![]()
2 2024-01-02 12:37:45 Ostatnio edytowany przez Herne (2024-01-02 12:39:13)
Wykorzystując alternatywne stany świadomości własnie wynalazłem napęd, który wykorzystuje ujemną wartość tensora energii-pędu (bazując na ogólnej teorii względności)
Wykorzystując alternatywne stany świadomości własnie wynalazłem napęd, który wykorzystuje ujemną wartość tensora energii-pędu (bazując na ogólnej teorii względności)
Co to jest ten tensor energii -pedu?
Jemu chodziło o popęd. ![]()
Po lekarzach latam.
Po lekarzach latam.
Chory jestes? To niedobrze
7 2024-01-02 14:57:21 Ostatnio edytowany przez Herne (2024-01-02 14:57:51)
Herne napisał/a:Wykorzystując alternatywne stany świadomości własnie wynalazłem napęd, który wykorzystuje ujemną wartość tensora energii-pędu (bazując na ogólnej teorii względności)
Tensor drugiego rzędu.
Definicja:
Składowa T(a,b) = 0,1,2,3 tensora napięć-energii jest równa składowej "a" strumienia wektora czteropędu przepływającego przez hiperpowierzchnię o stałej współrzędnej x(b) w czasoprzestrzeni.
(źródło: wiki)
JuliaUK33 napisał/a:Herne napisał/a:Wykorzystując alternatywne stany świadomości własnie wynalazłem napęd, który wykorzystuje ujemną wartość tensora energii-pędu (bazując na ogólnej teorii względności)
Tensor drugiego rzędu.
Definicja:
Składowa T(a,b) = 0,1,2,3 tensora napięć-energii jest równa składowej "a" strumienia wektora czteropędu przepływającego przez hiperpowierzchnię o stałej współrzędnej x(b) w czasoprzestrzeni.
Ja nic z tego nie rozumiem to chyba fizyka jakas trudna jest. Ja nie uczylam sie dobrze na fizyce, bo nudna byla i nie chcialo mnie sie uczyc
Bo ja będę jadł pizze ![]()
Zaraz jadę po zakupy spożywcze. Zjadłam już prawie wszystko co kupiłam przed Bożym Narodzeniem.
Zaraz jadę po zakupy spożywcze. Zjadłam już prawie wszystko co kupiłam przed Bożym Narodzeniem.
U.mnie leje deszcz, a tez planowalam zakupy
Choruje więc mam więcej czasu na forum
Praca, oglądałam Venomous Art na yt (świetne), słucham sobie teraz kanału Kultura Liberalna.
Po lekarzach latam.
W tak młodym wieku? ![]()
Wyzywam ex mende
Farmer napisał/a:Po lekarzach latam.
W tak młodym wieku?
Było takie zainteresowanie, że łyknąłem i stoi i stoi. ![]()
KoralinaJones napisał/a:Farmer napisał/a:Po lekarzach latam.
W tak młodym wieku?
Było takie zainteresowanie, że łyknąłem i stoi i stoi.
Lyknales co ? Moze te tabletke jakas niedobra i dlatego po lekarzach latasz
Farmer napisał/a:KoralinaJones napisał/a:W tak młodym wieku?
Było takie zainteresowanie, że łyknąłem i stoi i stoi.
Drabine i żaden nie wie jak go teraz położyć ![]()
JuliaUK33 napisał/a:Farmer napisał/a:Było takie zainteresowanie, że łyknąłem i stoi i stoi.
Drabine i żaden nie wie jak go teraz położyć
Jak mozna polknac drabine? To do lozka niech go poloza ,a jak nie wiedza jak go polozyc ?
2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Lyknales co ? Moze te tabletke jakas niedobra i dlatego po lekarzach latasz
Drabine i żaden nie wie jak go teraz położyć
Jak mozna polknac drabine? To do lozka niech go poloza ,a jak nie wiedza jak go polozyc ?
Najwyraźniej nie wiedzą jak go obejść/ chwycić ![]()
JuliaUK33 napisał/a:2odiak napisał/a:Drabine i żaden nie wie jak go teraz położyć
Najwyraźniej nie wiedzą jak go obejść/ chwycić
To niech go zlapia do kaftanu bezpieczenstwa
Farmera ganiacie ?
![]()
Farmera ganiacie ?
![]()
Ja nikogo nie ganiam... Farmer polknal jakas drabine wogole niewiem jakim cudem,bo drabina jest wieksza od niego i teraz nikt go nie moze zlapac
paslawek napisał/a:Farmera ganiacie ?
![]()
Ja nikogo nie ganiam... Farmer polknal jakas drabine wogole niewiem jakim cudem,bo drabina jest wieksza od niego i teraz nikt go nie moze zlapac
To mogła być Drabina Jestestw, opisująca hierarchiczny system świata.
I to go uwolniło....
![]()
JuliaUK33 napisał/a:paslawek napisał/a:Farmera ganiacie ?
![]()
To mogła być Drabina Jestestw, opisująca hierarchiczny system świata.
I to go uwolniło....
Nie ma takiej drabiny. To sa bajki przeciez. A jaki jest hierarchiczny system swiata?
Dzisiaj byłam w kościele. Dzisiaj jest święto Trzech Króli.
Herne napisał/a:Wykorzystując alternatywne stany świadomości własnie wynalazłem napęd, który wykorzystuje ujemną wartość tensora energii-pędu (bazując na ogólnej teorii względności)
Autor twierdzi, że jego tensor nie ma erekcji (ujemna wartość) z powodu braku energii i popędu.
I chwali się, że próbuje alternatywnych sposobów napędu tensora![]()