Czy postąpiłam dobrze ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy postąpiłam dobrze ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Czy postąpiłam dobrze ?

Witam, mam partnera od roku czasu, raz lepiej raz gorzej jak to w związku. Na początku związku jakoś 3 miesiące widziałam że zachowuje się dziwnie, jak by się czegoś bał, był speszony, chował telefon a potem dostałam wiadomość od jego byłej koleżanki że piszę do niej i że chce mnie zostawić dla niej, że jestem po prostu tylko opcją dla niego i że woli ją. Bardzo się wtedy wkurzyłam na niego bo moje sekrety jej wyznał więc straciłam do niego zaufanie, przepraszał mnie bardzo za to , płakał, mówił że bardzo mnie kocha że nigdy więcej tego nie zrobi. Pomyślałam sobie no dobrze po 3 dniach wróciliśmy do siebie , było w porządku nie minęło jakoś znów dwa miesiące a zobaczyłam że pisze z inną dziewczyną powiedział że to stara znajoma, że się lubią zrobiłam mu wtedy też awanturę o nią, napisałam do niej powiedziała że nic dla niej on nie znaczy że są znajomymi, uspokoiłam się i nie minęło jakoś 3 miesiące , leżałam wtedy w szpitalu i  napisała do mnie znów ta dziewczyna co była na początku, zapytała się czy dalej z nim jestem , ja jej odpowiedziałam że tak i że o co chodzi , wtedy mi powiedziała i pokazała screeny że on do niej pisał że zerwał ze mną , że bardzo mu źle ze mną, że nie wie jak to zrobić by zerwać ze mną by mnie nie ranić a ona napisała do mnie bo chciała być pewna że z nim nie jestem bo do niej zarywał , serce pękło mi po raz kolejny, dzwonił wtedy do mnie mówił że ona miesza i że nie prawdą to jest, ja powiedziałam że mam dowody to wtedy mnie zwyzywał i powiedział że zrywa. A nie minęło trochę to dzwonił do mnie przyjeżdżał, nachodził mnie bym dała mu szansę jak się z nim wtedy spotykałam to kazałam mu dać swój telefon i tam znów pisał z dziewczyną ale tą co mówiła że są znajomymi ale ta rozmowa była nie tak jak znajomi , pisał że jak na obiad się spotykali , że był taki smutny itp, i zapytałam się go, starasz się do mnie wrócić a piszesz takie rzeczy to wymyślił że jego kolega pisał do niej z jego konta, potem jego kolega potwierdził no nie wierzyłam w ten bulszit ale po tygodniu poraz kolejny wróciłam , ogólnie się układało , moim zdaniem , dbał o mnie , ogólnie dba od początku tego nie mogę mu zarzucić, i moim zdaniem wszystko było okej , bo sam też tak mówił że nowa czysta atmosfera że wszystko się układa, no ja się cieszyłam że już jest spokój ale przypomniały mi się słowa tej jego niby byłej dziewczyny, powiedziała że jest oszustem , że jest ze mną z litości (gdzie mi on ciągle pisze mówi takie litanie o miłości jak to mnie nie kocha, jak to jestem jego światem i takie tam) że wtedy chciał upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i że jak nie ona to z inną zacznie, więc stworzyłam konto na fb i napisałam do niego wczoraj bo chciałam być pewna, bardzo wielkie miałam z tego powodu wyrzuty do siebie że jestem nie fer, ale zrobiłam to i napisałam, początek był dobry powiedział że ma dziewczynę to ja napisałam że w takim razie nie będę zawracać głowy i już miałam nadzieję że będzie dobrze ale nie minęło 5 min i wiadomość czym się interesuje, skąd jestem , że chce się spotkać na kawę, że jak będę na mieście to bardzo chce mnie zobaczyć, zaczął wysyłać buźki do niej i pisać że powie jej kiedy ma pisać by dziewczyna nie widziała bo ma dostęp do hasła , nagrywał się ewidentnie idzie w jedną stronę , zmienił też hasło na FB ja weszłam mówię czemu zmieniłeś on że mu się hakerzy włamali a bardzo żadko mu zaglądałam bo chciałam już mu ufać. Teraz mam żal do siebie że napisałam , że zrobiłam taką próbę, czuję się okropnie nie wiem czy bardziej boli to że wszystko było kłamstwem czy boli to że w żywe oczy mnie po prostu kłamie i mu powieka nie drgnie, wczoraj się dowiedziałam a dziś muszę spędzić z nim sylwestra jestem rozbita.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-12-31 13:31:14)

Odp: Czy postąpiłam dobrze ?

Ten sebix wie co lubią dziewczyny. Emocje, emocje, emocje. W zamian kosi co leci, jak kombajn w żniwa. big_smile

3

Nie masz ani mozgu, ani za grosz szacunku do siebie. On jest z toba tylko dlatego, ze zadna inna go nie chce. One jakos maja oczy i widza, ze to nic nie warte. To on do nich wypisuje i za nimi lata. Ciebie ani nie kocha. ma cie gdzies. gdy tylko nadazy sie okazja i trafi kolejna madra inaczej, tyle go zobaczysz. oczywiscie az przejrzy na oczy i kopnie w cztery litery. wtedy znowu moze wrocic do ciebie, wyznac ze zawsze kochal ciebie, az znowu sobie nie znajdzie kolejnej.

pomyslalabym, ze choc przystojny musi byc, skoro dla niego zapomnialas o szczatkach honoru, ale i cukiereczkiem z wygladu nie moze byc, skoro nikt procz ciebie na niego nie leci.

4

Najlepszy tekst :"muszę z nim dzisiaj spędzić sylwestra"xd no najgorszej, też bym nie chciała na Twoim miejscu xD

5

Czy ten facet ma jakiegoś wielkiego penisa lub ogromny majątek na który masz ochotę, że aż tak się poniżasz żeby tylko z nim być?

6

madoja napisał/a:

Czy ten facet ma jakiegoś wielkiego penisa lub ogromny majątek na który masz ochotę, że aż tak się poniżasz żeby tylko z nim być?

Tylko to jedno

7

anetas napisał/a:

Najlepszy tekst :"muszę z nim dzisiaj spędzić sylwestra"xd no najgorszej, też bym nie chciała na Twoim miejscu xD

Nie chcę zrobić dramy w sylwestra ale gniecie cholernie, a zemsta musi być słodka

8

blueangel napisał/a:

Nie masz ani mozgu, ani za grosz szacunku do siebie. On jest z toba tylko dlatego, ze zadna inna go nie chce. One jakos maja oczy i widza, ze to nic nie warte. To on do nich wypisuje i za nimi lata. Ciebie ani nie kocha. ma cie gdzies. gdy tylko nadazy sie okazja i trafi kolejna madra inaczej, tyle go zobaczysz. oczywiscie az przejrzy na oczy i kopnie w cztery litery. wtedy znowu moze wrocic do ciebie, wyznac ze zawsze kochal ciebie, az znowu sobie nie znajdzie kolejnej.

pomyslalabym, ze choc przystojny musi byc, skoro dla niego zapomnialas o szczatkach honoru, ale i cukiereczkiem z wygladu nie moze byc, skoro nikt procz ciebie na niego nie leci.

Ja ciągle miałam takie przeświadczenie tylko on ciągle mi pierdzielił że nie prawda, że sobie ubzdurałam i tego typu teksty , gościu 34 lata myślałam że chce stabilności ale widocznie jest nie stabilny, za drugim razem nie chciałam mu dać szansy łaził za mną, nachodził mnie przez 2 tygodnie wtedy powiedziałam że mogę się spotykać ale nie jako dziewczyna i jakoś tak minął ten okres i teraz to wyszło , jestem wkurzona na maksa na siebie że wtedy nie wytrwałam ale teraz załatwię go po miszczowsku

9

Kikimora123 napisał/a:
anetas napisał/a:

Nie chcę zrobić dramy w sylwestra ale gniecie cholernie, a zemsta musi być słodka

I tak się nie zemścisz. On znów pojojczy, przeprosi, a Ty rozłożysz nogi.
Aż pewnego dnia on rzuci Cię pierwszy.

Jezu, jak po takiej informacji można w ogóle rozważać wspólną zabawę, tylko po to żeby biednemu żuczkowi nie psuć Sylwestra....

10

madoja napisał/a:
Kikimora123 napisał/a:
anetas napisał/a:

I tak się nie zemścisz. On znów pojojczy, przeprosi, a Ty rozłożysz nogi.
Aż pewnego dnia on rzuci Cię pierwszy.

Jezu, jak po takiej informacji można w ogóle rozważać wspólną zabawę, tylko po to żeby biednemu żuczkowi nie psuć Sylwestra....

Zemsta jest niedobra,  to juz lepiej sie w pokoju rozstac

11

JuliaUK33 napisał/a:

Zemsta jest niedobra,  to juz lepiej sie w pokoju rozstac

W pokoju też nie, bo facet to skurwiel.
Ale po prostu teraz i natychmiast urwać kontakty, a nie bawić się w intrygi i naiwnie wierzyć że się będzie górą przez jakąś wyimaginowaną zemstę do której i tak nie dojdzie.

12

madoja napisał/a:

Myślałem, że to pytanie padnie i się nie pomyliłem smile

13

blueangel napisał/a:

ale wiesz, że to bait?

14

Farmer napisał/a:
madoja napisał/a:

Widzisz jak mnie dobrze znasz. cool

15 Ostatnio edytowany przez Legat (2024-01-01 10:18:46)

Farmer napisał/a:
madoja napisał/a:

big_smile
Cała reszta to zwykłe mydlenie oczu. smile

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy postąpiłam dobrze ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024