Ostatnio, po imprezie służbowej, na której oczywiście było sporo alkoholu, przyjechał po mnie mój chłopak, widać było, że alkohol mocno na mnie wpłynął. Pojechał na ciemny parking, rozmowa przeszła na temat seksu, że chciałby w tym momencie móc uprawiać ze mm seks... Powiedziałam, że bez zabezpieczeń na pewno nie. Uznał, że on może zrobić mi minetke a ja mu lodzika... Byłam w tak złym stanie przez alkohol że leżałam po prostu na fotelu. On zdjął mi majtki zaczął się bawić moją cipka, po czym zaczęłam udawać że od alkoholu jestem tak padnięta że zasnęłam, on ubrał mnie z powrotem i teraz boję się następnych spotkań z nim... Jak sprawdzic czy to chodzi tylko o seks? Czy osoba która kocha wykorzystuje zły stan drugiej osoby aby się z nią przespać? Pomocy nie wiem co robić
Ostatnio, po imprezie służbowej, na której oczywiście było sporo alkoholu, przyjechał po mnie mój chłopak, widać było, że alkohol mocno na mnie wpłynął. Pojechał na ciemny parking, rozmowa przeszła na temat seksu, że chciałby w tym momencie móc uprawiać ze mm seks... Powiedziałam, że bez zabezpieczeń na pewno nie. Uznał, że on może zrobić mi minetke a ja mu lodzika... Byłam w tak złym stanie przez alkohol że leżałam po prostu na fotelu. On zdjął mi majtki zaczął się bawić moją cipka, po czym zaczęłam udawać że od alkoholu jestem tak padnięta że zasnęłam, on ubrał mnie z powrotem i teraz boję się następnych spotkań z nim... Jak sprawdzic czy to chodzi tylko o seks? Czy osoba która kocha wykorzystuje zły stan drugiej osoby aby się z nią przespać? Pomocy nie wiem co robić
Ogarnąć się,nie pić i nie być wulgarną
Ogarnąć się,nie pić i nie być wulgarną
Amen!
Czy to zdarzenie dotyczy chłopaka, o którym pisałaś w jednym ze swoich poprzednich wątków ?
https://www.netkobiety.pl/t112511.html ?
Czy to zdarzenie dotyczy chłopaka, o którym pisałaś w jednym ze swoich poprzednich wątków ?
Tak to ten sam
6 2018-06-24 11:08:21 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-06-24 11:11:38)
IsaBella77 napisał/a:Czy to zdarzenie dotyczy chłopaka, o którym pisałaś w jednym ze swoich poprzednich wątków ?
Tak to ten sam
Oboje byliście pijani, więc nie widzę w jego zachowaniu nic zdrożnego. Był lodzik przed zdjęciem majtek? Jeśli tak, to nic z tego już nie będzie pewnie, biorąc pod uwagę jego wcześniejsze zachowanie wobec Ciebie. Generalnie wszystko wskazuje na to, że typ Cię nie powarza. Odpuść go sobie.
Na początku naszej znajomości poświęcał dużo czasu na pisanie ze mną, teraz piszemy może godzinę dziennie. Gdy mu powiem że czuję się samotna, że brakuje mi rozmów z nim i że on wcześniej poświęcał mi więcej czasu, to słyszę że nie mam znowu zaczynać i że on po prostu nie ma czasu. Jak go po kilku dniach zapytam co robił w na przykład czwartek to odpowiedź, że nic, albo że oglądał mecz...
Czemu on mnie tak zlewa gdy piszemy, jak się spotkamy to jest to naprawdę miło spędzony czas...