Wytrysk na zewnątrz - czy mogę zajść w ciążę??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Wytrysk na zewnątrz - czy mogę zajść w ciążę???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wytrysk na zewnątrz - czy mogę zajść w ciążę???

Mam pewien problem. Strasznie się boję czy nie zaszłam w ciążę hmm/. Podczas uprawiania seksu z moim chłopakiem wszystko było dobrze prezerwatywa nam nie pękła i się nie zsunęła. Ale wytrysk nastąpił po wszystkim, jak już wyjął członka z mojej pochwy i zdjął prezerwatywę, no i wytrysk został na moim brzuchu oraz częściach intymnych, ale na zewnątrz, nie w środku. Boję się czy mogę tak zajść w ciążę ??? Proszę o szybką odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wytrysk na zewnątrz - czy mogę zajść w ciążę???

By doszło do zapłodnienia plemniki muszą zostać wprowadzone do Twoich dróg rodnych. Jeżeli zostały "na zewnątrz" ryzyko zajścia w ciążę jest bardzo mało prawdopodobne choć nie wykluczone.

3

Nie dostały się do dróg rodnych. Oczywiście szybko zareagowałam i wytarłam wszystko. No i wieczorem kąpiel. Mimo to i tak się boję

4

Zrób test i będziesz wszystko wiedziała;]

5

Spokojnie nie popadaj w paranoję wink. Żeby zajść w ciążę plemniki musiały by się dostać do twoich dróg płodnych no i to spora ilość ,żeby doszło do zapłodnienia. A wytrysk nie nastąpił w drogach płodnych tylko na zewnątrz twoich miejsc intymnych. Jeżeli od razu wytarłaś to miejsce to znaczy ,że zabiłaś plemniki no i woda i mydło również je zabijają wink.Więc nie masz czym się martwić

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Wytrysk na zewnątrz - czy mogę zajść w ciążę???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023