Jakaś nieznajoma zaprosiła mnie do znajomcyh na fb - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakaś nieznajoma zaprosiła mnie do znajomcyh na fb

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Jakaś nieznajoma zaprosiła mnie do znajomcyh na fb

Witam.Jakaś nieznajoma dziewczyna zaprosiła mnie do znajomych.W jaki sposób można do takiej zagadać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakaś nieznajoma zaprosiła mnie do znajomcyh na fb

WTF xD

Nikt nie zaprasza ot tak nieznajomych na FB. Na 100% to jakieś fake konto.

3

jakis_czlowiek napisał/a:

WTF xD

Nie, czemu? Wystarczy, że gdzieś się udzielał, spodobał się komuś, kto akurat jest w fazie poszukiwań. To bezpieczny "podryw" dla kobiet - zaproszenie do znajomych niby jest pierwszym krokiem, ale takim, do którego można się nie przyznać i zwalić winę na pomyłkę, jeśli facet nie jest zainteresowany. Mnie się nie zdarzyło nikogo obcego zapraszać, ale mój brat co jakiś czas dostaje takie "zachęty" i czasem na nie nawet odpowiadał i się umawiał.

4 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-04-23 22:18:12)

Kasssja napisał/a:

WTF xD

Nie, czemu? Wystarczy, że gdzieś się udzielał, spodobał się komuś, kto akurat jest w fazie poszukiwań. To bezpieczny "podryw" dla kobiet - zaproszenie do znajomych niby jest pierwszym krokiem, ale takim, do którego można się nie przyznać i zwalić winę na pomyłkę, jeśli facet nie jest zainteresowany. Mnie się nie zdarzyło nikogo obcego zapraszać, ale mój brat co jakiś czas dostaje takie "zachęty" i czasem na nie nawet odpowiadał i się umawiał.

Mi to wygląda na próbę jakiegoś scamu. Pewnie zaraz się dowie, że dziewczyna ma problem finansowy i potrzebuje szybko pożyczyć parę tysięcy tongue

Jeśli konto jest niedawno założone, to na 10000% jest to scam.

5 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-04-23 22:20:55)

Mi to wygląda na próbę jakiegoś scamu. Pewnie zaraz się dowie, że dziewczyna ma problem finansowy i potrzebuje szybko pożyczyć parę tysięcy tongue

Jeśli konto jest niedawno założone, to na 10000% jest to scam.

No ale czemu ci to wygląda, jak nie wiesz, 1.kim jest autor, 2.jak wygląda, 3.ile ma lat, 4. kto go zaprosił i 5. co to za konto i od jak dawna aktywne.
Przestań projektować na wszystkich facetów na tym forum swoje lęki i kompleksy. To nie jest tak, że skoro TY masz problem z dziewczynami, to ma je każdy. Naokoło są tysiące par ludzi w każdym wieku, ludziom się udaje, serio.

6

maleeek1358 napisał/a:

Witam.Jakaś nieznajoma dziewczyna zaprosiła mnie do znajomych.W jaki sposób można do takiej zagadać?

W twoim typie/wieku jest? Napisz po prostu "Hej, znamy się? Pozdrawiam z Krakowa/Wrocławia/whatever" - pierwszy krok, ale bezpieczny.

7 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-04-23 22:25:29)

Kasssja napisał/a:

No ale czemu ci to wygląda, jak nie wiesz, 1.kim jest autor, 2.jak wygląda, 3.ile ma lat, 4. kto go zaprosił i 5. co to za konto i od jak dawna aktywne.
Przestań projektować na wszystkich facetów na tym forum swoich lęków i kompleksów. To nie jest tak, że skoro TY masz problem z dziewczynami, to ma je każdy. Naokoło są tysiące par ludzi w każdym wieku, ludziom się udaje, serio.

Patrzę na to pod kątem zwykłego bezpieczeństwa podczas korzystania z internetu. Jest masa różnych oszustw. A wykorzystywanie znajomych na FB to jedno z nich. Więc warto brać to pod uwagę.

I nie musisz mi przypominać z czym mam problem, dobrze wiem, że jeśli chodzi o relacje, to jestem zerem tongue

8

Oczywiście, że niektórzy zapraszają ot tak, np. po to, aby w ten sposób mieć dużą liczbę znajomych big_smile.

9 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-04-23 22:32:26)

KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że niektórzy zapraszają ot tak, np. po to, aby w ten sposób mieć dużą liczbę znajomych big_smile.

Nom, ewentualnie ktoś sobie z niego jaja robi tongue

Szansa, że dziewczyna wysłała mu zapro dlatego, że jej się podoba, jest bliska zero. Dużo większa szansa jest na scam, czy robienie sobie jaj.

10

KoralinaJones napisał/a:

Nom, ewentualnie ktoś sobie z niego jaja robi tongue

Szansa, że dziewczyna wysłała mu zapro dlatego, że jej się podoba, jest bliska zero. Dużo większa szansa jest na scam, czy robienie sobie jaj.

Myślę, że jesteś zazdrosny o ewentualne powodzenie.

11

KoralinaJones napisał/a:

Myślę, że jesteś zazdrosny o ewentualne powodzenie.

LOL tongue Praktycznie KAŻDY na tym świecie ma większe powodzenie niż ja, bo ciężko mieć zerowe. Więc po cholerę miałbym być zazdrosny akurat tutaj. Zresztą, powtarzam, na 100% to jest scam.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jakaś nieznajoma zaprosiła mnie do znajomcyh na fb

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024