I przez kobiety
A zwierzęta jak na ciebie reagują ?
W ogóle to było dobre... przez ludzi... I przez kobiety
Mistrzostwo
Zajebisty troll jesteś... Admin ?
Zajebisty troll jesteś... Admin ?
Wy wszyscy myślicie że jeste mtrolem a nie jestem
7 2024-02-18 00:16:54 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-02-18 00:17:19)
Dobry przykład dajesz, jak dozyje do 40ki to będę miał tu chyba z 10 tysięcy postów najebane, a to już będzie źle.
Za małolata to częściej bany na forach mialem niż nie miałem he...
A tu nic, admin żyje? Czy aż tak czasy się zmienily...
8 2024-02-18 00:41:15 Ostatnio edytowany przez blueangel (2024-02-18 00:41:30)
tu nie ma adminow. forum zyje wlasnym zyciem. wlascicielom te forum wisi i to co tu sie dzieje.
W ogóle to było dobre... przez ludzi... I przez kobiety
Mistrzostwo
I może właśnie dlatego kobiety Mikloszy nie lubią?
5i5kiN napisał/a:W ogóle to było dobre... przez ludzi... I przez kobiety
MistrzostwoI może właśnie dlatego kobiety Mikloszy nie lubią?
Przecież każdy wie, że kobiety to nie ludzie tylko przybysze z innej planety
Priscilla napisał/a:5i5kiN napisał/a:W ogóle to było dobre... przez ludzi... I przez kobiety
MistrzostwoI może właśnie dlatego kobiety Mikloszy nie lubią?
Przecież każdy wie, że kobiety to nie ludzie
tylko przybysze z innej planety
Ponoć jak się krzyknie na ulicy: "Człowieku!", to żadna kobieta się nie obejrzy
Napewno wiele ludzi Ciebie lubi,ja Ciebie lubie i pewnie tez wiele osob z tego forum. Ty sam siebie chyba nie lubisz i dlatego myslisz, ze nikt Ciebie nie lubi,ale na swiecie nie istnieje takie zjawisko, ze nikt nie lubi. Po prostu wyjdz do ludzi, zapisz sie do jakies grupy jakis zaintesresowan, pojedz czasem do kogos z rodziny niewiem moze do jakiegos kuzyna I razem pojdziecie gdzies do pubu czy w inne publiczne miejsce I kogos zapoznasz. Szukasz na sile zwiazku dlatego Ci sie nie udaje,w dodatku nie akceptujesz siebie, co widac w kazdym Twoim poscie,a zadna kobieta nie wytrzyma sluchac tych litani i zadna nie lubi jak facet sie nad soba uzala dlatego jezeli serio musisz zmienic wyglad to wez sie po prostu do roboty z tym,zamiast narzekac,a po zmianie wygladu wez sie za zmiane samooceny,zreszta najpierw sie wez za zmiane samooceny, a dopiero pozniej zmien cokolwiek mozesz w wygladzie
13 2024-02-18 12:58:02 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-02-18 12:58:33)
Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie z pierwszego posta, to też cos mówi o czlowieku
Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie z pierwszego posta, to też cos mówi o czlowieku
Psy mnie lubią
Napewno wiele ludzi Ciebie lubi,ja Ciebie lubie i pewnie tez wiele osob z tego forum. Ty sam siebie chyba nie lubisz i dlatego myslisz, ze nikt Ciebie nie lubi,ale na swiecie nie istnieje takie zjawisko, ze nikt nie lubi. Po prostu wyjdz do ludzi, zapisz sie do jakies grupy jakis zaintesresowan, pojedz czasem do kogos z rodziny niewiem moze do jakiegos kuzyna I razem pojdziecie gdzies do pubu czy w inne publiczne miejsce I kogos zapoznasz. Szukasz na sile zwiazku dlatego Ci sie nie udaje,w dodatku nie akceptujesz siebie, co widac w kazdym Twoim poscie,a zadna kobieta nie wytrzyma sluchac tych litani i zadna nie lubi jak facet sie nad soba uzala dlatego jezeli serio musisz zmienic wyglad to wez sie po prostu do roboty z tym,zamiast narzekac,a po zmianie wygladu wez sie za zmiane samooceny,zreszta najpierw sie wez za zmiane samooceny, a dopiero pozniej zmien cokolwiek mozesz w wygladzie
Ja ciebie też
Ja chciałem coś zmienić coś w wyglądzie nawet byłem u specjalisty ale jakoś nie wróciłem tam
Miklosza mordeczko, masz jakąś opcję zapoznania się z ludźmi z podobnymi problemami jak Ty w okolicy? Może jakieś świetlice środowiskowe?
Miklosza mordeczko, masz jakąś opcję zapoznania się z ludźmi z podobnymi problemami jak Ty w okolicy? Może jakieś świetlice środowiskowe?
Hej
Raczej nie
Jak zwierzaki lubią to już coś.
Twój półanalfabetyzm ci nie pomaga.
Zmień stylowke btw...
21 2024-02-18 23:02:49 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-02-18 23:05:36)
Małym tatuaże pasują, pierdolnij se smoka na plecach, chuja ma czole, z tyłu kod kreskowy jak w hitmanie, wszystkie będą się za tobą oglądać na 100 pro
Małym tatuaże pasują, pierdolnij se smoka na plecach, chuja ma czole, z tyłu kod kreskowy jak w hitmanie, wszystkie będą się za tobą oglądać na 100 pro
Zabawne
Pisze co widziałem. Jak to mówią mały ale wariat
Zawsze to jakaś etykieta niż noname.
Co tu się odjebalo jakaś zawiecha na serwie.
Adm mod?
Napewno wiele ludzi Ciebie lubi,ja Ciebie lubie i pewnie tez wiele osob z tego forum.
Ja też lubię Mikloszę, bo choć jest trochę marudny, to wydaje się bardzo poczciwy i zwyczajnie sympatyczny. Nie ma też w nim tego agresora, którym tak często raczą nas niektórzy panowie w podobnym do Mikloszy położeniu, dziwiąc się potem, że w odpowiedzi reagujemy tak samo.
JuliaUK33 napisał/a:Napewno wiele ludzi Ciebie lubi,ja Ciebie lubie i pewnie tez wiele osob z tego forum.
Ja też lubię Mikloszę, bo choć jest trochę marudny, to wydaje się bardzo poczciwy i zwyczajnie sympatyczny. Nie ma też w nim tego agresora, którym tak często raczą nas niektórzy panowie w podobnym do Mikloszy położeniu, dziwiąc się potem, że w odpowiedzi reagujemy tak samo.
Po prostu ja kocham kobiety i je szanuje
jasne ze teżgo lubię..;dd
A koty?
5i5kiN napisał/a:Małym tatuaże pasują, pierdolnij se smoka na plecach, chuja ma czole, z tyłu kod kreskowy jak w hitmanie, wszystkie będą się za tobą oglądać na 100 pro
Zabawne
![]()
![]()
Dziś widzieliśmy na ulicy fajnego gościa ok. 70 - kapelusz, jasna koszulka safari i malinowe spodnie, wszystko eleganckie, spodnie na kancik. Nie powiem, nawet dziecko się obejrzało za nim.