czy facet pisalvy codziennie z kolezanka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy facet pisalvy codziennie z kolezanka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez rozowa_mandarynka (2020-01-13 15:50:26)

Temat: czy facet pisalvy codziennie z kolezanka?

Bylam dotad tylko w jednym powaznym zwiazku, ktory dal mi tak popalic, ze na dobrych kilka lat nie chcialam nowego.

Poznalismy sie niedawno. kilka razy spotkalismy, ale normalnie mieszkamy w innych miastach i z powodow rodzinnnych/ zawodowych aktualnie szansy na spotkanie brak. Raz napisalam, a on teraz pisze do mnie codziennie, ewidentnie zalezy mu na rozmowach, podtrzymywaniu znajomosci, ja odpisuje.  Podoba mi sie, ale nie jestem pewna czy chce zwiazku teraz, czy chce zwiazku z nim..
Staram sie, aby nasze rozmowy nie zahaczaly o flirt, choc czasem mnie kusilo, jakies tego typu zaczepki zbywalam, czasem robie np dzien przerwy, ale
W necie krazy tyle pytan potem typu o co jej/ jemu chodzi, ze nie chce zrobic niepotrzebnych nadziei, ale lubie z nim pisac. Pytanie czy to ok, ze odwzajemniam kontakt? czy w ten sposob on moze pomyslec, ze jestem zainteresowana?

Zobacz podobne tematy :
Odp: czy facet pisalvy codziennie z kolezanka?

spokojnie sam przestanie pisać jak zobaczy, że go olewasz.

3 Ostatnio edytowany przez rozowa_mandarynka (2020-01-13 15:57:07)

SzczęśćBożę napisał/a:

tylko, ze ja wlasnie lubie z nim rozmawiac, ale potrzebowalabym wiecej czasu, zeby wiedziec, czego chce xD z drugiej strony nie chcialabym w razie wu robic jakis wielkich nadziei, a chyba niechcacy zrobilam i stad studzenie, np urywanie kontaktu na dzien, kilka/ nie odbieranie itp.

a moze przesadzam, bo traktuje mnie jednak jak kolezanke? czy inwestowalby wtedy tyle czasu na kontakt i rozmowy? nie wiem, czy mezczyzni tak robia tylko, gdy im zalezy jako kobiecie czy np z kolezanka rownie czesto/ duzo by gadali? pisali pierwsi itd itp

4 Ostatnio edytowany przez balin (2020-01-13 15:59:10)

Znaczy potrzebujesz adoratora, ale żeby się nie za bardzo angażował, bo Ty nic nie chcesz poza adorowaniem?

5 Ostatnio edytowany przez rozowa_mandarynka (2020-01-13 16:06:22)

balin napisał/a:

Znaczy potrzebujesz adoratora, ale żeby się nie za bardzo angażował, bo Ty nic nie chcesz poza adorowaniem?

akurat na adoratorow nie narzekam, ale z nimi praktycznie od razu ucinam kontakt, nie spotykam. nie bylam zainteresowana zadna relacja, poki sie nie poznalismy z osoba, o ktorej pisze w poscie. Podoba mi sie i ciagnie mnie do niego, ale jest pewna rzecz, ktora mi w nim przeszkadza i nie wiem czy to przeskocze. nie chce wchodzic w szczegoly, co to jest i stad moje rozterki.

pisalibyscie tyle z kolezanka czy jednak tylko, gdybyscie chcieli czegos wiecej?

rozowa_mandarynka napisał/a:
SzczęśćBożę napisał/a:

tylko, ze ja wlasnie lubie z nim rozmawiac, ale potrzebowalabym wiecej czasu, zeby wiedziec, czego chce xD z drugiej strony nie chcialabym w razie wu robic jakis wielkich nadziei, a chyba niechcacy zrobilam i stad studzenie, np urywanie kontaktu na dzien, kilka/ nie odbieranie itp.

a moze przesadzam, bo traktuje mnie jednak jak kolezanke? czy inwestowalby wtedy tyle czasu na kontakt i rozmowy? nie wiem, czy mezczyzni tak robia tylko, gdy im zalezy jako kobiecie czy np z kolezanka rownie czesto/ duzo by gadali? pisali pierwsi itd itp

Jak jesteś z wyglądu below average (czyt. gruba i brzydka), to masz rację, szuka koleżanki. Ale raczej mu wpadłaś w oko, ale wydedukowałem, że to on jest ten  "gruby i brzydki" i  stąd sie wzięły te powody rodzinne i zawodowe. No ale lepiej utrzymywać przyjazne stosunki, w koncu jak bedzie jakiś remont to para męskich rąk sie przyda.

7 Ostatnio edytowany przez rozowa_mandarynka (2020-01-13 16:15:22)

akurat te powody sa niezalezne od nas, co nie znaczy, ze sie nie spotkamy nigdy, ale ow spotkanie troche sie odwlecze w czasie.. no i odleglosc to dodatkowy minus tej znajomosci

8

Myślałam, że jesteś mężatką ... jakie Twój mąż ma zdanie o tej znajomości?

Jestem pierworodka. Po porodzie seks byl inny (mam na mysli wlasne doznania) Podczas stosunku (3 mies po) maz przyznal, ze on z kolei kompletnie nic nie czuje. Po takim czasie wszystko powinno juz pewnie wrocic do normy? Zalapalam jakas blokade. Minelo pol roku, ale od tamtego razu jakos nie potrafie, mimo ze maz probowal sie zblizyc. Za to oddalamy sie od siebie emocjonalnie. nie wiem czy nasz zwiazek przetrwa

9 Ostatnio edytowany przez rozowa_mandarynka (2020-01-13 16:25:37)

IsaBella77 napisał/a:

Myślałam, że jesteś mężatką ... jakie Twój mąż ma zdanie o tej znajomości?

Jestem pierworodka. Po porodzie seks byl inny (mam na mysli wlasne doznania) Podczas stosunku (3 mies po) maz przyznal, ze on z kolei kompletnie nic nie czuje. Po takim czasie wszystko powinno juz pewnie wrocic do normy? Zalapalam jakas blokade. Minelo pol roku, ale od tamtego razu jakos nie potrafie, mimo ze maz probowal sie zblizyc. Za to oddalamy sie od siebie emocjonalnie. nie wiem czy nasz zwiazek przetrwa

akurat w przypadku tego posta pisala go moja kolezanka. wstydzila sie gdzies poszukac pomocy ani nie chciala zeby jej maz narazie sie o jej rozterkach dowiedzial xD ja nie mam meza, a ten facet nie ma zony

10

Tak, tak.
A świstak siedzi i zawija.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy facet pisalvy codziennie z kolezanka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024