Od 3 dni nie mialam ataku hipoglikemii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Od 3 dni nie mialam ataku hipoglikemii

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Od 3 dni nie mialam ataku hipoglikemii

Stosuje diete niskotluszczowa. Troche ja zmodyfikowalam i ogolna zasada mam taka, ze jem tylko te produkty spozywcze, ktore zawieraja mniej niz 5g tluszczu. Nie mam od tej chwili atakow hipoglikemii, czuje spokoj,mniejszy stres, jeszcze wychodze z domu z glukoza,ale juz nie musze jej zazyzywac od trzech dni. Sobie posluchalam wykladu "ze to tluszcz jest przyczyna problemow z cukrem, a nie weglowodany czy cukier sam w sobie". Dodatkowo swietna ta dieta na figure jest. A widzicie jak to jest przyznali mi zasilki chorobowe, a tu wystarczy dieta niskotluszczowa i nie mam atakow hipoglikemii. Zreszta czemu ja sie dziwie, skoro sam lekarz mi zabronil jesc tluszczu, gdy man atak hipoglikemii, bo powiedzial "ze tluszcz blokuje przedostanie sie glukozy do komorek co jest niebezpieczne dla zycia w przypadku ataku hipoglikemii ". Tak wiec te durne diety keto sreto naladowane tluszczem mozna sobie wstydzic wiadomo gdzie. A juz wczesniej zaczelam jesc duzo orzechow,nasion,awokado zamiast masla, duzo oliwy do salatek, zeby tylko miec wiecej tluszczu w diecie to mnie sie wlasnie pogrszyly objawy,wiec pomyslalam "ze moze w takim razie zrobie odwrotnosc do diety wysokotluszczowej i zastosuje diete niskotluszczowa " no i dziala normalnie dieta cud. Tak sie tylko chwale jakby co

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Od 3 dni nie mialam ataku hipoglikemii

Czy Ty przypadkiem nie miałas wielkiego oburzenia, jak Ci tłukłyśmy, ze mozna ograniczyć występowanie ataków odpowiednim odzywianiem? big_smile

3

Lady Loka napisał/a:

Czy Ty przypadkiem nie miałas wielkiego oburzenia, jak Ci tłukłyśmy, ze mozna ograniczyć występowanie ataków odpowiednim odzywianiem? big_smile

No tak mialam, ale wtedy pisaliscie "ze jem za malo tluszczu". A tak wogole to teraz malo co jestem na forum,bo moje zycie sie zmienilo niech zyja zasilki,sobie robie co chce i jest wolnosc i zabawa

4 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-03-20 00:02:25)

Ja napiszę tak, zupy dobre na wszystko. Dzień w dzień na 1000 sposobów
Btw coś miklosza nie udzielał się dawno... czyżby zaruchal ;D

5

JuliaUK33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No tak mialam, ale wtedy pisaliscie "ze jem za malo tluszczu". A tak wogole to teraz malo co jestem na forum,bo moje zycie sie zmienilo niech zyja zasilki,sobie robie co chce i jest wolnosc i zabawa

Nie, nie pisalismy.

6

5i5kiN napisał/a:

Ja napiszę tak, zupy dobre na wszystko. Dzień w dzień na 1000 sposobów
Btw coś miklosza nie udzielał się dawno... czyżby zaruchal ;D

Ja uwielbiam zupy bym mogla zyc na samych zupach, picie i jedzenie w jednym. No ja teraz rzadziej wchodze na forum to niewiem

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Od 3 dni nie mialam ataku hipoglikemii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024