![]()
Ja wiem (chyba
) o co pytasz, ale wiesz, że to co napisałeś brzmi tak, jakbyś uważał, że mała jest szansa na zdobycie czterdziestolatki? ![]()
3 2024-04-27 12:03:49 Ostatnio edytowany przez Dzierzba (2024-04-27 12:04:33)
Absolutnie nie, nie ma na świecie ani jednej wolnej czterdziestolatki, jak ktoś w liceum albo chociaż do dwudziestki nie znalazł sobie partnera, to do końca życia będzie sam. ![]()
Ja wiem (chyba
) o co pytasz, ale wiesz, że to co napisałeś brzmi tak, jakbyś uważał, że mała jest szansa na zdobycie czterdziestolatki?
O, zaraz przyjdzie Gosiawie i napisze, że się czepiasz, choć ty też nie piszesz poprawnie ![]()
Priscilla napisał/a:Ja wiem (chyba
) o co pytasz, ale wiesz, że to co napisałeś brzmi tak, jakbyś uważał, że mała jest szansa na zdobycie czterdziestolatki?
O, zaraz przyjdzie Gosiawie i napisze, że się czepiasz, choć ty też nie piszesz poprawnie
Nick zobowiązuje ![]()
Wiecie mi chodziło o tym że czy można w tym wieku znaleść kobietę młodszą i jednocześnie ewentualne w tym samym wieku co ja ![]()
Ktoś ma ale na pewno nie ty
8 2024-04-27 21:55:55 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-04-27 21:58:08)
Wiecie mi chodziło o tym że czy można w tym wieku znaleść kobietę młodszą i jednocześnie ewentualne w tym samym wieku co ja
Wiemy o co chodziło ![]()
Rzecz w tym, że już o to pytałeś.
Ma szansę nawet w wieku 50 lat. jednak kwestia dalszych atrybutów pana.
Teoretycznie w każdym wieku istnieje szansa na związek. Sama znam osoby, które wiązały się z nowym partnerem (nie piszę tu o zdradzie i przeskakiwaniu na nową gałąź, ale o nowej relacji po dłuższym czasie byciu samemu/samej) w wieku lat 40, 50, a nawet później.
Niemniej zgadzam się z tym, co pojawiło się w poście Samby, że jest to kwestią tego, co kto ma do zaoferowania, bo trzeba wiedzieć, że wraz z wiekiem rośnie nasza samoświadomość, a to znaczy między innymi, że już doskonale wiemy czego chcemy, a czego na pewno nie, co przekłada się na bardzo świadome wybieranie partnera. Dotyczy to oczywiście obu płci.
A ja miewałem może ze trzy razy na zwjązek mimo mojego braku urody i nie korzystałem
No oczywiście musi być młodsza albo ew w twoim wieku, broń boże starsza. Co ty miałbyś do zaoferowania jakiejkolwiek kobiecie, że tak uparcie szukasz związku? Mase problemów i kompleksów których nie ogarnąłeś pomimo 40 lat na karku. Może znajdziesz jakąś krzywą i kulawą naiwniaczke.
Jasne, że masz szansę tylko to wymaga pracy nad sobą i konkretnych działań a nie pisanie dziesiątek postów na ten sam temat. Czym bardziej będziesz rozwinięty socjalnie, zawodowo, życiowo i fizycznie, tym większą wartość będziesz miał w oczach kobiet. Więc czym prędzej pisanie przełóż na działanie.
Szansa jest zawsze, ale trzeba chcieć z niej skorzystać,
Tobie żadna nie pasuje, ale może i dobrze żadnej życia nie zmarnujesz
tym swoim narzekaniem i nic nie robieniem. Mieć Kobietę to trzeba pracować,
bo z renty socjalnej nie da się żyć no i jeszcze tą rentę mamusia odbiera.
Przestań myśleć o kobiecie.
No tak w moim wieku albo kilka lat młodsza nie starsza chyba
W sobotę mój 50-letni kuzyn wziął ślub. Ze swoją nową małżonką są od kilku lat, nietrudno więc policzyć, że poznali się po 40-tce.
Ale pewnie miał wcześniej kogoś zanim poznał tą kobietę prawda ?
Tak, miał żonę, z którą rozwiódł się lata temu, potem partnerkę. Z obecną żoną znali się, jak napisałam, kilka lat.
Niemniej to nie wyklucza tezy, że jak najbardziej w tym wieku wciąż można kogoś poznać, związać się, a nawet wziąć ślub.
Po co zakładasz tyle wątków w gruncie rzeczy o tym samym?
Priscilla tyle że ja nigdy nie mialem doświadczena kobietami nie wiem co gadać i w ogóle
Robsonpl no teraz mogłem w jednym wątku pisać
21 2024-04-29 23:18:10 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-04-29 23:18:55)
Priscilla tyle że ja nigdy nie mialem doświadczena kobietami nie wiem co gadać i w ogóle
Ale przecież pytanie wątku nie brzmi "czy Miklosza ma szansę...", ale "czy KTOŚ ma szansę?"
A gdyby nawet odnieść się do Ciebie, to co to na dobrą sprawę zmienia, że w odpowiedzi napiszemy "tak" lub "nie"? Nic.
Swoją drogą kobieta to jest jakiś inny gatunek człowieka, że nie wiesz co gadać?? ![]()
Kochana jestem nieśmiały i na tyle nie atrakcyjny i wiem że nie mam szans nawet na zagadanie