Ja szanuje je i zawsze puszczam pierwsze tzn prawie zawsze
Mimo że one nie specialnie mnie lubią nie mówjąc o kochaniu ale ja je kocham i to mi wystarczy
2 2023-10-24 20:02:15 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-10-24 20:02:31)
No, to która najbardziej ci się podoba?
Ja szanuje je i zawsze puszczam pierwsze tzn prawie zawsze
Mimo że one nie specialnie mnie lubią nie mówjąc o kochaniu ale ja je kocham i to mi wystarczy
Jaki skromny...
W sumie wisi mi powiewa kto mnie w drzwiach przepuszcza, bo i tak 10/10 we wszystkich hotelach boy hotelowy wpuszcza mnie pierwszą przed wszystkimi facetami Ale intencje się liczą
Miklosza napisał/a:Ja szanuje je i zawsze puszczam pierwsze tzn prawie zawsze
Mimo że one nie specialnie mnie lubią nie mówjąc o kochaniu ale ja je kocham i to mi wystarczyJaki skromny...
W sumie wisi mi powiewa kto mnie w drzwiach przepuszcza, bo i tak 10/10 we wszystkich hotelach boy hotelowy wpuszcza mnie pierwszą przed wszystkimi facetamiAle intencje się liczą
To właściwie relikt przeszłości jak otwieranie drzwi auta, ale miłe
Miklosza, czy całujesz w rękę kobietę?
No, to która najbardziej ci się podoba?
prawie wszystkie mi się podobają prawie ale wszystkie szanuje zwłaszcza te które mnie szanują
Salomonka napisał/a:Miklosza napisał/a:Ja szanuje je i zawsze puszczam pierwsze tzn prawie zawsze
Mimo że one nie specialnie mnie lubią nie mówjąc o kochaniu ale ja je kocham i to mi wystarczyJaki skromny...
W sumie wisi mi powiewa kto mnie w drzwiach przepuszcza, bo i tak 10/10 we wszystkich hotelach boy hotelowy wpuszcza mnie pierwszą przed wszystkimi facetamiAle intencje się liczą
kilka razy się zdarzyło
Ty przepuszczasz kobietę w drzwiach, całujesz ją w rękę, a ona w tym czasie marzy o rokendrolowcu z rozpuszczonymi włosami i zrobioną klatą hahaha
Ty przepuszczasz kobietę w drzwiach, całujesz ją w rękę, a ona w tym czasie marzy o rokendrolowcu z rozpuszczonymi włosami i zrobioną klatą hahaha
Tłuku jeden Co ma wspólnego savoir-vivre z najbardziej skrywanymi marzeniami? Litości...
zrobić klate każdy potrafi nawet ja
Ja szanuje wszystkich,kto szanuje mnie
11 2023-10-25 09:32:31 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-10-25 09:34:02)
Nie podobał mi się zwyczaj całowania w rękę, kiedyś połączony- uwaga: z szastaniem nogą i ukłonem Można obejrzeć na starych polskich filmach.
Co do rockendrollowców,to chyba dawno przeszli do historii, chyba, żebym się myliła.
Salomonka napisał/a:Miklosza napisał/a:Ja szanuje je i zawsze puszczam pierwsze tzn prawie zawsze
Przepuszczanie przez drzwi jest jeszcze "normalne", ale otwieranie drzwi od auta i podawanie reki przy wysiadaniu, to chyba tak nie ma, ja niekiedy w zartach tak robie - wystawiam reke mojemu partnerowi i czekam, czasem synowi. Calowanie w reke, to juz chyba nie ma wsrod mlodych ludzi. Parter przytuli moja dlon czy pocaluje, ale nie w sensie, ze na przywitanie.
Przepuszczanie przez drzwi jest jeszcze "normalne", ale otwieranie drzwi od auta i podawanie reki przy wysiadaniu, to chyba tak nie ma
To jak w tym dowcipie, że są tylko 2 przypadki, gdy facet otwiera kobiecie drzwi od auta: nowe auto, albo nowa kobieta.
14 2023-10-25 10:45:00 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-10-25 10:45:47)
Gosiawie napisał/a:Przepuszczanie przez drzwi jest jeszcze "normalne", ale otwieranie drzwi od auta i podawanie reki przy wysiadaniu, to chyba tak nie ma
To jak w tym dowcipie, że są tylko 2 przypadki, gdy facet otwiera kobiecie drzwi od auta: nowe auto, albo nowa kobieta.
He, he! Albo na odwrót, za stara kobieta, za stare auto
A wiecie jacy niektorzy faceci potrafia byc wredne mendy-jak jestem ladnie ubrana to kazdy sie dla mnie zatrzyma nawet 10 metrow przed przejsciem dla pieszych sie zatrzymuja.... ale jak mnie sie zdarzy ubrac byle jak i wygladam jak strach na wroble to moge sobie czekac na przejsciu tydzien i ZADEN sie nie zatrzyma-dlatego dochodze do wniosku, ze wielu facetow to pustaki
Tamiraa napisał/a:Salomonka napisał/a:Jaki skromny...
Miklosza, czy całujesz w rękę kobietę?Przepuszczanie przez drzwi jest jeszcze "normalne", ale otwieranie drzwi od auta i podawanie reki przy wysiadaniu, to chyba tak nie ma, ja niekiedy w zartach tak robie - wystawiam reke
mojemu partnerowi i czekam, czasem synowi. Calowanie w reke, to juz chyba nie ma wsrod mlodych ludzi. Parter przytuli moja dlon czy pocaluje, ale nie w sensie, ze na przywitanie.
Bo młode kobiety tego nie lubią i nie doceniają. Ja tam bym chętnie w rękę całował
Gosiawie napisał/a:Tamiraa napisał/a:To właściwie relikt przeszłości jak otwieranie drzwi auta, ale miłe
Miklosza, czy całujesz w rękę kobietę?Przepuszczanie przez drzwi jest jeszcze "normalne", ale otwieranie drzwi od auta i podawanie reki przy wysiadaniu, to chyba tak nie ma, ja niekiedy w zartach tak robie - wystawiam reke
mojemu partnerowi i czekam, czasem synowi. Calowanie w reke, to juz chyba nie ma wsrod mlodych ludzi. Parter przytuli moja dlon czy pocaluje, ale nie w sensie, ze na przywitanie.
Bo młode kobiety tego nie lubią i nie doceniają. Ja tam bym chętnie w rękę całował
I zarażał virusem jakiejś "pan dej mi"
Branie na kolana w autobusie w zupełności wystarczy
rakastankielia napisał/a:Gosiawie napisał/a:Przepuszczanie przez drzwi jest jeszcze "normalne", ale otwieranie drzwi od auta i podawanie reki przy wysiadaniu, to chyba tak nie ma, ja niekiedy w zartach tak robie - wystawiam reke
I zarażał virusem jakiejś "pan dej mi"
Branie na kolana w autobusie w zupełności wystarczy
![]()
![]()
Ale te zombie strasznie wyglada na tym zdjeciu
Ale te zombie strasznie wyglada na tym zdjeciu
Jaki kovid, takie pacjenty w świetle słonecznym
20 2023-10-25 12:24:51 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-10-25 12:25:05)
JuliaUK33 napisał/a:Ale te zombie strasznie wyglada na tym zdjeciu
Srovida juz nie ma wirus poszedl won
21 2023-10-25 12:31:18 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-10-25 12:32:44)
2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Ale te zombie strasznie wyglada na tym zdjeciu
"Ale mnie, to się tak łatwo nie pozbędziesz"
2odiak napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Ale te zombie strasznie wyglada na tym zdjeciu
Wszystko dzięki panu P.
JuliaUK33 napisał/a:2odiak napisał/a:Jaki kovid, takie pacjenty w świetle słonecznym
Wszystko dzięki panu P.
Kto to jest pan p?
JuliaUK33 napisał/a:2odiak napisał/a:Jaki kovid, takie pacjenty w świetle słonecznym
"Ale mnie, to się tak łatwo nie pozbędziesz"
No teraz to bede spac przy zapalonym swietle, bo mnie sie bedzie w ciemnosciach ta morda straszna wyobrazac
2odiak napisał/a:"Ale mnie, to się tak łatwo nie pozbędziesz"
No teraz to bede spac przy zapalonym swietle, bo mnie sie bedzie w ciemnosciach ta morda straszna wyobrazac
JuliaUK33 napisał/a:2odiak napisał/a:"Ale mnie, to się tak łatwo nie pozbędziesz"
Teraz to juz wogole nigdy NIE zasne w ciemnosciach
27 2023-10-25 14:19:38 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-10-25 14:34:47)
Teraz to juz wogole nigdy NIE zasne w ciemnosciach
I kovid został zainstalowany, ale wiesz, że to ma swoje plusy?
Jest też opcja dla mega zmenczonych takim stanem rzeczy, by troszkę poluźnić system
JuliaUK33 napisał/a:Teraz to juz wogole nigdy NIE zasne w ciemnosciach
Trochę wyszedł efekt uboczny, ale wiesz, że to ma swoje plusy?
Jest też opcja dla mega zmenczonych takim stanem rzeczy, by troszkę poluźnić system
Koniec tego nie wlaze juz na ten watek. Ja juz wiem,ze bede miec koszmary
29 2023-10-25 14:37:46 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-10-25 15:21:32)
Koniec tego nie wlaze juz na ten watek. Ja juz wiem,ze bede miec koszmary
Ale jak to?
Wątek o całowaniu i wynoszeniu drzwi?
Same przyjemne dla oka rzeczy
A Pennego vel kovida da się wykulać na wiele sposobów
Wystarczy zacząć np na nowo jeść cukierki
rakastankielia napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Srovida juz nie ma wirus poszedl won
Wszystko dzięki panu P.
Kto to jest pan p?
A kto sprawił, że covid z dnia na dzień zniknął? Oczywiście Putin.
Jeżeli chodzi o całowanie w ręke to jak miałe z 9 lat chodziłem z babcią do takiej starszej pani koło 90 lat i babcia kazała na przywitanie całować ją w rękę bo inaczej mogła się obrazić takie kiedyś były casy i takie zwyczaie
Jeżeli chodzi o całowanie w ręke to jak miałe z 9 lat chodziłem z babcią do takiej starszej pani koło 90 lat i babcia kazała na przywitanie całować ją w rękę bo inaczej mogła się obrazić takie kiedyś były casy i takie zwyczaie
Mogłeś się zniechęcić do kobiet
Miklosza napisał/a:Jeżeli chodzi o całowanie w ręke to jak miałe z 9 lat chodziłem z babcią do takiej starszej pani koło 90 lat i babcia kazała na przywitanie całować ją w rękę bo inaczej mogła się obrazić takie kiedyś były casy i takie zwyczaie
Nie zniechęciłem się do kobiet dlaczego miałbym ?
Tamiraa napisał/a:Miklosza napisał/a:Jeżeli chodzi o całowanie w ręke to jak miałe z 9 lat chodziłem z babcią do takiej starszej pani koło 90 lat i babcia kazała na przywitanie całować ją w rękę bo inaczej mogła się obrazić takie kiedyś były casy i takie zwyczaie
Nie zniechęciłem się do kobiet dlaczego miałbym
?
To dobrze
Myślisz