ja ukrywam bo wstyd |:
nie
A czego tu się wstydzić?
Gdyby kobieta mi to powiedziała to dla mnie wyróżnienie, dowód zaufania, wtedy wiem że muszę być delikatny i sprawić by jej ciało nauczyło się przyjemności. Jest w tym coś erotycznego. Ale wstydzić się tego to przesada. Przecież każdy kiedyś tak miał.
Ukrywam.
Za każdym razem!!
ja ukrywam bo wstyd
|:
Toś dziewczyna ?
Lepiej ukrywaj nieznajomość zasad gramatyki. To większy wstyd niż prawictwo.
każdy kiedyś tak miał ale ja mam 40 lat i jestem facetem
Powiedzieć o tym kobiecie to matrymonialne samobójstwo, ona od razu traci zainteresowanie.
Powiedzieć o tym kobiecie to matrymonialne samobójstwo, ona od razu traci zainteresowanie.
oj tam
Za to nie ma obietnicy spełnionej nocy i tłumaczenia się, że coś poszło nie tak
Mam 30 jestem dziewicą i do tej pory nie byłam w żadnym związku. Może to dziwne ale nie uważam by była to wstydliwa kwestia.
Mam 30 jestem dziewicą i do tej pory nie byłam w żadnym związku. Może to dziwne ale nie uważam by była to wstydliwa kwestia.
Dla kobiety to nie jest wstydliwa kwestia, bo dla mężczyzn nie będzie to wada (a często wręcz przeciwnie). Kobiety natomiast za prawiczkami nie przepadają.
witamy na forum
Tego raczej nie da się ukryć i ja osobiście chciałbym o tym powiedzieć i żeby przyszła partnerka nie miła z tym problemu ale szanse na to są raczej niewielkie.
A jak to niby ukryc. Jakby przy stosunku pierwszym leciala krew to napewno by sie bylo wiadomo, ze dziewica chyba, ze by klamala, ze ma okres... niewiem jak jest przy prawictwie czy sie da ukryc, ale to pewnie by zdradzilo zachowanie m in niepewnosc, ciagle pytania co i jak,skrepowanie itp
A jak to niby ukryc. Jakby przy stosunku pierwszym leciala krew to napewno by sie bylo wiadomo, ze dziewica chyba, ze by klamala, ze ma okres... niewiem jak jest przy prawictwie czy sie da ukryc, ale to pewnie by zdradzilo zachowanie m in niepewnosc, ciagle pytania co i jak,skrepowanie itp
przy pierwszym razie napewno by było widać znaczy się u facetów skrępowanie i tak dalej
JuliaUK33 napisał/a:A jak to niby ukryc. Jakby przy stosunku pierwszym leciala krew to napewno by sie bylo wiadomo, ze dziewica chyba, ze by klamala, ze ma okres... niewiem jak jest przy prawictwie czy sie da ukryc, ale to pewnie by zdradzilo zachowanie m in niepewnosc, ciagle pytania co i jak,skrepowanie itp
przy pierwszym razie napewno by było widać znaczy się u facetów skrępowanie i tak dalej
Pewnie tak
Ja z resztą bym powiedział jej wygadał bym jej bo nie umiem kłamać
Ja z resztą bym powiedział jej wygadał bym jej bo nie umiem kłamać
A po co klamac?
No bo u facetów to wstyd i mogła by pomyśleć jaki żałosny jestem
No bo u facetów to wstyd i mogła by pomyśleć jaki żałosny jestem
Dlaczego wstyd? Przeciez wszyscy sie rodzicie prawiczkami, wiec wychodzi na to,ze wszyscy faceci powinni sie wstydzic idac twoim tokiem myslenia
No tak masz racie ale nie w wieku 30-40 lat
No tak masz racie ale nie w wieku 30-40 lat
To czemu wczesniej nie miales dziewczyny? Wogole duzo jest facetow co ma duzo lat i sa prawiczkami
Miklosza napisał/a:No tak masz racie ale nie w wieku 30-40 lat
To czemu wczesniej nie miales dziewczyny? Wogole duzo jest facetow co ma duzo lat i sa prawiczkami
Wiesz nie jestem atrakcyjny chyba bo nawet to słyszałem od kobiet ze jestem brzydki zdarza się że sie dziwnie gapią na ulicy ale rzadko
może kilka razy 2 3 zdarzyło się że mnie chciały ale nie składało się
może kilka razy 2 3 zdarzyło się że mnie chciały ale nie składało się
Dlaczego?
Miklosza napisał/a:może kilka razy 2 3 zdarzyło się że mnie chciały ale nie składało się
Dlaczego?
No bo jestem nieśmiały a uroda nie pomaga
JuliaUK33 napisał/a:Miklosza napisał/a:może kilka razy 2 3 zdarzyło się że mnie chciały ale nie składało się
Dlaczego?
No bo jestem nieśmiały a uroda nie pomaga
A zrobiles juz cos z wygladem?
Zaczołem używać kosmetyków z zębami nic nie mam kasy a że by coś jeszcze zrobić kasa kasa kasa
Zaczołem używać kosmetyków z zębami nic nie mam kasy a że by coś jeszcze zrobić kasa kasa kasa
Przeciez kosmetyki nie maja zebow
Miklosza napisał/a:Zaczołem używać kosmetyków z zębami nic nie mam kasy a że by coś jeszcze zrobić kasa kasa kasa
hahaha przecież wiesz że kosmetyki to na twarz
JuliaUK33 napisał/a:Miklosza napisał/a:Zaczołem używać kosmetyków z zębami nic nie mam kasy a że by coś jeszcze zrobić kasa kasa kasa
![]()
No wiem i co pomogly? Jakas zmiana jest? Moze fryzure zmien czy co?
Miklosza napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Przeciez kosmetyki nie maja zebow
![]()
No wiem i co pomogly? Jakas zmiana jest? Moze fryzure zmien czy co?
czy ja wiem czy pomogły zawsze się strzyże na krutko
34 2023-12-22 11:30:57 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-12-22 11:32:46)
Dlaczego wstyd? Przeciez wszyscy sie rodzicie prawiczkami, wiec wychodzi na to,ze wszyscy faceci powinni sie wstydzic idac twoim tokiem myslenia
Bo dla większości kobiet facet w ich wieku lub starszy będący prawiczkiem jest wręcz odrzucający z tego powodu. Kiedyś rozmawiałem z dziewczyną młodszą ode mnie 2 albo 3 lata, rozmowa miała miejsce kilka lat temu jak miałem chyba 23 lata i zeszła na temat związków. Powiedziałem prawdę, że nigdy nie byłem w związku, a dziewczyna miała szczękę przy samej ziemi i dalej już o nic nie pytała tylko od razu się ulotniła. Zresztą nawet tu na forum już nie raz różne użytkownikowniczki pisały, że prawiczek to najgorsze co może być.
JuliaUK33 napisał/a:Dlaczego wstyd? Przeciez wszyscy sie rodzicie prawiczkami, wiec wychodzi na to,ze wszyscy faceci powinni sie wstydzic idac twoim tokiem myslenia
Bo dla większości kobiet facet w ich wieku lub starszy będący prawiczkiem jest wręcz odrzucający z tego powodu. Kiedyś rozmawiałem z dziewczyną młodszą ode mnie 2 albo 3 lata, rozmowa miała miejsce kilka lat temu jak miałem chyba 23 lata i zeszła na temat związków. Powiedziałem prawdę, że nigdy nie byłem w związku, a dziewczyna miała szczękę przy samej ziemi i dalej już o nic nie pytała tylko od razu się ulotniła. Zresztą nawet tu na forum już nie raz różne użytkownikowniczki pisały, że prawiczek to najgorsze co może być.
Bez przesady 23 lata to jeszcze nie jest wiek, by miec za soba zwiazki
Miklosza napisał/a:Zaczołem używać kosmetyków z zębami nic nie mam kasy a że by coś jeszcze zrobić kasa kasa kasa
Julia! Uwielbiam Cię !!!
Idzie ukrywać inaczej się nie da
Ja ukrywam, bo to wstyd.
pewnie że to wstyd a zwłaszcza u faceta a kobietom też ciężko
pewnie że to wstyd a zwłaszcza u faceta a kobietom też ciężko
To Ty tak twierdzisz. Ja uważam to za powód do ogromnego szacunku dla tej osoby. Kazdy na naszej planecie moze miec inne zdanie w tej kwestii. Wstyd jest tylko w Twojej głowie. Znam wiele osób które pozbyły sie tego wstydu. Życie jest wtedy o wiele łatwiejsze
Miklosza napisał/a:pewnie że to wstyd a zwłaszcza u faceta a kobietom też ciężko
To Ty tak twierdzisz. Ja uważam to za powód do ogromnego szacunku dla tej osoby. Kazdy na naszej planecie moze miec inne zdanie w tej kwestii. Wstyd jest tylko w Twojej głowie. Znam wiele osób które pozbyły sie tego wstydu. Życie jest wtedy o wiele łatwiejsze
Tak dokladnie. To ZADEN wstyd
Miklosza napisał/a:pewnie że to wstyd a zwłaszcza u faceta a kobietom też ciężko
No tak ale z facetów starych prawiczków się śmieją i dziwne miny robią
No tak ale z facetów starych prawiczków się śmieją i dziwne miny robią
Wyobraź sobie że w ogóle sie tym nie przejmujesz nawet tego nie zauważasz. Ile wtedy wymysliłbyś nowych tematow na forum. Im bardziej sie tym przejmujesz tym bardziej jestes dziwny. Od Ciebie zależy czy to zmienisz. O ile Ci sie zechce....
Miklosza napisał/a:No tak ale z facetów starych prawiczków się śmieją i dziwne miny robią
Wyobraź sobie że w ogóle sie tym nie przejmujesz nawet tego nie zauważasz. Ile wtedy wymysliłbyś nowych tematow na forum. Im bardziej sie tym przejmujesz tym bardziej jestes dziwny. Od Ciebie zależy czy to zmienisz. O ile Ci sie zechce....
No może i masz racje