Chłopak którego poznałam w sieci i pokochałam , nagle zaczął się dziwnie zachowywać ..nagle, zaczął mi wypominać, że ja dużo mówię, a on nie ma sił ze mną już tyle rozmawiać i że czasami się zmusza to tego. Że jeśli chodzi o niego to 30 minut do 1 godziny to maksymalny czas jaki może mi dziennie poświęcić .
Na początku nie mogliśmy przestać ze sobą rozmawiać, spędzaliśmy wiele czasu niemal każdego dnia .. mówił, że czuje się ze mną tak wspaniale .. a teraz mówi, że się zmusza do rozmów ze mną ..
Ostatnio także chce ciagle wolne dni dla siebie, tłumaczy się że jest introwertykiem i że potrzebuje przestrzeni, że nie potrzebuje tyle uwagi ..wymyśla jakieś bzdury ...i niestety cały czas mówi, że bierze dzień dla siebie bo zmęczony, bo musi odpocząć ..
Jak rozmawia ze mną. nagle przerywa rozmowę, nie interesuje się tym jak się czuje , co u mnie .. Mówi tylko o sobie i nagle że musi odpocząć bo jest zmęczony ..
Rozmawiał ze mną wieczorami. a teraz kończy o 20:00 po 30 minutach rozmowy .. że musi odpocząć ..
Przestał wklejać emotikony, zawsze podczas rozmowy wklejał ich dużo . rozmowy są teraz płaskie, bez tematu .. mówi tylko parę zdań o sobie i ucieka ..
Myślę, że stracił mną zainteresowanie .. ale nie wie jak mi to powiedzieć ..
Tylko po wciąż pisze, skoro mnie już tak chyba lekceważy . rozumiem że należy odpoczywać , ale on codziennie zaczął być zmęczony , i codziennie piszę o odpoczynku ..
Nie wiem co o tym myślec ..i co robić ...Jest mi tak smutno..Dzisiaj jest piątek a ja siedzę sama i płaczę .. on nawet jednego zdania mi nie napisał ..wieczorem...a jeszcze niedawno zostawiał mi miłe wiadomości w dni kiedy nie rozmawialiśmy .. a teraz cisza ..
Nie wiem co o tym sądzić... dlaczego wciąż pisze do mnie skoro mnie tak ignoruje.
zrobił się odległy ..
Nie wiem co myśleć i jak zachować się w obecnej sytuacji . bardzo go kocham .. czuję okropną pustkę .. nie wiem jak się zachować w tej sytuacji. Czuję się tak podle .. nie potrafię się pogodzić z tym jego ochłodzeniem . Nie wiem co mam zrobić .. siedzę i płaczę całymi dniami ..nie mogę się z tym pogodzić, że tak nagle się zmienił .. i ochłodził ..