Tzn podejrzewałem ale nie byłem pewny ![]()
Chociaz jestes wrozka, bo znales swoja przyszlosc
Chociaz jestes wrozka, bo znales swoja przyszlosc
Chociaż czasem chciał bym być w błędzie
JuliaUK33 napisał/a:Chociaz jestes wrozka, bo znales swoja przyszlosc
Chociaż czasem chciał bym być w błędzie
No niestety ale przeszlosci nie da rady zmienic teraz tylko przyszlosc czeka
Tzn podejrzewałem ale nie byłem pewny
Bohater w filmie ma pracę.
Miklosza napisał/a:Tzn podejrzewałem ale nie byłem pewny
Ło jej no i co z tego
Za 20 lat dalej będziesz prawiczkiem, za 40 lat tez, bo nie robisz nic, żeby to zmienić.
Za 20 lat dalej będziesz prawiczkiem, za 40 lat tez, bo nie robisz nic, żeby to zmienić.
Przecież wychodzę do ludzi ale mam problemy z nawiązywaniem kontaktów z ludzmi nie umiem rozmawiać z kobietami
Lady Loka napisał/a:Za 20 lat dalej będziesz prawiczkiem, za 40 lat tez, bo nie robisz nic, żeby to zmienić.
Przecież wychodzę do ludzi ale mam problemy z nawiązywaniem kontaktów z ludzmi nie umiem rozmawiać z kobietami
A co zrobiłeś w ciagu ostatnich 3 miesięcy, zeby problem rozwiązać?
Wychodzisz do ludzi tak jakdo nas tutaj?
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Za 20 lat dalej będziesz prawiczkiem, za 40 lat tez, bo nie robisz nic, żeby to zmienić.
Kolejny o tym samym te same litania
Farmer napisał/a:Miklosza napisał/a:Tzn podejrzewałem ale nie byłem pewny
Ło jej no i co z tego
1. Ty nie masz pracy
2. Ty nie masz kasy
3. Ty nie masz wyglądu
4. Ty nie masz gadanego
Załatw powyższe i bzikaj
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Za 20 lat dalej będziesz prawiczkiem, za 40 lat tez, bo nie robisz nic, żeby to zmienić.
właściwie tylko do sklepu lub do rodziny
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Przecież wychodzę do ludzi ale mam problemy z nawiązywaniem kontaktów z ludzmi nie umiem rozmawiać z kobietami
właściwie tylko do sklepu lub do rodziny
No to niby jak możesz napisać, że wychodzisz do ludzi, skoro nie wychodzisz?
Miałbyś szansę tutaj nauczyć się rozmawiania, gdybys nie srał tematami o tym, jak to masz małego.
Może on własnie tak rozumie wychodzenie do ludzi - że pisze tutaj, że ma małego ![]()
No bo niby gdzie mam wychodzić do kina nie lubię do jakiegoś klubu już się nachodziłem kiedyś wychodziłem w miasto to tylko spacerowałem podejść do kogoś nie podejdę bo się wstydzę po za tym by mnie wyśmiały
No bo niby gdzie mam wychodzić do kina nie lubię do jakiegoś klubu już się nachodziłem kiedyś wychodziłem w miasto to tylko spacerowałem podejść do kogoś nie podejdę bo się wstydzę po za tym by mnie wyśmiały
Czemu by Cie wysmialy?
Miklosza napisał/a:No bo niby gdzie mam wychodzić do kina nie lubię do jakiegoś klubu już się nachodziłem kiedyś wychodziłem w miasto to tylko spacerowałem podejść do kogoś nie podejdę bo się wstydzę po za tym by mnie wyśmiały
Czemu by Cie wysmialy?
Że taki typ mało urodziwy startuje do nich