Codziennie myślę o dziewczynie, którą odtrąciłem 3 lata temu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Codziennie myślę o dziewczynie, którą odtrąciłem 3 lata temu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Codziennie myślę o dziewczynie, którą odtrąciłem 3 lata temu

3 lata temu spotykałem się z dziewczyną. Nie trwało to długo, może jakieś 2 miesiące. Spotkaliśmy się 2 razy, 2 inne spotkania nie wypaliły. Nie będę wchodził w szczegóły.
Najczęściej to ona zaczynała rozmowy i proponowała spotkania, ja się nie starałem. Było mi wszystko jedno.
Ona już na pierwszym spotkaniu dawała znaki, że jej się podobam. Szybko zaproponowała kolejne, ale jak już pisałem nie doszło do nich. W międzyczasie sporo pisaliśmy.
Zaczęła się irytować, że to ona ciągle inicjuje spotkania i teraz pora na rewanż z mojej strony. Podczas kolejnego spotkania kleiła się do mnie, wymsknęło jej się coś o związku.
Ja nic do niej nie czułem, to nie było to. Nie chciałem jej robić nadziei i bez żadnego wytłumaczenia przestałem się odzywać. Szczeniackie, wiem, ale wtedy taki byłem.
Jednak po jakimś czasie zrobiło mi się głupio, odezwałem się do niej po około miesiącu. Od czasu do czasu ze sobą pisaliśmy, ale to już nie była ta sama rozmowa. Podczas tych rozmów bywałem dupkowaty. Nie było już spotkań, bo ona dostała się na studia do innego miasta i była zajęta swoimi sprawami, ja też. Kontakt się urwał.
Po wakacjach wyjechała, znalazła sobie kogoś (właściwie to wróciła do ex, z którym jakiś czas mieszkała).
Próbowała zagadać parę miesięcy później. Napisała w moje urodziny z życzeniami i pytaniem co słychać, "bo dawno ze sobą nie gadaliśmy :(".
Nie byłem wtedy rozmowny, byłem czymś wkurzony. Podziękowałem za życzenia i odpisałem jednym zdaniem. Od tamtej pory cisza.

Czasem zdarzało mi się o niej myśleć. Nie rozpamiętuję raczej dawnych związków czy znajomości, ale z tą jest inaczej.
Żałuję, że ją wtedy tak olałem. Ostatnio myślę o niej codziennie i zastanawiam się nad odnowieniem tej znajomości.
Niby nic trudnego, zwykłe "Cześć. Co słychać?" wydaję się być najrozsądniejsze, ale też dziwne, tak nagle od czapy po 2 latach ciszy...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Codziennie myślę o dziewczynie, którą odtrąciłem 3 lata temu

To może przemyśl to głębiej żeby jej niepotrzebnie nie szarpać ? Czego ty chcesz ?

3 Ostatnio edytowany przez lukas25 (2017-02-05 02:32:27)

Dziewczyna po prostu ma do siebie szacunek. Pamięta, że była przez Ciebie olewana, więc stwierdziła, że po prostu odpuszcza.
Z tego co piszesz, widać, że o niej myślisz i ciekawi Cię co u niej.
Skoro minęły 2 lata, jesteście już innymi osobami niż wcześniej. Nie dowiesz się, czy macie wspólne tematy jeśli nie napiszesz. Zaangażuj się w rozmowę, nie odpisuj półsłówkami i wtedy stwierdzisz czy rozmawia Wam się dobrze czy nie.

PS: nie, "co tam u Ciebie słychać?" nigdy nie jest dziwne. Kto wie? Może nawet ucieszy się na widok Twojej wiadomości... smile

4

a czy Ty wiesz dlaczego Cie ciekawi co u niej?
bo na pewno nie dlatego  zeby wiedzieć co u niej smile

5

Faktycznie odzywka po 2 latach brzmiałaby trochę dziwnie...ale nie aż tak dziwnie. Poza tym, gdybym ja była na jej miejscu i ktoś by mnie tak traktował jak ty, to zachowałabym się tak jak ona. I jak pisze Lukas, ona ma szacunek do siebie, nie narzucała się, nie żebrała, urwała kontakt. Teraz po pierwsze, jeśli ona jest z kimś i jest szczęśliwa, to nie wpieprzaj się i nie komplikuj jej życia. Po drugie, jeśli jest sama, to możesz wybadać czy masz jakieś szanse, jeśli okaże się,że nie, to daj dziewczynie spokój. Bo pewnie już się wyleczyła.

6

Ja bym powiedziała w ten sposób, jeśli faktycznie przemyślałeś sprawe, jeśli myslisz o niej, jesli doszedłeś do wniosku, że była/jest fajna i żalujesz, że nie spróbowałeś, jeśli zobaczyłeś, że jest tego warta, a Ty zachowałeś się jak dupek, to spróbuj, zawsze warto. Tylko tym razem to Ty musisz pokazać, że Ci na niej zalezy i jakoś jej te wczesniejsze upokorzenia i odtrącenia zrewanzować. Jeśli miałaby to być tylko zabawa na zasadzie, bo akurat jestem sam i nie mam co robic...to byłoby przegięcie.

7

I jeszcze jedno, ona teraz może mieć to już wszystko, że tak powiem gdzieś, więc z tym też sie musisz liczyć, ale to juz chyba nie tak duzy problem, ona wczesniej też zrobiła sporo i korona jej z głowy nie spadła.

8

_v_ napisał/a:

a czy Ty wiesz dlaczego Cie ciekawi co u niej?
bo na pewno nie dlatego  zeby wiedzieć co u niej smile

O to, to, to. Egocentryczny ...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Codziennie myślę o dziewczynie, którą odtrąciłem 3 lata temu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024