to na poczatku ciazy bardzo powoli wzrasta waga.
Przytyc to przytyjesz na pewno. Podobno normalnie i optymalnie to jest przybrac do 10 kg i podobno to przy porodzie sie "zrzuca". U mnie bywalo roznie w kazdej ciazy inaczej.
W tym tygodniu leci mi juz 8 tc, a wiec drugi miesiac. Wlazlam na wage nie przytylam nawet 1 kg,a jem normalnie, nie odchudzam sie. To normalne czy nie? Moze od drugiego trymestru zaczne tyc. Kolejna wizyta dopiero po 12 tc,takze jeszcze min 4 tygodnie czekania, wiec niewiem czy dziecko aby rosnie skoro ja mam caly czas te sama wage ciala
Wiesz, ile waży płod w 8tc? Moze z 20g.
W 20tc waży koło pół kilo.
To powiedz, od czego Ty chcesz przytyć?
I Ty twierdzisz, że masz już jedno dziecko?
JuliaUK33 napisał/a:W tym tygodniu leci mi juz 8 tc, a wiec drugi miesiac. Wlazlam na wage nie przytylam nawet 1 kg,a jem normalnie, nie odchudzam sie. To normalne czy nie? Moze od drugiego trymestru zaczne tyc. Kolejna wizyta dopiero po 12 tc,takze jeszcze min 4 tygodnie czekania, wiec niewiem czy dziecko aby rosnie skoro ja mam caly czas te sama wage ciala
Wiesz, ile waży płod w 8tc? Moze z 20g.
W 20tc waży koło pół kilo.To powiedz, od czego Ty chcesz przytyć?
I Ty twierdzisz, że masz już jedno dziecko?
Tak mam jedno ma 11 lat
Też mam wątpliwości czy Julka kiedykolwiek była w ciąży.
Oczekiwać wzrostu wagi w pierwszych tygodniach ciąży to jest szokujące.
Juluś, a brzuch juz widać? ![]()
Juluś, a brzuch juz widać?
Co Ty na brzuch jeszcze za wczesnie, zeby bylo widac
Bo niektore kobiety tyja nawet na poczatku ciazy. A ja bylam w ciazy i teraz znow jestem w drugiej ciazy
GloriaSoul napisał/a:Też mam wątpliwości czy Julka kiedykolwiek była w ciąży.
Oczekiwać wzrostu wagi w pierwszych tygodniach ciąży to jest szokujące.Bo niektore kobiety tyja nawet na poczatku ciazy. A ja bylam w ciazy i teraz znow jestem w drugiej ciazy
Nie tyją od ciązy, na początku się często woda odkłada i to cala filozofia. Są spuchnięte, a nie przytyły. Na początku ciązy nie ma od czego przytyć.
W urojonej tak może być ![]()
JuliaUK33 napisał/a:GloriaSoul napisał/a:Też mam wątpliwości czy Julka kiedykolwiek była w ciąży.
Oczekiwać wzrostu wagi w pierwszych tygodniach ciąży to jest szokujące.Bo niektore kobiety tyja nawet na poczatku ciazy. A ja bylam w ciazy i teraz znow jestem w drugiej ciazy
Nie tyją od ciązy, na początku się często woda odkłada i to cala filozofia. Są spuchnięte, a nie przytyły. Na początku ciązy nie ma od czego przytyć.
A to dobre juz jestem spokojna o to
Czy naprawdę nie mogłabyś swojej ciąży zamknąć w jednym wątku?
Nie chociaz to dobry pomysl zaraz zaloze temat " 40 tygodni ciazy" o to by pasowalo
Nie da się, bo w wątku o ciąży Julka jest spalona, więc każdy nowy wątek przyciąga nowych piszących, którzy nie znają sedna sprawy.
Nawet Jack, widzidziałam, z biegu się zaangażował ![]()
A widać Julka o ciąży nie ma pojęcia, więc wątki będzie mnożyć.
Zawsze ktoś się wciągnie w jej temat, ona żyje forum, więc wymyśla...
Priscilla napisał/a:Czy naprawdę nie mogłabyś swojej ciąży zamknąć w jednym wątku?
Nie da się, bo w wątku o ciąży Julka jest spalona, więc każdy nowy wątek przyciąga nowych piszących, którzy nie znają sedna sprawy.
Nawet Jack, widzidziałam, z biegu się zaangażował
A widać Julka o ciąży nie ma pojęcia, więc wątki będzie mnożyć.
Zawsze ktoś się wciągnie w jej temat, ona żyje forum, więc wymyśla...
Ty sama nie masz pojecia o ciazy, a watkow ciazowych bedzie tyle ile ja bede chciala miec.
Lady Loka napisał/a:Juluś, a brzuch juz widać?
Co Ty na brzuch jeszcze za wczesnie, zeby bylo widac
A cycki urosły? ![]()
17 2024-06-18 01:45:21 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-06-18 01:49:54)
Najgorsze, że ona, wespół w zespół z incelami, jest już wszędzie
Nie dość, że w co drugi wątek wtrąca swoje "ja, ja, ja", to jeszcze zakłada dziesiątki wątków. I tak, oczywiście obok wielu innych, mieliśmy cały wysyp super pasjonujących tematów o super-hiper niedoszłej biznes woman, a teraz wirtualną ciążą opanowuje cały dział:

Mam ogromną ochotę na pyszne truskawki z działki mojej mamy, które mam w lodówce, ale... boję się ją otworzyć ![]()
wieka napisał/a:Nie da się, bo w wątku o ciąży Julka jest spalona, więc każdy nowy wątek przyciąga nowych piszących, którzy nie znają sedna sprawy.
Najgorsze, że ona, wespół w zespół z incelami, jest już wszędzie
![]()
Nie dość, że w co drugi wątek wtrąca swoje "ja, ja, ja", to jeszcze zakłada dziesiątki wątków. I tak, oczywiście obok wielu innych, mieliśmy cały wysyp super pasjonujących tematów o super-hiper niedoszłej biznes woman, a teraz wirtualną ciążą opanowuje cały dział:
Mam ogromną ochotę na pyszne truskawki z działki mojej mamy, które mam w lodówce, ale... boję się ją otworzyć
Ale ja nie jestem troll. Czemu sie boisz otwierac truskawek?
Czemu się boisz otwierac truskawek?
Nie wierzę!! ![]()
Ja proponuję napisać do admina strony, żeby zmienił nazwę tego działu z EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ na JULKAUK.
Z 52 tematów aktywnych w ciągu ostatnich 12 miesięcy, 45 zostało założonych przez Julkę.