Nie jestem jakoś super atrakcyjna tak raczej w normie. Starsi w ogóle mi się nie podobają. Lubię też tych w moim wieku ale ci którzy mi się podobają są już zajęci. Podobają mi się młodsi ale to zwykle faceci wiążą się z młodszymi. Zwracam zarówno na wygląd fizyczny jak i na inne cechy. Mam słabość do długich włosów lub pół długich. Mam problem ze spotkaniem takich osób bo w moim najbliższym mieście nie ma miejsc gdzie takie osoby można spotkać.
1 2024-05-11 18:54:40 Ostatnio edytowany przez Tifia (2024-05-11 19:12:35)
Nie jestem jakoś super atrakcyjna tak raczej w normie. Starsi w ogóle mi się nie podobają. Lubię też tych w moim wieku ale ci którzy mi się podobają są już zajęci. Zwracam zarówno na wygląd fizyczny jak i na inne cechy. Mam słabość do długich włosów lub pół długich. Mam problem ze spotkaniem takich osób bo w moim najbliższym mieście nie ma miejsc gdzie takie osoby można spotkać.
I co w związku z tym?
Nie jestem jakoś super atrakcyjna tak raczej w normie. Starsi w ogóle mi się nie podobają. Lubię też tych w moim wieku ale ci którzy mi się podobają są już zajęci. Zwracam zarówno na wygląd fizyczny jak i na inne cechy. Mam słabość do długich włosów lub pół długich. Mam problem ze spotkaniem takich osób bo w moim najbliższym mieście nie ma miejsc gdzie takie osoby można spotkać.
Idź na pierwszy z brzegu koncert metalowy. Tam będą prawie sami długowłosi:)