Skończę jako samotny człowiek tak myślę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Skończę jako samotny człowiek tak myślę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Skończę jako samotny człowiek tak myślę

Rzadko wychodzę z domu bo nie mam gdzie przecież nie będę cały czas wychodził na miasto sam
Nie podobam się kobietom jestem poprostu brzydki kumpli od dawna nie mam jestem sam

I jak będę miał kobietę to jedna ale się na to nie zapowiada

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skończę jako samotny człowiek tak myślę

Uzależniaj swoją wartość i szczęście od trzecich osób...
Powodzenia z takim myśleniem.

3

O takiej postawie popełniłem wiersz. Pozwolę sobie, siebie zacytować:
To świat
Jest wszystkiemu winny
Za mało kolorów
Zbyt długie zimy
Za dużo chłodu
Ciemności nocy
Niewyspanych poranków
Trudu pracy
Kobiet nieprzystępnych
Chodzących w zbrojach
Swojej obojętności
To świat
Jest wszystkiemu winny
Bo jest za trudny
Niedostępny i zimny

4

Mistrz Zen Seung Sahn napisał/a:

Mówisz, że możesz - to możesz.
Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz.

5

Skończysz jako samotny człowiek jak tak dalej będziesz robił.

6

Wielokropek napisał/a:
Mistrz Zen Seung Sahn napisał/a:

Mówisz, że możesz - to możesz.
Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz.

Nie do końca. Człowiek ma wpływ na wiele aspektów swojego życia, ale akurat związek to kwestia znalezienia drugiej osoby, która byłaby zainteresowana. A na to wpływu nie mamy.

7

Jasne, że nie do końca. big_smile

Autor, podobnie jak inni ludzie, ma wpływ na swój sposób myślenia o świecie, o sobie, o innych, ma też wpływ na swe umiejętności, w tym interpersonalne. Tylko tyle i aż tyle.

8

Wielokropek napisał/a:

Autor, podobnie jak inni ludzie, ma wpływ na swój sposób myślenia o świecie, o sobie, o innych, ma też wpływ na swe umiejętności, w tym interpersonalne. Tylko tyle i aż tyle.

Tak, ale nawet jeśli będzie myślał, że jest zajebistym facetem, to kobiety nie będą podzielały tej opinii, więc nadal będzie sam.

9

Jasne.
Umiejętności interpersonalne są nieistotne, na ich poziom autor, co udowadnia od długiego czasu, wpływu żadnego nie ma i - co istotne - zdecydował się tego nie zmienić.

Kończę mój udział w wątku. smile

10

rakastankielia napisał/a:
Wielokropek napisał/a:

Tak, ale nawet jeśli będzie myślał, że jest zajebistym facetem, to kobiety nie będą podzielały tej opinii, więc nadal będzie sam.

Raka ale ty jesteś sam, ponieważ nie jesteś odpowiednio przystojny. To jedyny powód.

11

Wielokropek napisał/a:

Jasne.
Umiejętności interpersonalne są nieistotne, na ich poziom autor, co udowadnia od długiego czasu, wpływu żadnego nie ma i - co istotne - zdecydował się tego nie zmienić.

Tego nie napisałem. Oczywiście, że są istotne, ale też trzeba mieć kogoś, z kim możnaby było podszkolić te umiejętności.

12

Człowiek to taka istota, która może sobie długość życia korygować - dbając o siebie, gdy jest mu dobrze itd, lub kończąc je, gdy nie widzi sensu w dalszej egzystencji.

13

assassin napisał/a:

Człowiek to taka istota, która może sobie długość życia korygować - dbając o siebie, gdy jest mu dobrze itd, lub kończąc je, gdy nie widzi sensu w dalszej egzystencji.

Uważaj z takimi tekstami, bo może to zostać uznane za namawianie do samobójstwa, co jest karalne w PL.

14 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-07-04 01:29:27)

Miklosza napisał/a:

Mówisz, że jedna to za mało, potrzebny cały harem?

Wielokropek napisał/a:

Jasne.

Tego nie napisałem. Oczywiście, że są istotne, ale też trzeba mieć kogoś, z kim możnaby było podszkolić te umiejętności.

Możesz to robić w KAŻDEJ sytuacji, gdzie przebywają ludzie. No chyba, że mieszkasz na bezludnej wyspie, to zostaje Ci tylko internet i inne kanały zdalnej komunikacji.

15

Priscilla napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Mówisz, że jedna to za mało, potrzebny cały harem?

Wielokropek napisał/a:

Jasne.

Możesz to robić w KAŻDEJ sytuacji, gdzie przebywają ludzie. No chyba, że mieszkasz na bezludnej wyspie, to zostaje Ci tylko internet i inne kanały zdalnej komunikacji.

No nie. Inaczej rozmawia się z kolegą, inaczej z kasjerką w sklepie, a jeszcze inaczej z totalnie obcą osobą.

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Skończę jako samotny człowiek tak myślę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024