Pomocy potrzebuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pomocy potrzebuje

Witam proszę o pomoc mój partner sie oglada za innymi nie ważne gdzie jesteśmy.Oddalił się odemnie wiele przykrość mi sprawia.Odejsc od niego ?czy walczyć? Zależy mi na nim ale jemu na mnie już chyba nie jak mu zwracam uwagę że mi go brakuje to mnie wyzywa.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez starr (2023-05-30 00:01:03)

Odp: Pomocy potrzebuje
Serwis2a. napisał/a:

Witam proszę o pomoc mój partner sie oglada za innymi nie ważne gdzie jesteśmy.

Opatrzyłaś mu się. Zacznij oglądać się za facetami. Jak długo ze sobą jesteście?

Serwis2a. napisał/a:

Oddalił się odemnie wiele przykrość mi sprawia. Odejsc od niego ?

Lepiej już nie będzie. Możesz zostać z nim, ale to niczego nie poprawi.

Serwis2a. napisał/a:

czy walczyć?

A z kim chcesz walczyć? ze sobą, czy z nim?

Serwis2a. napisał/a:

Zależy mi na nim ale jemu na mnie już chyba nie jak mu zwracam uwagę że mi go brakuje to mnie wyzywa.

A z jakiego powodu zależy Ci na nim?

3

Jesteśmy z soba 2lata ale czesto mi mówi że się mna znudził była taka sytułacja idziemy na spacer nie mogł zniesc że inni meszczyzni sie na mnie patrza i mowi cialo obce jest fajne ciekawe i mu mowie jak mozess tak mowic a on ze on sie nie oglada za innymi uszlismy kawalek on za mna kobieta kolo mnie w spudnicy a on wzrok wlepiony zaczelam sie smiac na caly glos i mu mowie czlowieku jaki ty zaklamany jestes no tak cialo obce jest ciekawsze zaczol mnie wyzywac ze go komtroluje a ja sie spojrzalam odruchowo nie myslalam nawet o tym zeby patrzec specjalnie.Przykro mi kocham go dla tego bym chciała to ratować ale nie ma juz chyba sensu.Ja jestem osoba ktora jest wierna nawet jak ktoś mi cos napisze albo fajny facet przechodzi kolo nas to wiem ze ja mam faceta nie interesuja mnie inni w zwiazzku sie staram jak moge i juz zaczynam odczowac ze dostaje depresji chyba naprawde on sie smieje z tego ze go prosze o czas uwage zeby odlozyl telefon mowie mu co mi przeszkadza ale zaczynam dostrzegac ze jemu nie zalezy co mam robic nie wiem.

starr napisał/a:
Serwis2a. napisał/a:

Witam proszę o pomoc mój partner sie oglada za innymi nie ważne gdzie jesteśmy.

Opatrzyłaś mu się. Zacznij oglądać się za facetami. Jak długo ze sobą jesteście?

Serwis2a. napisał/a:

Oddalił się odemnie wiele przykrość mi sprawia. Odejsc od niego ?

Lepiej już nie będzie. Możesz zostać z nim, ale to niczego nie poprawi.

Serwis2a. napisał/a:

czy walczyć?

A z kim chcesz walczyć? ze sobą, czy z nim?

Serwis2a. napisał/a:

Zależy mi na nim ale jemu na mnie już chyba nie jak mu zwracam uwagę że mi go brakuje to mnie wyzywa.

A z jakiego powodu zależy Ci na nim?

4 Ostatnio edytowany przez Motocyklistka (2023-05-30 09:12:10)

Dlaczego zakładasz kolejne wątki o tym samym, tyle że pod zmienionym nickiem?
Przecież wszystko zostało powiedziane.
choćby ten
https://www.netkobiety.pl/t130916.html

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024