Mam problem, podczas stosunku mój pierwszy wytrysk pojawia się po ok minucie - dwóch. Potem mogę uprawiać seks jeszcze 2-3 razy i trwa on już 15-20 minut na każdy kolejny raz. Czy to normalne? Czy da się unormalizować to, aby pierwsze podejście było równie długie?
Samo się unormalizuje, nie ma problemu jak możesz powtarzać, to w niczym nie przeszkadza. Nie stresuj się tym faktem, bo to nie pomaga, wręcz przeciwnie.
To normalne. Jest to początek Twojego życia erotycznego W bardzo wielu przypadkach młodzi mężczyźni cierpią na przedwczesny wytrysk. Polecam masturbację przed stosunkiem, stosowanie prezerwatyw przedłużających stosunek Jeśli wolicie robić to bez prezerwatyw to warto jest kupić sobie chusteczki orgasm control wipes.
Jak się stosuje takie chusteczki?
Przed stosunkiem trzeba nasmarować penisa chusteczką. Chusteczka jest nasączona specjalnym płynem, który zmniejsza Twoje odczucia podczas stosunku. Znaczy się czujesz tak samo, ale masz o wiele większą kontrolę nad tym co robisz. Dzięki temu można stosunek przedłużyć o dobre kilkanaście minut.
Kupię to w aptece?
Z tego co wiem to nie. Są do zamówienia przez internet.
Nie wspomagają się niczym, nie ma takiej potrzeby.
sa tabletki na to na przykład Stud Pills
10 2024-11-29 23:39:06 Ostatnio edytowany przez Emil38 (2024-11-29 23:42:32)
Wszystko jest w normie nie stresuj się.Za mało uprawiasz seksu i jak dochodzi do stosunku jesteś mocno nabuzowany podniecony przez kobietę.Dlatego taka reakcja ale to noralne.Najważniejsze że możesz ponownie zaspokoić siebie i kobietę.Także za bardzo cię kobieta podnieca albo jesteś bardzo młody.Polecam przed stosunkiem masturbację i będziesz mógł długo.Też tak miałem jak zaczynałem swoje życie erotyczne.Doiero po 30 mi się wszystko unormowało i teraz mogę długo się kochać z kobietą.Ale trenowałem bo trening czyni mistrza.Im więcej kobiet będziesz miał i uprawiał z nimi seks tym będzie lepiej.Ale jak możesz kolejny raz po wytrysku to nie ma co się stresować.Powodzenia