Jutro mamy pierwsze spotkanie. Od godziny przewracam sterte ubran, bo niewiem co mam ubrac. Myslicie, ze jeansy, golf i plaszcz beda ok, chyba nie zaloze kiecki w taka pogode i od razu na pierwsze spotkanie? Czy zalozyc?
A skąd go wyrwałaś?
A skąd go wyrwałaś?
Z nikad wlasciwie spotkanie bylo przypadkowe, szlam z ciezkimi zakupami, pomogl mi niesc torby i jakos tak wyszlo
To pewnie mu się spodobałaś, ciekawe jak wypadnie spotkanie.
Ubierz się stosownie do pogody.
Jutro mamy pierwsze spotkanie.
Jutro mamy pierwsze spotkanie. Od godziny przewracam sterte ubran, bo niewiem co mam ubrac. Myslicie, ze jeansy, golf i plaszcz beda ok, chyba nie zaloze kiecki w taka pogode i od razu na pierwsze spotkanie? Czy zalozyc?
Ja założyłabym jakąś kurtkę do jeansów, płaszcz chyba średnio pasuje. Aha! Gdy założysz golf, to jakoś rozświetl twarz np. jakiś dłuższy wisiorek? I nie wiem jak się czeszesz, ale do golfu raczej pasują wysoko upięte włosy
To pewnie mu się spodobałaś, ciekawe jak wypadnie spotkanie.
Ubierz się stosownie do pogody.
Pewnie tak.. no tak wlasnie mysle, skoro jest zimno i to pierwsze spotkanie niewiadomo co z tego wyjdzie to nie bede cudowac z ubiorem
JuliaUK33 napisał/a:Jutro mamy pierwsze spotkanie. Od godziny przewracam sterte ubran, bo niewiem co mam ubrac. Myslicie, ze jeansy, golf i plaszcz beda ok, chyba nie zaloze kiecki w taka pogode i od razu na pierwsze spotkanie? Czy zalozyc?
Ja założyłabym jakąś kurtkę do jeansów, płaszcz chyba średnio pasuje. Aha! Gdy założysz golf, to jakoś rozświetl twarz np. jakiś dłuższy wisiorek? I nie wiem jak się czeszesz, ale do golfu raczej pasują wysoko upięte włosy
Kurtke tez mam,ale plaszcz wydaje mnie sie lepsze opcja na takie spotkanie. Dzieki za rady napewno bede miec spiete wlosy
JuliaUK33 napisał/a:Myslicie, ze jeansy, golf i plaszcz beda ok, chyba nie zaloze kiecki w taka pogode i od razu na pierwsze spotkanie? Czy zalozyc?
Nie zakładaj kiecki, ubierz się "stosownie"
golfy są eleganckie ale są też seksy
sama noszę golfy czarne/czerwone do szerokich spodni i słyszę że to seksy ale nie wyzywająca stylowka
więc serio, nie przeginaj z kiecką.
Tak nie zaloze jutro kiecki nawet za zimno,a golfy tez lubie nosic. Nie chce wlasnie ubrac sie wyzywajaco na pierwsze spotkanie
10 2023-12-20 22:37:34 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-12-20 22:49:54)
Będzie pasować i płaszcz, i kurtka, zależy w czym lepiej się czujesz i wyglądasz.
Będzie pasować i płaszcz, i kurtka, zależy w czym lepiej się czujesz i wygląasz.
W obu dobrze sie czuje, a zawsze wybieram ubrania w ktorych dobrze wygladam
wieka napisał/a:Będzie pasować i płaszcz, i kurtka, zależy w czym lepiej się czujesz i wygląasz.
Ładnemu we wszystkim ładnie
Będzie oszołomiony cokolwiek ubierzesz.
Daj czadu!
JuliaUK33 napisał/a:wieka napisał/a:Będzie pasować i płaszcz, i kurtka, zależy w czym lepiej się czujesz i wygląasz.
Daj czadu!
E tam jakos nie bede sie celowo starac i piekszyc godzinami, nawet nie wiem czy sie umaluje i tak mnie dzis widzial bez makijazu, wiec wie,ze wygladam jak czarownica
Oby był na podobnym poziomie intelektualnym, bo to ważne do rozwoju relacji.
Agnes76 napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:W obu dobrze sie czuje, a zawsze wybieram ubrania w ktorych dobrze wygladam
Daj czadu!E tam jakos nie bede sie celowo starac i piekszyc godzinami, nawet nie wiem czy sie umaluje i tak mnie dzis widzial bez makijazu, wiec wie,ze wygladam jak czarownica
Jak wróżka się mówi Juleczko, jak wróżka.