Ja wcale
Ja jestem bardzo pewna narazie wybieram, przebieram, odrzucam od wyboru do koloru jestem na etapie sortowania
Ja jestem bardzo pewna narazie wybieram, przebieram, odrzucam od wyboru do koloru jestem na etapie sortowania
Jak jesteś ładna to nic dziwnego
Ja wcale
Tak wiemy z 50 Twoich poprzednich tematów.
Ja wcale
W sensie, jak chętnie poznajemy, czy jak pewnie odrzucamy oferty matrymonialne?
Ja poznawałam w jakimś innym kontekście, niż randkowy, tak że nie było spięcia.
kobieta też człowiek
i mężczyzna też człowiek
tylko człowiek człowiekowi wilkiem
7 2024-02-01 15:00:08 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-02-01 15:01:45)
Ty masz taki problem, że koniecznie chcesz się uważać za kogoś nadzwyczajnego w swoich odczuciach i reakcjach i by traktować Ciebie że szczególną atencją.
Oto, przyjmij do wiadomości, że niezależnie od atrakcyjności, poczucia własnej wartości i PŁCI, jak komuś zależy to zawsze ma stresa, niepewność, ale się mobilizuje, w ten stres wchodzi i próbuje, bo samo się nie zrobi, bo trzeba włożyć wysilek, a nie jęczeć jak to inni mają lepiej i łatwiej.
Więc odpowiedź jest taka: wszyscy mają niepewność, jeśli stawka jest wysoka.
Ja poznawałam w jakimś innym kontekście, niż randkowy, tak że nie było spięcia.
Zgaduje - konsumpcyjnym. Żarłaś za darmoszkę. ![]()
Samba napisał/a:Ja poznawałam w jakimś innym kontekście, niż randkowy, tak że nie było spięcia.
Zgaduje - konsumpcyjnym. Żarłaś za darmoszkę.
Albo on żarł
I nie tylko... żarł.
Często to faceci bywają hienami Legat.
Samba napisał/a:Ja poznawałam w jakimś innym kontekście, niż randkowy, tak że nie było spięcia.
Zgaduje - konsumpcyjnym. Żarłaś za darmoszkę.
To źle zgadujesz.
Mikolsza zajmij się szukaniem roboty. Matki nie bedziesz męczył i nas
W nieformalnym otoczeniu ludzie są zazwyczaj bardziej zrelaksowani i szczerzy. Może to ułatwić proces poznawania się nawzajem.
13 2024-02-10 07:38:06 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-02-10 07:39:12)
To zależy ![]()
Na badoo/tinderze jak dam w lewo to nie ruchalbym a jak dam w prawo to znaczy, że ruchalbym nic więcej pewnego nie jestem
Ale jakie pytanie taka odpowiedź
Coś zryte to forum zawsze końcowe wątki w odpowiedzi mi ucina...
Autorze, zedfiniuj co rozumiesz przez pojęcie "pewni siebie". Żeby się nie okazało, że ta mityczna pewność siebie to zdolność do rozmowy z obcą osobą płci orzecuwnej, czyli standard w zachowaniu randomiwej osoby.