Chyba jednak bede bez zwiazku,bo to jest tragedia co sie ostatnio dzieje z facetami. Wczoraj pisalam, ze mam spotkanie z kims nowo poznanym. Przyszlam na czas-on sie spoznil pol godziny dobre juz mialam wracac klnac pod nosem, ze mnie wystawil. Przyjechal. Poszlismy do kina. Ja chcialam zaplacic za swoj bilet to on mowi "ze nie trzeba" on zaplaci. No mysle ok skoro chce to niech placi, pozniej mu mowie "ze kupie nam cos do jedzenia, skoro on wydal na bilety" jakos glupio mi bylo, ze on za wszystko placi. To on do mnie "nie ja kupie " i tak mowil az w koncu sobie mysle "no ok niech kupuje,skoro chce"... po kinie poszlam z nim do auta, zeby mnie odwiozl do domu, a on na to "myslalem, ze bede mial cos z tego, ze placilem za ciebie" no to wyciagam portfel i chce dac mu troche kasy, a on patrzy sie na mnie jakos dziwnie, a pozniej wybuchl smiechem na cala ulice "ze nie o takie cos mu chodzi, ze pojedziemy do niego do domu,ze wiecie co zrobimy , bo on nie wydawal na mnie kasy na darmo"... nawet nie wiecie jak go zwyzywalam, tak darlam te morde, ze az sie ludzie na ulicy ogladali, trzaslam mu drzwiach auta i pieszo przyszlam do domu-, jeszcze by mi wypomnial, ze mnie podwiozl
1 2023-12-21 16:16:20 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-12-21 16:17:35)
Tylko po co zakładasz nowy wątek. Zamiast pisać w tym wczorajszym.
Chyba jednak bede bez zwiazku,bo to jest tragedia co sie ostatnio dzieje z facetami. Wczoraj pisalam, ze mam spotkanie z kims nowo poznanym. Przyszlam na czas-on sie spoznil pol godziny dobre juz mialam wracac klnac pod nosem, ze mnie wystawil. Przyjechal. Poszlismy do kina. Ja chcialam zaplacic za swoj bilet to on mowi "ze nie trzeba" on zaplaci. No mysle ok skoro chce to niech placi, pozniej mu mowie "ze kupie nam cos do jedzenia, skoro on wydal na bilety" jakos glupio mi bylo, ze on za wszystko placi. To on do mnie "nie ja kupie " i tak mowil az w koncu sobie mysle "no ok niech kupuje,skoro chce"... po kinie poszlam z nim do auta, zeby mnie odwiozl do domu, a on na to "myslalem, ze bede mial cos z tego, ze placilem za ciebie" no to wyciagam portfel i chce dac mu troche kasy, a on patrzy sie na mnie jakos dziwnie, a pozniej wybuchl smiechem na cala ulice "ze nie o takie cos mu chodzi, ze pojedziemy do niego do domu,ze wiecie co zrobimy , bo on nie wydawal na mnie kasy na darmo"... nawet nie wiecie jak go zwyzywalam, tak darlam te morde, ze az sie ludzie na ulicy ogladali, trzaslam mu drzwiach auta i pieszo przyszlam do domu-, jeszcze by mi wypomnial, ze mnie podwiozl
Zuch dziewczynka
Rozrabiaka, znowu masz szansę
Bozz, dobrze ze cie nigdzie nie podwoził ani wiesz ze-nie umowiłąs sie ponowenie..kurde ;dd bylo mu zyczyć wesołych swiat ,niewiadomo skąd ;dd
A to drań i do tego chytry.
Chciał podupczyć po taniości, za miskę zupy czy co tam zjadłaś i bilet do kina.
Masz szczęście, ze Cię czymś nie odurzył podczas posiłku, nie wiadomo jak to by się skończyło.
Tylko po co zakładasz nowy wątek. Zamiast pisać w tym wczorajszym.
Niewiem jakos tak wyszlo
A to drań i do tego chytry.
Chciał podupczyć po taniości, za miskę zupy czy co tam zjadłaś i bilet do kina.
Masz szczęście, ze Cię czymś nie odurzył podczas posiłku, nie wiadomo jak to by się skończyło.
No tak masz racje
Bozz, dobrze ze cie nigdzie nie podwoził ani wiesz ze-nie umowiłąs sie ponowenie..kurde ;dd bylo mu zyczyć wesołych swiat ,niewiadomo skąd ;dd
Napewno juz sie nie umowie z nim... to dlatego cos mi bylo podejrzane, ze on chce za wszystko placic bo cos czulam ze cos jest nie tak ,a jednak mam dobra intuicje... no trudno moze kiedys trafie na normalnego
jea1 napisał/a:Bozz, dobrze ze cie nigdzie nie podwoził ani wiesz ze-nie umowiłąs sie ponowenie..kurde ;dd bylo mu zyczyć wesołych swiat ,niewiadomo skąd ;dd
Napewno juz sie nie umowie z nim... to dlatego cos mi bylo podejrzane, ze on chce za wszystko placic bo cos czulam ze cos jest nie tak ,a jednak mam dobra intuicje... no trudno moze kiedys trafie na normalnego
Są ludzie co mają gest i na pewne rzeczy ich stać. Stać, by za kogoś zapłacić. Nikt nie robi rozkmin i problemów. Natomiast buraka niejednokrotnie widać po samym ubiorze i mowie ogólnej Dobrze w razie gdyby, mieć przy sobie gaz, albo znać kilka prostych chwytów( np z systema) z wykorzystaniem chociażby torebki , by takiego jegomościa skutecznie obezwładnić. Ograniczone zaufanie i czujność to podstawy podstaw.
JuliaUK33 napisał/a:jea1 napisał/a:Bozz, dobrze ze cie nigdzie nie podwoził ani wiesz ze-nie umowiłąs sie ponowenie..kurde ;dd bylo mu zyczyć wesołych swiat ,niewiadomo skąd ;dd
Są ludzie co mają gest i na pewne rzeczy ich stać. Stać, by za kogoś zapłacić. Nikt nie robi rozkmin i problemów. Natomiast buraka niejednokrotnie widać po samym ubiorze i mowie ogólnej
Dobrze w razie gdyby, mieć przy sobie gaz, albo znać kilka prostych chwytów( np z systema) z wykorzystaniem chociażby torebki , by takiego jegomościa skutecznie obezwładnić. Ograniczone zaufanie i czujność to podstawy podstaw.
Tak w tych czasach to niedlugo trzeba bedzie bron przy sobie nosic. Natomiast co do jego ubioru i wygladu to przystojny,nawet drogi samochod mial, widac, ze ma dosc kasy-ale co z tego jak durny. Pewnie myslal"ze ma kase to mu wszystko wolno"
2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Napewno juz sie nie umowie z nim... to dlatego cos mi bylo podejrzane, ze on chce za wszystko placic bo cos czulam ze cos jest nie tak ,a jednak mam dobra intuicje... no trudno moze kiedys trafie na normalnego
Są ludzie co mają gest i na pewne rzeczy ich stać. Stać, by za kogoś zapłacić. Nikt nie robi rozkmin i problemów. Natomiast buraka niejednokrotnie widać po samym ubiorze i mowie ogólnej
Dobrze w razie gdyby, mieć przy sobie gaz, albo znać kilka prostych chwytów( np z systema) z wykorzystaniem chociażby torebki , by takiego jegomościa skutecznie obezwładnić. Ograniczone zaufanie i czujność to podstawy podstaw.
Tak w tych czasach to niedlugo trzeba bedzie bron przy sobie nosic. Natomiast co do jego ubioru i wygladu to przystojny,nawet drogi samochod mial, widac, ze ma dosc kasy-ale co z tego jak durny. Pewnie myslal"ze ma kase to mu wszystko wolno"
Najwidoczniej się w życiu jeszcze nie zdziwił, dlatego dobrze jest znać na takie cyny kilka podstawowych numerów glebujących i uczących pokory w czasie natychmiastowym. Klamka jest tu całkowicie zbędna, nawet jak Ci typ z taką wyskoczy
JuliaUK33 napisał/a:2odiak napisał/a:Są ludzie co mają gest i na pewne rzeczy ich stać. Stać, by za kogoś zapłacić. Nikt nie robi rozkmin i problemów. Natomiast buraka niejednokrotnie widać po samym ubiorze i mowie ogólnej
Najwidoczniej się w życiu jeszcze nie zdziwił, dlatego dobrze jest znać na takie cyny kilka podstawowych numerów glebujących i uczących pokory w czasie natychmiastowym. Klamka jest tu całkowicie zbędna, nawet jak Ci typ z taką wyskoczy
No tak masz racje, ja nawet nie lubie takich roznianczonych bogaczy co mysla,ze im wszystko sie nalezy. Moze w przeszlosci trafial na takie, ktore sie z nim puszczaly w zamian za jego bogactwo i tak sie nauczyl, ze jest pepkiem swiata
2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Tak w tych czasach to niedlugo trzeba bedzie bron przy sobie nosic. Natomiast co do jego ubioru i wygladu to przystojny,nawet drogi samochod mial, widac, ze ma dosc kasy-ale co z tego jak durny. Pewnie myslal"ze ma kase to mu wszystko wolno"
No tak masz racje, ja nawet nie lubie takich roznianczonych bogaczy co mysla,ze im wszystko sie nalezy. Moze w przeszlosci trafial na takie, ktore sie z nim puszczaly w zamian za jego bogactwo i tak sie nauczyl, ze jest pepkiem swiata
Nikt nie lubi, wręcz gardzi i szydzi z takiego prostactwa Śmiem twierdzić, że raczej nie trafiał
Inaczej by się szybko pewnych rzeczy nauczył.
JuliaUK33 napisał/a:2odiak napisał/a:Najwidoczniej się w życiu jeszcze nie zdziwił, dlatego dobrze jest znać na takie cyny kilka podstawowych numerów glebujących i uczących pokory w czasie natychmiastowym. Klamka jest tu całkowicie zbędna, nawet jak Ci typ z taką wyskoczy
Nikt nie lubi, wręcz gardzi i szydzi z takiego prostactwa
Śmiem twierdzić, że raczej nie trafiał
Pewnie tak... no chociaz mam kolejna lekcje zycia I teraz bede wiedziec "zeby nie pozwalac facetowi za wszystko placic, ani nie przyjmowac zadnej pomocy, bo teraz to bedzie wiadomo, ze to nie jest bezinteresowne"
Bardzo tanio cię wycenił.
Bardzo tanio cię wycenił.
No i sie przecenil deebil jeden
17 2023-12-22 11:36:04 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-22 11:37:42)
2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:No tak masz racje, ja nawet nie lubie takich roznianczonych bogaczy co mysla,ze im wszystko sie nalezy. Moze w przeszlosci trafial na takie, ktore sie z nim puszczaly w zamian za jego bogactwo i tak sie nauczyl, ze jest pepkiem swiata
Nikt nie lubi, wręcz gardzi i szydzi z takiego prostactwa
Śmiem twierdzić, że raczej nie trafiał
Pewnie tak... no chociaz mam kolejna lekcje zycia I teraz bede wiedziec "zeby nie pozwalac facetowi za wszystko placic, ani nie przyjmowac zadnej pomocy, bo teraz to bedzie wiadomo, ze to nie jest bezinteresowne"
Są ludzie co mają gest i na pewne rzeczy ich stać. Stać, by za kogoś zapłacić. Nikt nie robi rozkmin i problemów .
Jak wspomniałem płacenie za kogoś gdy ktoś ma gest, czy jest to dla niego normalne, nie jest niczym złym, świadczącym że ktoś ma jakieś złe intencje Naucz się po prostu rozróżniać dany typ człowieka i zawsze miej ze sobą asa w rękawie na wypadek gdyby, bo pomimo pewnych umiejętności nabytych tez bywa różnie ( człowiek jednak całe życie się uczy)
Zgoda. Tylko pełno kobiet działa w podobnym stylu. Bajeruja kolesi na randki lub inne zaloty mimo że wiedza że w życiu nie zamierzają z facetem być na dłużej. Nie mówią tego wprost. U facetów masz pełno typów co chcą tylko przelecieć a nie chcą żadnego związku. Ludzie na poziomie niestety to mniejszość w społeczeństwie. Nie ważne czy kobieta czy mężczyzna. A współczesna technologia tylko potęguje patologie. Bo za jednym kliknięciem można następną następnego petenta mieć.
Czy tylko ja mam wrażenie że Julia była na pierwszej randce w życiu?
Czy tylko ja mam wrażenie że Julia była na pierwszej randce w życiu?
Nie bylam na pierwszej randce w zyciu. Bylam juz w zyciu na innych randkach. Dlaczego masz takie wrazenie?
21 2023-12-22 14:51:21 Ostatnio edytowany przez ABC50 (2023-12-22 15:04:02)
Patologiczni mezczyzni traktują kobiety jak ruchomat. Patologiczne kobiety traktują facetów jak bankomat. Obie patologie są siebie warte. Popatrz na to z dobrej strony. Nie zainwestowałas więcej czasu w tego klauna. Zawsze to plus. Zweryfikowałas go od razu. Nie chcesz tracić chyba 3 miesiące na takie coś, co za twoimi plecami będzie tak się zachowywać. Więc jakby nie patrzeć to był sukces. Czas na następnego. Na tym polega weryfikacja. Trzeba zobaczyć posłuchać zweryfikować. W gazetce jest pełno produktów. Jak tu nic ciekawego, to następna strona.
Patologiczni mezczyzni traktują kobiety jak ruchomat. Patologiczne kobiety traktują facetów jak bankomat. Obie patologie są siebie warte. Popatrz na to z dobrej strony. Nie zainwestowałas więcej czasu w tego klauna. Zawsze to plus. Zweryfikowałas go od razu. Nie chcesz tracić chyba 3 miesiące na takie coś, co za twoimi plecami będzie tak się zachowywać. Więc jakby nie patrzeć to był sukces. Czas na następnego. Na tym polega weryfikacja. Trzeba zobaczyć posłuchać zweryfikować. W gazetce jest pełno produktów. Jak tu nic ciekawego, to następna strona.
Dokladnie. Moze kiedys trafie na normalnego. Ale z drugiej strony to on musial byc niezle wkurzony, ze jego plan sie nie powiodl, jeszcze mu zrobilam wstyd na cala ulice. Ja sie napewno nie bede cackac z takimi-rzucam od razu bez zadnych szans-uwazam, ze zycie jest zbyt krotkie by sie uzerac sie z facetami.
23 2023-12-22 15:29:36 Ostatnio edytowany przez ABC50 (2023-12-22 15:34:03)
Wątpię aby był wkurzony. On jutro spotka się z następną a za tydzień powtórzy to i w końcu znajdzie się ta co nie będzie stawiać oporu. Tak to działa. Niepotrzebnie się przejmujesz tym co jakiś żul moralny robi. Twoim zadaniem było go zweryfikować i posłuchałaś swojej intuicji. To jest sukces. Porażką byłoby jakby taki żul moralny cię obrobił i zostawił po 2 tygodniach. Więc głowa do góry.
Wątpię aby był wkurzony. On jutro spotka się z następną a za tydzień powtórzy to i w końcu znajdzie się ta co nie będzie stawiać oporu. Tak to działa. Niepotrzebnie się przejmujesz tym co jakiś żul moralny robi. Twoim zadaniem było go zweryfikować i posłuchałaś swojej intuicji. To jest sukces. Porażką byłoby jakby taki żul moralny cię obrobił i zostawił po 2 tygodniach. Więc głowa do góry.
No dzisiaj to napewno juz nie jest wkurzony i niech sie spotyka z kim chce. Mnie chodzilo, ze wczoraj byl wkurzony sadzac po jego minie... no tak cale szczescie, ze nie bylam taka glupia i nie dalam mu tego czego chcial
Julcia jakby ci wpadł w oko, to by iskry leciały i ziemia by się zatrzęsła.
Chyba jednak bede bez zwiazku,bo to jest tragedia co sie ostatnio dzieje z facetami.
Jako facet już wyjaśniam otóż nic się z nami nie dzieje tylko z Tobą. Najzwyczajniej w świecie nie masz cech pożądanych przez facetów szukających stałego związku więc zostają Ci tylko tacy którzy szukają przygodnego seksu.
Z Twoich wypowiedzi wnioskuję że celujesz w rówieśników, trzydziestolatków... no to powiedz mi dlaczego taki 30latek miałby się spotykać z Tobą i tworzyć relację z Tobą, kiedy może mieć to samo z 10 lat młodszą kobietą która ma młodsze ciało, nie ma takiego bagażu, nie ma dziecka, nie najwija o swoim byłym/byłych? Piszesz 'ostatnio' - czyli kiedyś było lepiej, no bo byłaś młodsza więc tym mogłaś kogoś zainteresować, ale ten pociąg odjeżdża coraz dalej. Jeszcze mogłabyś podbudować swoją atrakcyjność gdybyś miała coś wyjątkowego w sobie, robiła coś pasjonującego... no ale patrząc na ilość czasu którą tu spędzasz i nieraz klepiesz bez sensu, oraz nawijanie o benefitach i mieszkaniach socjalnych, to słabo sobie radzisz w życiu i jest ono zwyczajnie nudne. Faceci to wszystko dostrzegają. Żaden nie będzie chciał Ciebie wyciągać z tego bo po co miałby to robić? Po co ktoś miałby płacić na nie swoje dziecko? Facet z przyjemnością zrobi swoje własne więc nie potrzebuje aby ktoś go w tym wyręczał.
Na pocieszenie napiszę że być może znaleźliby się panowie chętni na relację ale oni Ciebie nie interesują, w innych wypowiedziach piszesz o takich z ogromną pogardą. Znowu, dla myślącego faceta to jest kolejna ogromna czerwona flaga bo jedziesz po ludziach od których nic nie możesz dostać. Czyli mamy całą choinkę czerwonych flag no ale 'tragedia co się ostatnio dzieje z facetami'. Trochę samokrytyki nie zaszkodzi.
27 2024-02-21 09:43:30 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-21 09:56:45)
JuliaUK33 napisał/a:Chyba jednak bede bez zwiazku,bo to jest tragedia co sie ostatnio dzieje z facetami.
Jako facet już wyjaśniam
otóż nic się z nami nie dzieje tylko z Tobą. Najzwyczajniej w świecie nie masz cech pożądanych przez facetów szukających stałego związku więc zostają Ci tylko tacy którzy szukają przygodnego seksu.
Z Twoich wypowiedzi wnioskuję że celujesz w rówieśników, trzydziestolatków... no to powiedz mi dlaczego taki 30latek miałby się spotykać z Tobą i tworzyć relację z Tobą, kiedy może mieć to samo z 10 lat młodszą kobietą która ma młodsze ciało, nie ma takiego bagażu, nie ma dziecka, nie najwija o swoim byłym/byłych? Piszesz 'ostatnio' - czyli kiedyś było lepiej, no bo byłaś młodsza więc tym mogłaś kogoś zainteresować, ale ten pociąg odjeżdża coraz dalej. Jeszcze mogłabyś podbudować swoją atrakcyjność gdybyś miała coś wyjątkowego w sobie, robiła coś pasjonującego... no ale patrząc na ilość czasu którą tu spędzasz i nieraz klepiesz bez sensu, oraz nawijanie o benefitach i mieszkaniach socjalnych, to słabo sobie radzisz w życiu i jest ono zwyczajnie nudne. Faceci to wszystko dostrzegają. Żaden nie będzie chciał Ciebie wyciągać z tego bo po co miałby to robić? Po co ktoś miałby płacić na nie swoje dziecko? Facet z przyjemnością zrobi swoje własne więc nie potrzebuje aby ktoś go w tym wyręczał.
Na pocieszenie napiszę że być może znaleźliby się panowie chętni na relację ale oni Ciebie nie interesują, w innych wypowiedziach piszesz o takich z ogromną pogardą. Znowu, dla myślącego faceta to jest kolejna ogromna czerwona flaga bo jedziesz po ludziach od których nic nie możesz dostać. Czyli mamy całą choinkę czerwonych flag no ale 'tragedia co się ostatnio dzieje z facetami'. Trochę samokrytyki nie zaszkodzi.
A Ty musiales koniecznie odkopac ten temat ,ktory jest tak akutaulny dla mnie jak zeszloroczna choinka po to,by napisac swoje wysrywy? Tak sie swietnie sklada, ze pisze obecnie z facetem, ktory chce byc ze mna w zwiazku i piszemy na rozne tematy, a nie o seksie i on ma 39 lat ,wiec sie nie wypowiadaj ze swoimi eleboratami "ze ZADEN 30 killku latek mnie nie chce do stalego zwiazku,wiec, tylko na seks przygodny. Teraz to pojechales po calosci no tak faceci chca ze mna tylko seksu,bo nie jestem 10 lat mlodsza i nie pracuje no tylko, ze widzisz w Anglii sa rozne kultury, rozne narodowosci i nie kazdy sie tym przejmuje, a tym bardziej, ze w Anglii co trzeci czlowiek jest na zasilkach i wiele z tych ludzi maja rodziny, sa w zwiazkach. Dodam jeszcze, ze rozumiem, ze wam w Polsce trudno jest pojac ten fakt, bo ciagle powtarzacie "ze zyje jak menel, ze moja corka NIC nie ma,ze nie moze miec rzeczy,ktore maja inne dzieci,ze zremy najtanszy syf i chodzimy w starych ubraniach- ale kiedy wy w koncu pojmiecie, ze w Anglia zasilki pozwalaja przezyc ludziom na godnym poziomie i sa czesto lepsze opcja niz praca za minimala? Jak w moim przypadku, gdy przyznaja mi zasilek chorobowy to bede miec ponad tysiac funtow zasilkow na miesiac dokladnie 1300f wiec tyle ile wiele ludzi zarabia, tyle, ze nadal ja wychodze na tym.sto razy lepiej, bo ci co tyle zarabiaja musza oplacac swoje mieszkania, dzieciom obiady w szkole,za dojazdy do pracy, placic rachunki w calosci bez znizek itp. Ja majac tyle zasilkow nie musze placic za mieszkanie, corks ma obiady za darmo, mam pelno znizek i darmowych bonow, leczenie np u dentysty itp za darmo, a nawet moj nowy kot ma za darmo weterynarza,tylko dlatego,ze jestem na zasilkach,wiec niewiem kiedy wy pojmiecie, ze ja z corka mamy lepszy poziom zycia od wielu pracujacych za minimalna lub nieco ponad minimalna? Chyba nigdy tego nie zrozumiecie i bede wam to tlumaczyla do usranej smierci i trzy dni po
...do 3 dni po to polecam tabletki
pisze obecnie z facetem, ktory chce byc ze mna w zwiazku
Cooooo??!!!
Ty hultajko, nicponiu, puchu marny!
Wietrzna istoto!!!
JuliaUK33 napisał/a:pisze obecnie z facetem, ktory chce byc ze mna w zwiazku
Cooooo??!!!
Ty hultajko, nicponiu, puchu marny!
Wietrzna istoto!!!
Nie obawiaj się, jakby tak było, to Julka od razu by się pochwalila. Ciekawe, że jeszcze nic, a już facet chce być w związku
Ciekawe, że jeszcze nic, a już facet chce być w związku
Co w tym dziwnego? Każdy by chciał, ale Julcia nie z tych..
32 2024-02-21 13:54:18 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-02-21 13:55:16)
wieka napisał/a:Ciekawe, że jeszcze nic, a już facet chce być w związku
I tak pewnie nie bedzie z tego nic powaznego, no jak sie urzad dowie, ze mam partnera (oczywiscie jeszcze nie mam) to mi zatrzymaja czesc zasilkow, a ja nie mam zamiaru byc na lasce faceta . Dlatego trudno postanowilam tylko sobie randkowac od czasu do czasu. O powaznym zwiazku a tym bardziej slubie moge zapomniec, bo beda brali pod uwage zarobki faceta I mnie przy najlepszej opcji zakosza polowe zasilkow a przy najgorszej zostane bez zlamego pensa z zasilkow I wtedy bedzie tragedia. Mnie raz prawie kase zatrzymali jak bylam z ex na szczescie ja nie bylam na jego adres zarejetrowana to nie mogli danych znalezc, tak bym byla na jego utrzymaniu i bym zapierdziela ze mopem w ryju i stala przy garach uslugiwac jemu i stuknietej jego mamusi. Dlatego mimo wszystko to ciesze sie,ze ten zwiazek sie skonczyl
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:wieka napisał/a:Ciekawe, że jeszcze nic, a już facet chce być w związku
I tak pewnie nie bedzie z tego nic powaznego, no jak sie urzad dowie, ze mam partnera (oczywiscie jeszcze nie mam) to mi zatrzymaja czesc zasilkow, a ja nie mam zamiaru byc na lasce faceta . Dlatego trudno postanowilam tylko sobie randkowac od czasu do czasu. O powaznym zwiazku a tym bardziej slubie moge zapomniec, bo beda brali pod uwage zarobki faceta I mnie przy najlepszej opcji zakosza polowe zasilkow a przy najgorszej zostane bez zlamego pensa z zasilkow I wtedy bedzie tragedia. Mnie raz prawie kase zatrzymali jak bylam z ex na szczescie ja nie bylam na jego adres zarejetrowana to nie mogli danych znalezc, tak bym byla na jego utrzymaniu i bym zapierdziela ze mopem w ryju i stala przy garach uslugiwac jemu i stuknietej jego mamusi. Dlatego mimo wszystko to ciesze sie,ze ten zwiazek sie skonczyl
To miejcie związek wolny na odległość.
Plusy: masz faceta, masz z kim pogadać, a i moze seks co jakiś czas
Plusy: nadal jesteś wolna, niezależna finansowo od niego, bo masz zasiłki
Plusy: nie jesteś styrana praca w pracy i pracą w domu, bo prowadzisz tylko dom
Plusy: urząd moze Ci zrobić nalot na chatę a okaże się, że jesteś samotna ( choć tak naprawdę kogoś tam masz)
Minusy : brak (bo masz i chłopaka i zasiłki) można sobie pożyć.
JuliaUK33 napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Co w tym dziwnego? Każdy by chciał, ale Julcia nie z tych..
Plusy: urząd moze Ci zrobić nalot na chatę a okaże się, że jesteś samotna ( choć tak naprawdę kogoś tam masz)
Minusy : brak (bo masz i chłopaka i zasiłki) można sobie pożyć.
A to jest akurat tez bardzo dobry pomysl tyle,ze ja do.ex juz nie wroce, ale rady sie przydadza na przyszly zwiazek
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:I tak pewnie nie bedzie z tego nic powaznego, no jak sie urzad dowie, ze mam partnera (oczywiscie jeszcze nie mam) to mi zatrzymaja czesc zasilkow, a ja nie mam zamiaru byc na lasce faceta . Dlatego trudno postanowilam tylko sobie randkowac od czasu do czasu. O powaznym zwiazku a tym bardziej slubie moge zapomniec, bo beda brali pod uwage zarobki faceta I mnie przy najlepszej opcji zakosza polowe zasilkow a przy najgorszej zostane bez zlamego pensa z zasilkow I wtedy bedzie tragedia. Mnie raz prawie kase zatrzymali jak bylam z ex na szczescie ja nie bylam na jego adres zarejetrowana to nie mogli danych znalezc, tak bym byla na jego utrzymaniu i bym zapierdziela ze mopem w ryju i stala przy garach uslugiwac jemu i stuknietej jego mamusi. Dlatego mimo wszystko to ciesze sie,ze ten zwiazek sie skonczyl
Minusy : brak (bo masz i chłopaka i zasiłki) można sobie pożyć.A to jest akurat tez bardzo dobry pomysl tyle,ze ja do.ex juz nie wroce, ale rady sie przydadza na przyszly zwiazek
Na pewno się przyda:)