socjalnej z powodu choroby
wiem że to niewiele ale dobre i to
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Z czego się utrzymujecie bo ja z ręty
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ty i Julka no kuźwa to by był związek stulecia.
Weźcie się dogadajcie
kilka umów zleceń
czasem chrzestna coś sypnie,doda,,ale sama nie ma lekko..
Ja z zasilkow
Jeśli możesz to popraw na rentę, bo ręta strasznie razi w oczy...
Miklosza napisał/a:socjalnej z powodu choroby
Jeśli możesz to popraw na rentę, bo ręta strasznie razi w oczy...
To ktos za niego musi poprawic bo on umie tylko płakać
A nie myślałeś nigdy, zeby iśc do jakiejś niewymagającrj pracy? Nie wiem, sprzątanie, smazenie frytek itd?
Miałbyś mniej czasu na myślenie i bardziej bys się socjalizował.
Miklosza napisał/a:socjalnej z powodu choroby
A nie myślałeś nigdy, zeby iśc do jakiejś niewymagającrj pracy? Nie wiem, sprzątanie, smazenie frytek itd?
Miałbyś mniej czasu na myślenie i bardziej bys się socjalizował.
Ile by tam zarabial? Marme ochlapy, ze po oplaceniu wszystkich rachunkow to by chyba co jedynie te frytki jadl co by w pracy smazyl plus placil by podatki na takich ludzi co ja. Socjalizowac sie mozna na rozne sposoby nie tylko chodzac do pracy, a tym bardziej, ze w pracy takiej jak wymienilas jest zapierdziel, ruch, klienci czekaja i nie ma czasu na romanse ani gadu gadu.
Ja myslę, że Miklosza to jednak troll.
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:socjalnej z powodu choroby
Miałbyś mniej czasu na myślenie i bardziej bys się socjalizował.Ile by tam zarabial? Marme ochlapy, ze po oplaceniu wszystkich rachunkow to by chyba co jedynie te frytki jadl co by w pracy smazyl plus placil by podatki na takich ludzi co ja. Socjalizowac sie mozna na rozne sposoby nie tylko chodzac do pracy, a tym bardziej, ze w pracy takiej jak wymienilas jest zapierdziel, ruch, klienci czekaja i nie ma czasu na romanse ani gadu gadu.
Ja wiem, ze Ty rozumem nie grzeszysz, ale przynajmniej nie wtracaj się tam gdzie nie pytają.
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:A nie myślałeś nigdy, zeby iśc do jakiejś niewymagającrj pracy? Nie wiem, sprzątanie, smazenie frytek itd?
Miałbyś mniej czasu na myślenie i bardziej bys się socjalizował.Ile by tam zarabial? Marme ochlapy, ze po oplaceniu wszystkich rachunkow to by chyba co jedynie te frytki jadl co by w pracy smazyl plus placil by podatki na takich ludzi co ja. Socjalizowac sie mozna na rozne sposoby nie tylko chodzac do pracy, a tym bardziej, ze w pracy takiej jak wymienilas jest zapierdziel, ruch, klienci czekaja i nie ma czasu na romanse ani gadu gadu.
Ja wiem, ze Ty rozumem nie grzeszysz, ale przynajmniej nie wtracaj się tam gdzie nie pytają.
Ale to jest prawda co napisalam
Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Ile by tam zarabial? Marme ochlapy, ze po oplaceniu wszystkich rachunkow to by chyba co jedynie te frytki jadl co by w pracy smazyl plus placil by podatki na takich ludzi co ja. Socjalizowac sie mozna na rozne sposoby nie tylko chodzac do pracy, a tym bardziej, ze w pracy takiej jak wymienilas jest zapierdziel, ruch, klienci czekaja i nie ma czasu na romanse ani gadu gadu.
Ale to jest prawda co napisalam
Nie.
Ty i Julka no kuźwa to by był związek stulecia.
Weźcie się dogadajcie
Julka to troll przecież
5i5kiN napisał/a:Ty i Julka no kuźwa to by był związek stulecia.
Weźcie się dogadajcieJulka to troll przecież
Ty sam jestes troll zaraz wywiesze tabliczke zeby Cie nie dokarmiali nie dokarmiac trolli
5i5kiN napisał/a:Ty i Julka no kuźwa to by był związek stulecia.
Weźcie się dogadajcieJulka to troll przecież
Trole czy nie trole zaproponowałem rozwiązanie :3
Swanen wybacz ale nie jestem trollem
Lady Loka pracowałem już w pracy chałupniczej i chwile w innej pracy i potem straciłem je
Lady Loka pracowałem już w pracy chałupniczej i chwile w innej pracy i potem straciłem je
Czy możesz dorabiać do renty, czy w Twoim przypadku pójście do oracy(jakiejkolwiek) równa się odebraniem renty?
A czemu nie ruszysz, żeby coś robić?
Masz jakiś osrodek dla usób z niepełnosprawnością, żebys mial możliwośc terapii zajęciowej?
Miklosza napisał/a:Swanen wybacz ale nie jestem trollem
Czy możesz dorabiać do renty, czy w Twoim przypadku pójście do oracy(jakiejkolwiek) równa się odebraniem renty?
No teraz nie mogę dorobić zwłaszcza teraz
akurat mieszkam u mamy a mama ma na mnie spore pieniądze i o pracy nie ma mowy
Miklosza napisał/a:Swanen wybacz ale nie jestem trollem
Masz jakiś osrodek dla usób z niepełnosprawnością, żebys mial możliwośc terapii zajęciowej?
jest taki osirodek proponował mi nawet lekarz ale mi się nie chce
rossanka napisał/a:Miklosza napisał/a:Swanen wybacz ale nie jestem trollem
Czyli jak idziesz i zarabiasz, to pieniądze są zabierane tak?
Miklosza napisał/a:rossanka napisał/a:Czy możesz dorabiać do renty, czy w Twoim przypadku pójście do oracy(jakiejkolwiek) równa się odebraniem renty?
Mam znaczną niepełnosprawność tak mi dali i tak nie mogę zarabiać
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Swanen wybacz ale nie jestem trollem
Masz jakiś osrodek dla usób z niepełnosprawnością, żebys mial możliwośc terapii zajęciowej?jest taki osirodek proponował mi nawet lekarz ale mi się nie chce
To niech Ci sie zachce. Matki w końcu zabraknie.
rossanka napisał/a:Miklosza napisał/a:No teraz nie mogę dorobić zwłaszcza teraz
Czekaj, Ale jak zacząłbys pracowac legalnie, nawet na ćwierć etatu, to jest możliwe, czy wtedy zabieraja od razu rentę?
Miklosza napisał/a:rossanka napisał/a:Czyli jak idziesz i zarabiasz, to pieniądze są zabierane tak?
Czekaj, Ale jak zacząłbys pracowac legalnie, nawet na ćwierć etatu, to jest możliwe, czy wtedy zabieraja od razu rentę?
W Anglii czesto zabieraja chorobowe jak osoba zaczyna prace.albo mozna tez brac opiekuncze to wtedy jak.np osoba opiekujaca sie np schorawana matka pobiera zasilki I pojdzie do pracy to juz jej zabieraja i musi ze swoich pieniedzy zajmowac sie chora osoba
rossanka napisał/a:Miklosza napisał/a:Mam znaczną niepełnosprawność tak mi dali i tak nie mogę zarabiać
W Anglii czesto zabieraja chorobowe jak osoba zaczyna prace.albo mozna tez brac opiekuncze to wtedy jak.np osoba opiekujaca sie np schorawana matka pobiera zasilki I pojdzie do pracy to juz jej zabieraja i musi ze swoich pieniedzy zajmowac sie chora osoba
Własnie dlatego pytam. Bo potem okazuje się, że kto
ś zarobi tyle, ile ma renty albo mniej a wtedy gra nie warta świeczki
Cholera musiał bym się dowiedzieć ale jest jakaś granica ale wiem że by mamie zabrali świadczenia a to jest więcej niż renta
Ale wiem że mam darmowego dentystę raz do roku
Cholera musiał bym się dowiedzieć ale jest jakaś granica ale wiem że by mamie zabrali świadczenia a to jest więcej niż renta
To nie idz do pracy nie.oplaca sie tym.bardziej ze pewnie i tak.nie beda wysokie zarobki. Ludzi.mozesz poznawac w roznych miejscach nie tylko w pracy
to zarabiaj poniżej tego limitu oficjalnie, a nieoficjalnie więcej
stałe łącze + znajomość excela lub blendera = stałe zlecenia
Miklosza napisał/a:Cholera musiał bym się dowiedzieć ale jest jakaś granica ale wiem że by mamie zabrali świadczenia a to jest więcej niż renta
A jak.sie wyda ze wiecej zarabia?
Farmer napisał/a:Miklosza napisał/a:Cholera musiał bym się dowiedzieć ale jest jakaś granica ale wiem że by mamie zabrali świadczenia a to jest więcej niż renta
własnie, jakby ktoś donósł? wiecie jacy sa ludzie?
Ale tu nawet nie o pracę chodzi, tylko o aktywizację. Mikloszy sięnie chce. Powinien miec zajęcia w ośrodku, ale zamiast na nie pójść, woli pisać na forum, ze ma małego.
Matki w końcu zabrakbie i gość umrze w brud,ie i snrodzie, bo nie będzie umial nic zrobić sam. Po to się aktywizuje osoby niepełnosprawne, zeby po śmierci rodziców były samodzielne. Nie po to, żeby zarabiały kokosy i robiły karierę
JuliaUK33 napisał/a:Farmer napisał/a:to zarabiaj poniżej tego limitu oficjalnie, a nieoficjalnie więcej
Napewno.doniosa w Polsce nie.zniosza jak.ktos.ma.lepiej. sama pamietam jak.ludzie na wsi obgadywali sasiada mojej.ciotki, bo mial.nowe auto kupione.z zagranicy to mowili "ze pewnie ukradl". Na 100000% doniosa na niego nie.byli.by.soba.gdyby.tego.nie.zrobili
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:A jak.sie wyda ze wiecej zarabia?
Napewno.doniosa w Polsce nie.zniosza jak.ktos.ma.lepiej. sama pamietam jak.ludzie na wsi obgadywali sasiada mojej.ciotki, bo mial.nowe auto kupione.z zagranicy to mowili "ze pewnie ukradl". Na 100000% doniosa na niego nie.byli.by.soba.gdyby.tego.nie.zrobili
Bo jak bogaty, to złodziej.
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:własnie, jakby ktoś donósł? wiecie jacy sa ludzie?
Bo jak bogaty, to złodziej.
No.taka glupia mentalnosc w Polsce
Tak ludzie są złośliwi
Ja nikomu nie zazdrościłem niczego bo po co
Mama wiecznie nie będzie żyła,
Proza życia pochować matkę, nie matka syna
Plan B do Z to podstawa im więcej opcji tym lepiej...
Elastyczność, adaptacja?
Dentysta przegląd 150 zł, to szału nie ma, implant zęba to już 6-10 tysięcy; wtedy jakby opór
Dentysta przegląd 150 zł, to szału nie ma, implant zęba to już 6-10 tysięcy; wtedy jakby opór
No.ja.mam.dentyste za darmo gdybym potrzebowala leczyc zeby
ALL IN? Watpie... Zasada ograniczonego zaufania; paragrafów tysiące, że prościej polegać na sobie niż osiwiec przy okazji
5i5kiN napisał/a:Dentysta przegląd 150 zł, to szału nie ma, implant zęba to już 6-10 tysięcy; wtedy jakby opór
No.ja.mam.dentyste za darmo gdybym potrzebowala leczyc zeby
No popatrz, ja tez, a nie ciągnę zasiłków.
Co Twój post wnosi do tematu Mikloszy?
Ja widzę, ze Miklosza konkrety totalnie zlewa. Więc czekam na kolejny wysryw tematów o małym penisie i braku seksu, bo pewnie tak się skonczy. Smutne to.
Moklpsza i Juilka są po to, żeby dać perspektywę innym świadomie czy nie świadomie życzę im zdrowia.l// i szczęścia
Wystarczy
Wtedy inne/nasze problemy to przy tym to pestka
Dystans podstawą
Żyć to jedno a pisać o tym to już wyższa szkoła jazda, a że teksty płytkie... Mimi wszystko lepsze takie niż w ogóle
Gdyby Miklosza podjął pracę to jego mamie zabraliby zasiłek przysługujący gdy członek rodziny opiekuje się osobą niepełnosprawną.
W ubiegłym roku było to ok.2600 zł.
W tym roku mieli podnieść i jakieś dodatki do tego.
Miklosza mógłby jedynie uczestniczyć ewentualnie w warsztatach terapii zajęciowej a w tym czasie mama do pracy bo chyba już opiekun może coś tam dorobić.
Moklpsza i Juilka są po to, żeby dać perspektywę innym świadomie czy nie świadomie życzę im zdrowia.l// i szczęścia
Wystarczy
Wtedy inne/nasze problemy to przy tym to pestka
Dystans podstawą
Żyć to jedno a pisać o tym to już wyższa szkoła jazda, a że teksty płytkie... Mimi wszystko lepsze takie niż w ogóle
O.czym znowu belkoczesz ?
Nic nie trwa wiecznie ale możemy pogadać
kolega ze szpitala proponował bym pracował w firmie ochroniarskiej ale gdzie ja do ochrony
Nic nie trwa wiecznie ale możemy pogadać
kolega ze szpitala proponował bym pracował w firmie ochroniarskiej ale gdzie ja do ochrony
Firma ochroniarska to także praca siedząca przy monitoringu, otwieranie zdalne drzwi.
Miklosza + JuliaUK33
Love forever
Pasi?
A jak nie to why not
Miklosza napisał/a:Nic nie trwa wiecznie ale możemy pogadać
Firma ochroniarska to także praca siedząca przy monitoringu, otwieranie zdalne drzwi.
No tak niby tak
Miklosza + JuliaUK33
Love foreverPasi?
A jak nie to why not
I co.jeszcze nie wymyslisz?
Nie prosciej wychodzi kupić Yamahę nowa z salonu, 90k max 3sek do 100,; 300km/h i kończysz na ścianie, bo się nie zamieściłeś w zakrecie
Plan Z? Skrajnie ale zawsze opcja jest; skuteczność 100%
Nie prosciej wychodzi kupić Yamahę nowa z salonu, 90k max; 300km/h i kończysz na ścianie, bo się nie zamieściłeś w zakrecie
Plan Z?
To se kup I NIE.zmiesc sie.na zakrecie swoje rady do.siebie.dostosuj
5i5kiN napisał/a:Nie prosciej wychodzi kupić Yamahę nowa z salonu, 90k max; 300km/h i kończysz na ścianie, bo się nie zamieściłeś w zakrecie
Plan Z?To se kup I NIE.zmiesc sie.na zakrecie swoje rady do.siebie.dostosuj
Skrajność bo skrajność ale plan zapasowy to TRZEBA mieć zawsze
Pisałem do admina,że odpierdalam, zobaczymy kiedy zadziała
Czemu nic we dwoje nic nie zmontujcie,nigdzie problem jest pytanie a ,odpowiedź może nadać kierunek skrajnie
Pisałem o usunięcie konta, bo tu pojebany klimat w sumie :a ja jeszcze bardziej pojebany i mi do pięt nie siegacie, leszcze smile
Co do rety do do buzi , w sumie ok
Farmer napisał/a:Miklosza napisał/a:Cholera musiał bym się dowiedzieć ale jest jakaś granica ale wiem że by mamie zabrali świadczenia a to jest więcej niż renta
są metody i sposoby
JuliaUK33 napisał/a:Farmer napisał/a:to zarabiaj poniżej tego limitu oficjalnie, a nieoficjalnie więcej
są metody i sposoby
Tylko trzeba byc pelnosprytnym ,zeby nic sie nie wydalo
Tylko trzeba byc pelnosprytnym ,zeby nic sie nie wydalo
trzeba wiedzieć co się robi i co się mówi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Z czego się utrzymujecie bo ja z ręty
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024