chciał grać na dwa fronty? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chciał grać na dwa fronty?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: chciał grać na dwa fronty?

Prośba o poradę.
W nowej pracy poznałam kolegę, który trochę zaczął ze mną flirtować. Ostatnio na spotkaniu integracyjnym, przy mojej obecności jedna z koleżanek zapytała, co słychać u jego dziewczyny. Spojrzał na mnie i był zły na koleżankę, że powiedziała to głośno, bo on sam nigdy o niej nie wspominał.

Zdystansować się od niego? Chciał grać na 2 fronty?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chciał grać na dwa fronty?
marmolada777 napisał/a:

Prośba o poradę.
W nowej pracy poznałam kolegę, który trochę zaczął ze mną flirtować. Ostatnio na spotkaniu integracyjnym, przy mojej obecności jedna z koleżanek zapytała, co słychać u jego dziewczyny. Spojrzał na mnie i był zły na koleżankę, że powiedziała to głośno, bo on sam nigdy o niej nie wspominał.

Zdystansować się od niego? Chciał grać na 2 fronty?

Wybadać sytuację. Zapytać przy kolejnej próbie flirtu.
Może już nie jest z tamtą dziewczyną.
A może już nie będzie flirtu z jego strony bo został przez koleżankę spalony.

3

Czasem tak celowo dziewczyny pytaja z zazdrosci albo on po prostu dopiero co chcial zerwac z kims, zeby byc z Toba. Dziewczyny potrafia byc wredne jak zaczynaja rywalizowac takze jak nie masz dowodu to wez to na dystans.

4

Tzn wiem, że jeszcze się nie rozstał. Boje się cierpieć i chyba najlepiej będzie jak się zdystansuję.

5 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-05-10 12:34:56)

marmolada777 napisał/a:

Tzn wiem, że jeszcze się nie rozstał. Boje się cierpieć i chyba najlepiej będzie jak się zdystansuję.

Powiedz mu,ze ma czas tydzien ,zeby zerwac z dziewczyna jak tego nie zrobi to do widzenia znajdziesz sobie lepszego

6

marmolada777 napisał/a:

No coś Ty?
Chcesz cierpieć bo flirtowałaś z oszustem?
Oszukiwał i Ciebie, i ją.
A może jeszcze kilka innych.
I nawet jak już z nią nie będzie to nie myśl, że będzie Ci wierny i lojalny.
Taki typ się nie zmienia.

7

JuliaUK33 napisał/a:
marmolada777 napisał/a:

Powiedz mu,ze ma czas tydzien ,zeby zerwac z dziewczyna jak tego nie zrobi to do widzenia znajdziesz sobie lepszego

Ale głupio radzisz.
W tych sprawach to po pierwsze nic na siłę, a po drugie to by wyglądało na desperację autorki.
Jest jeszcze po trzecie i po czwarte, ale to każdy wie.

Flirt to flirt, czasami się to robi żeby zabić nudę a czasami żeby sprawdzić czy można się jeszcze komuś podobać. Nawet ma randce pewnie nie byliście

9

Uważasz, że kochając kogoś innego, ma się ochotę flirtowac z innymi? Ja jak byłam zakochana, to nie widziałam innych facetów.

10

marmolada777 napisał/a:

Uważasz, że kochając kogoś innego, ma się ochotę flirtowac z innymi? Ja jak byłam zakochana, to nie widziałam innych facetów.

Ale co takiego między wami się wydarzyło? Może tak jak napisał poprzednik trochę sobie pogadaliście, dla zabicia czasu. A ty sobie wyobraziłaś za dużo.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » chciał grać na dwa fronty?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024