Chwale sie -poznalam dzis kogos - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Chwale sie -poznalam dzis kogos

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Chwale sie -poznalam dzis kogos

Jutro mamy pierwsze spotkanie. Od godziny przewracam sterte ubran, bo niewiem co mam ubrac. Myslicie, ze jeansy, golf i plaszcz beda ok, chyba nie zaloze kiecki w taka pogode i od razu na pierwsze spotkanie? Czy zalozyc?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chwale sie -poznalam dzis kogos

A skąd go wyrwałaś?

3

wieka napisał/a:

A skąd go wyrwałaś?

Z nikad wlasciwie spotkanie bylo przypadkowe, szlam z ciezkimi zakupami, pomogl mi niesc torby i jakos tak wyszlo

4

To pewnie mu się spodobałaś, ciekawe jak wypadnie spotkanie.

Ubierz się stosownie do pogody.

JuliaUK33 napisał/a:

Jutro mamy pierwsze spotkanie.

https://www.pinterest.com/pin/mood--20969954509569128/

6

JuliaUK33 napisał/a:

Jutro mamy pierwsze spotkanie. Od godziny przewracam sterte ubran, bo niewiem co mam ubrac. Myslicie, ze jeansy, golf i plaszcz beda ok, chyba nie zaloze kiecki w taka pogode i od razu na pierwsze spotkanie? Czy zalozyc?

Ja założyłabym jakąś kurtkę do jeansów, płaszcz chyba średnio pasuje. Aha! Gdy założysz golf, to jakoś rozświetl twarz np. jakiś dłuższy wisiorek? I nie wiem jak się czeszesz, ale do golfu raczej pasują wysoko upięte włosy smile

7

wieka napisał/a:

To pewnie mu się spodobałaś, ciekawe jak wypadnie spotkanie.

Ubierz się stosownie do pogody.

Pewnie tak.. no tak wlasnie mysle, skoro jest zimno i to pierwsze spotkanie niewiadomo co z tego wyjdzie to nie bede cudowac z ubiorem

8

Salomonka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Ja założyłabym jakąś kurtkę do jeansów, płaszcz chyba średnio pasuje. Aha! Gdy założysz golf, to jakoś rozświetl twarz np. jakiś dłuższy wisiorek? I nie wiem jak się czeszesz, ale do golfu raczej pasują wysoko upięte włosy smile

Kurtke tez mam,ale plaszcz wydaje mnie sie lepsze opcja na takie spotkanie. Dzieki za rady napewno bede miec spiete wlosy

9

R_ita2 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Myslicie, ze jeansy, golf i plaszcz beda ok, chyba nie zaloze kiecki w taka pogode i od razu na pierwsze spotkanie? Czy zalozyc?

Nie zakładaj kiecki, ubierz się "stosownie" wink golfy są eleganckie  ale są też seksy wink sama noszę golfy czarne/czerwone do szerokich spodni i słyszę że to seksy ale nie wyzywająca stylowka wink więc serio, nie przeginaj z kiecką.

Tak nie zaloze jutro kiecki nawet za zimno,a golfy tez lubie nosic. Nie chce wlasnie ubrac sie wyzywajaco na pierwsze spotkanie

10 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-12-20 22:49:54)

Będzie pasować i płaszcz, i kurtka, zależy w czym lepiej się czujesz i wyglądasz.

11

wieka napisał/a:

Będzie pasować i płaszcz, i kurtka, zależy w czym lepiej się czujesz i wygląasz.

W obu dobrze sie czuje, a zawsze wybieram ubrania w ktorych dobrze wygladam

12

JuliaUK33 napisał/a:
wieka napisał/a:

Będzie pasować i płaszcz, i kurtka, zależy w czym lepiej się czujesz i wygląasz.

Ładnemu we wszystkim ładnie wink

Będzie oszołomiony cokolwiek ubierzesz.
Daj czadu!

13

Agnes76 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
wieka napisał/a:

Daj czadu!

E tam jakos nie bede sie celowo starac i piekszyc godzinami, nawet nie wiem czy sie umaluje i tak mnie dzis widzial bez makijazu, wiec wie,ze wygladam jak czarownica

14

Oby był na podobnym poziomie intelektualnym, bo to ważne do rozwoju relacji.

15

JuliaUK33 napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Daj czadu!

E tam jakos nie bede sie celowo starac i piekszyc godzinami, nawet nie wiem czy sie umaluje i tak mnie dzis widzial bez makijazu, wiec wie,ze wygladam jak czarownica

Jak wróżka się mówi Juleczko, jak wróżka.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Chwale sie -poznalam dzis kogos

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024