straty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: straty

jestem na tym forum od dzisiaj, ale czytalam watki juz wczesniej

mam do Was pytanie odnosnie strat - strat poniesionych z powodu choroby, depresji, tego ze sie wysiadlo nerwowo - i mam na mysli straty materialne, finansowe, stracone okazje czy szanse na doswiadczenia, czy sciezke zawodowa.

jak sobie radzicie z tymi stratami, gdy je sobie uzmyslawiacie? roztrzasacie je, analizujecie, wypieracie jakby tego nie bylo (zaprzeczanie)?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: straty
kate.xx2023 napisał/a:

jestem na tym forum od dzisiaj, ale czytalam watki juz wczesniej

mam do Was pytanie odnosnie strat - strat poniesionych z powodu choroby, depresji, tego ze sie wysiadlo nerwowo - i mam na mysli straty materialne, finansowe, stracone okazje czy szanse na doswiadczenia, czy sciezke zawodowa.

jak sobie radzicie z tymi stratami, gdy je sobie uzmyslawiacie? roztrzasacie je, analizujecie, wypieracie jakby tego nie bylo (zaprzeczanie)?

Nie analizuję, nie wypieram.
Nie widzę powodu, do analizowania zbędnie tego, co mogłoby być, gdyby było inaczej. Po co?

3

Lepiej przeznaczyć ten czas na odrobienie kasy, opóźnień itd.
Roztrząsanie przeszłości oprócz wyciągania wniosków niczemu nie służy.

4 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-04-13 22:23:59)

"Jak przestać się martwić i żyć" Carnegie

Ta książka to pełna odpowiedź.

W skrócie — liczą się dni, które przed nami, a te dni wynikają z teraźniejszości.
Zatem ważne co robisz teraz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024