W tym tygodniu leci mi juz 8 tc, a wiec drugi miesiac. Wlazlam na wage nie przytylam nawet 1 kg,a jem normalnie, nie odchudzam sie. To normalne czy nie? Moze od drugiego trymestru zaczne tyc. Kolejna wizyta dopiero po 12 tc,takze jeszcze min 4 tygodnie czekania, wiec niewiem czy dziecko aby rosnie skoro ja mam caly czas te sama wage ciala
z tego co pamietam, to na poczatku ciazy bardzo powoli wzrasta waga.
Przytyc to przytyjesz na pewno. Podobno normalnie i optymalnie to jest przybrac do 10 kg i podobno to przy porodzie sie "zrzuca". U mnie bywalo roznie w kazdej ciazy inaczej.
W tym tygodniu leci mi juz 8 tc, a wiec drugi miesiac. Wlazlam na wage nie przytylam nawet 1 kg,a jem normalnie, nie odchudzam sie. To normalne czy nie? Moze od drugiego trymestru zaczne tyc. Kolejna wizyta dopiero po 12 tc,takze jeszcze min 4 tygodnie czekania, wiec niewiem czy dziecko aby rosnie skoro ja mam caly czas te sama wage ciala
Wiesz, ile waży płod w 8tc? Moze z 20g.
W 20tc waży koło pół kilo.
To powiedz, od czego Ty chcesz przytyć?
I Ty twierdzisz, że masz już jedno dziecko?
JuliaUK33 napisał/a:W tym tygodniu leci mi juz 8 tc, a wiec drugi miesiac. Wlazlam na wage nie przytylam nawet 1 kg,a jem normalnie, nie odchudzam sie. To normalne czy nie? Moze od drugiego trymestru zaczne tyc. Kolejna wizyta dopiero po 12 tc,takze jeszcze min 4 tygodnie czekania, wiec niewiem czy dziecko aby rosnie skoro ja mam caly czas te sama wage ciala
Wiesz, ile waży płod w 8tc? Moze z 20g.
W 20tc waży koło pół kilo.To powiedz, od czego Ty chcesz przytyć?
I Ty twierdzisz, że masz już jedno dziecko?
Tak mam jedno ma 11 lat
Też mam wątpliwości czy Julka kiedykolwiek była w ciąży.
Oczekiwać wzrostu wagi w pierwszych tygodniach ciąży to jest szokujące.
Juluś, a brzuch juz widać?
Juluś, a brzuch juz widać?
Co Ty na brzuch jeszcze za wczesnie, zeby bylo widac
Bo niektore kobiety tyja nawet na poczatku ciazy. A ja bylam w ciazy i teraz znow jestem w drugiej ciazy
GloriaSoul napisał/a:Też mam wątpliwości czy Julka kiedykolwiek była w ciąży.
Oczekiwać wzrostu wagi w pierwszych tygodniach ciąży to jest szokujące.Bo niektore kobiety tyja nawet na poczatku ciazy. A ja bylam w ciazy i teraz znow jestem w drugiej ciazy
Nie tyją od ciązy, na początku się często woda odkłada i to cala filozofia. Są spuchnięte, a nie przytyły. Na początku ciązy nie ma od czego przytyć.
W urojonej tak może być
JuliaUK33 napisał/a:GloriaSoul napisał/a:Też mam wątpliwości czy Julka kiedykolwiek była w ciąży.
Oczekiwać wzrostu wagi w pierwszych tygodniach ciąży to jest szokujące.Bo niektore kobiety tyja nawet na poczatku ciazy. A ja bylam w ciazy i teraz znow jestem w drugiej ciazy
Nie tyją od ciązy, na początku się często woda odkłada i to cala filozofia. Są spuchnięte, a nie przytyły. Na początku ciązy nie ma od czego przytyć.
A to dobre juz jestem spokojna o to
Czy naprawdę nie mogłabyś swojej ciąży zamknąć w jednym wątku?
Nie chociaz to dobry pomysl zaraz zaloze temat " 40 tygodni ciazy" o to by pasowalo
Nie da się, bo w wątku o ciąży Julka jest spalona, więc każdy nowy wątek przyciąga nowych piszących, którzy nie znają sedna sprawy.
Nawet Jack, widzidziałam, z biegu się zaangażował
A widać Julka o ciąży nie ma pojęcia, więc wątki będzie mnożyć.
Zawsze ktoś się wciągnie w jej temat, ona żyje forum, więc wymyśla...
Priscilla napisał/a:Czy naprawdę nie mogłabyś swojej ciąży zamknąć w jednym wątku?
Nie da się, bo w wątku o ciąży Julka jest spalona, więc każdy nowy wątek przyciąga nowych piszących, którzy nie znają sedna sprawy.
Nawet Jack, widzidziałam, z biegu się zaangażował
A widać Julka o ciąży nie ma pojęcia, więc wątki będzie mnożyć.
Zawsze ktoś się wciągnie w jej temat, ona żyje forum, więc wymyśla...
Ty sama nie masz pojecia o ciazy, a watkow ciazowych bedzie tyle ile ja bede chciala miec.
Lady Loka napisał/a:Juluś, a brzuch juz widać?
Co Ty na brzuch jeszcze za wczesnie, zeby bylo widac
A cycki urosły?
17 2024-06-18 01:45:21 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-06-18 01:49:54)
Najgorsze, że ona, wespół w zespół z incelami, jest już wszędzie
Nie dość, że w co drugi wątek wtrąca swoje "ja, ja, ja", to jeszcze zakłada dziesiątki wątków. I tak, oczywiście obok wielu innych, mieliśmy cały wysyp super pasjonujących tematów o super-hiper niedoszłej biznes woman, a teraz wirtualną ciążą opanowuje cały dział:
Mam ogromną ochotę na pyszne truskawki z działki mojej mamy, które mam w lodówce, ale... boję się ją otworzyć
wieka napisał/a:Nie da się, bo w wątku o ciąży Julka jest spalona, więc każdy nowy wątek przyciąga nowych piszących, którzy nie znają sedna sprawy.
Najgorsze, że ona, wespół w zespół z incelami, jest już wszędzie
![]()
Nie dość, że w co drugi wątek wtrąca swoje "ja, ja, ja", to jeszcze zakłada dziesiątki wątków. I tak, oczywiście obok wielu innych, mieliśmy cały wysyp super pasjonujących tematów o super-hiper niedoszłej biznes woman, a teraz wirtualną ciążą opanowuje cały dział:
Mam ogromną ochotę na pyszne truskawki z działki mojej mamy, które mam w lodówce, ale... boję się ją otworzyć
Ale ja nie jestem troll. Czemu sie boisz otwierac truskawek?
Czemu się boisz otwierac truskawek?
Nie wierzę!!
Ja proponuję napisać do admina strony, żeby zmienił nazwę tego działu z EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ na JULKAUK.
Z 52 tematów aktywnych w ciągu ostatnich 12 miesięcy, 45 zostało założonych przez Julkę.