Czy zna kogoś dorosłego z autyzmem który jest niepełnosprawny intelektualnie i radzi sobie w życiu i nie jest wykluczony społecznie ?
1 2024-02-09 18:11:18 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2024-02-09 18:11:57)
Czy zna kogoś dorosłego z autyzmem który jest niepełnosprawny intelektualnie i radzi sobie w życiu i nie jest wykluczony społecznie ?
Tak
niski1996 napisał/a:Czy zna kogoś dorosłego z autyzmem który jest niepełnosprawny intelektualnie i radzi sobie w życiu i nie jest wykluczony społecznie ?
Tak
Ciekawi mnie jak sobie radzi?
Lady Loka napisał/a:niski1996 napisał/a:Czy zna kogoś dorosłego z autyzmem który jest niepełnosprawny intelektualnie i radzi sobie w życiu i nie jest wykluczony społecznie ?
Tak
Na tyle, na ile jest w stanie. Pisalam Ci to w jakimś poprzednim temacie, to tylko mnie zwyzywałeś.
Sa terapie, są ośrodki, można mieć asystenta, można mieć pomoc z mopsu, dużo można, tylko trzeba poszukać. Są miejsca pracy nastawione na takich ludzi.
niski1996 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Tak
Na tyle, na ile jest w stanie. Pisalam Ci to w jakimś poprzednim temacie, to tylko mnie zwyzywałeś.
Sa terapie, są ośrodki, można mieć asystenta, można mieć pomoc z mopsu, dużo można, tylko trzeba poszukać. Są miejsca pracy nastawione na takich ludzi.
Nie ma niestety.Nie ma terapii w mojej okolicy gdzie ludzie by zrozumieli mój problem .Mopsie też byłem i nie ma żadnej pomocy.
6 2024-02-11 02:59:28 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-02-11 03:01:13)
To już kolejny Twój wątek na ten sam temat. Co zrobiłeś z tymi podpowiedziami i radami, które do tej pory otrzymałeś?
niski1996 napisał/a:Czy zna kogoś dorosłego z autyzmem który jest niepełnosprawny intelektualnie i radzi sobie w życiu i nie jest wykluczony społecznie ?
Tak
Też znam. Z zespołem Aspergera.