On jest zmęczony i potrzebuje dni dla siebie czy to oznacza koniec ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » On jest zmęczony i potrzebuje dni dla siebie czy to oznacza koniec ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: On jest zmęczony i potrzebuje dni dla siebie czy to oznacza koniec ?

Utknęłam w relacji online .. , i zdarzało się, że on mówił że potrzebuje przestrzeni, ale na ogół to był jedne dzień .., a jak kolejny to zostawiał mi wiadomość na dobranoc ...
Ale teraz wygląda  to inaczej, wszystko było OK , jeszcze w czwartek miło spędziliśmy czas .. i nagle powiedział, że musi odpocząć bo jest zmęczony codziennym pisaniem, rozmawianiem, że szanuje swoje ciało i musi odpocząć kilka dni. Że potrzebuje przestrzeni dla siebie i dni dla siebie.

Bo źle się czuje, bo rodzona go nie rozumie, bo ma wiele swoich problemów ..bo jest zmęczony ....
OK .. powiedziałam, żeby odpoczywał ile chce, ale to on zawsze inicjował nasze codzienne rozmowy, nie ja.

W piątek zostawił wiadomość
Kochanie odpoczywam i pracuję aby poczuć się lepiej.
I w weekend też będę kontynuował odpoczynek.
Wkrótce do Ciebie wrócę.

W sobotę nie napisał nic, dzisiaj w niedzielę też cisza.

Czy to oznacza koniec ? Czy wierzyć mu, ze naprawdę jest zmęczony ?
Nie wiem jak się do tego odnieść , dziwnie się czuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On jest zmęczony i potrzebuje dni dla siebie czy to oznacza koniec ?
Juliaennnam napisał/a:

Utknęłam w relacji online .. , i zdarzało się, że on mówił że potrzebuje przestrzeni, ale na ogół to był jedne dzień .., a jak kolejny to zostawiał mi wiadomość na dobranoc ...
Ale teraz wygląda  to inaczej, wszystko było OK , jeszcze w czwartek miło spędziliśmy czas .. i nagle powiedział, że musi odpocząć bo jest zmęczony codziennym pisaniem, rozmawianiem, że szanuje swoje ciało i musi odpocząć kilka dni. Że potrzebuje przestrzeni dla siebie i dni dla siebie.

Bo źle się czuje, bo rodzona go nie rozumie, bo ma wiele swoich problemów ..bo jest zmęczony ....
OK .. powiedziałam, żeby odpoczywał ile chce, ale to on zawsze inicjował nasze codzienne rozmowy, nie ja.

Wkrótce do Ciebie wrócę.

Satysfakcjonuje Cię taka relacja, tylko online? Ja bym tak nie mogła

3

A widzieliście się na żywo, czy wszystko toczy się na czacie? Jeśli to drugie, to widać zmęczenie materiału, tak się przecież nie da żyć.

4

Daj mu wolność. Niech robi co chce, jak mu zależy to będzie pisał.

Wiem, że to trudne, że się zastanawiasz czy on chce zerwać, czy wychłodzić, ale ma innej opcji tylko poczekać.

Możesz co najwyżej coś tam luźno od siebie pisać.
Ale nie domagaj się wyjaśnień.

5

Juliaennnam napisał/a:

Wkrótce do Ciebie wrócę.

Zależy, jaką pracę wykonuje.
Jeśli jak ja spędza w niej 12h+/7, to go jednak uszanuj.

Po pierwsze: jeśli nie wpadniesz w łóżko po minimum 30. minutach od wejścia do domu, uruchomi ci się tkz. "drugi tryb", i nie zaśniesz przez kolejne parę godzin, nie dostając dawki tych przynajmniej pięciu godzin snu.
Po drugie: jeśli powtarza się to nagminnie, twoją merytorykę szlag trafia, bo niewyspany mózg nie jest dobrym rozmówcą a sens słów innego nawet do ciebie nie trafi.
Dwa dni spanka potrafi człowieka postawić na nogi i daje zastrzyk energii na kolejny tydzień-dwa, może i miesiąc. Czyli jak jutro nie odpisze, to Ty go olej.

Nie wszyscy chcą nagminnej bliskości - wiem, bo spotkałem się z podobnym olaniem.

6

Juliaennnam napisał/a:

Dziwnie się czujesz. bo macie rzadszy kontakt. Czy to koniec? Niekoniecznie. Może faktycznie facet potrzebuje czasu żeby to sobie w głowie poukładać. Czasami facet potrzebuje odpocząć, zwłaszcza jeśli dla niego ta relacja była zbyt intensywana. Odpuść, przestań analizować i zajmij się swoimi sprawami. Jak będzie chciał to wróci.

7

Dla mnie to byłoby dziwne. Jak się coś buduje, to kontakt jest codziennie (po prostu ma się na to ochotę), a nie jakieś uciekanie. Na żywo też by tak robił? Wyjeżdżał co kilka tygodni bo ma Cię dość?
Jak najbardziej rozumiem potrzebę samotności, bo jestem introwertyczką, ale nie na zasadzie urywania kontaktu co jakiś czas.
Teraz, gdy każdy ma smartfona, można nagrywać głosówki, pisać w łóżku, pisać w autobusie - to nie tak jak kiedyś że tylko przy kompie.

8

Dobrze rozumiem, ze jesteście tylko w relacji online?

Juliaennnam napisał/a:

Czy to oznacza koniec ?.

Raczej nie jest to koniec, bo nie było nigdy początku.

Prawdopodobnie ten czas poświęca na kogoś innego. Z resztą mniejsza o niego. Moim zdaniem nie trać energii. Im szybciej się od niego odetniesz, tym szybciej będziesz mogła zacząć coś nowego, co będzie mogło dać Ci perspektywy na cos więcej. Nie rozmieniaj swojego życia na drobne.

Nawet się spotykacie w realu, a on już musi od Ciebie odpoczywać?

9

Ja bym nie marnowała na niego czasu, jak widać on nie marnuje swojego skoro już ci nawet nie odpisuje....

10

Jeśli to tylko relacja online bez kontaktu na żywo to tak to koniec. Bo takie internetowe znajomości pieknie się rodzą a potem pieknie więdną gdyż nie ma przejścia na kolejne poziomu relacji. A jak coś stoi w miejscu to się często cofa.
Twój internetowy men  albo:
1)Znudził sje już tym pisaniem z Tobą ( zakładam że doszliście juz do etapu pisania co na obiad i na inne mało fascynujące tematy)
2) zaczal pisaninę z kimś nowym i powiew tej nowości go zaangażował na tyle że nie ma czasu dla Ciebie
3) poznał kogoś w realu i z tą osobą spędza czas
Który wariant by to nie  był to gosc nie ma odwagi napisać  wprost że zdechło między wami  tylko powoli wycofuje się krok po kroczku aż  wkoncu  nastapi totalna cisza albo Ty pierwsza stracisz cierpliwosc i powiesz żegnam a on będzie miał czyste sumienie że to Ty  w sumie zakończyłaś znajomość;)

11

Tak, to oznacza koniec.
gościu najprawdopodobniej jest zwykłym tchórzem, który nie umie tego wprost powiedzieć.
albo zwykłym cwaniakiem który trzyma cie na orbicie, gdyby mu aktualny związek nie wyszedł.
Gdy facet czy kobieta sadza takie kwiatki jak "muszę odpocząć"" potrzebuje przestrzeni""potrzebuje czasu dla siebie" to znaczy ze albo maja kogoś na oku, albo najczęściej już sa w relacji z kimś innym.

12 Ostatnio edytowany przez twojeslowo (2023-03-07 20:57:03)

Daj sobie spokój dziewczyno. Aby randkować, trzeba być w świetnej formie, zawsze to powtarzam. Ten pan ma nieogarnięte życie, dla Ciebie, w najważniejszej fazie zalotów, siły, emocji, ekscytacji już nie starczyło. To znaczy starczyło na kilka dni pisania big_smile. Poza tym, w co Ty się wkręciłaś - relacja online, bez szans na spotykanie się stacjonarne? Bujasz w obłokach. Najczęściej szybko się spada z tego konia i boli bardzo.

Juliaennnam napisał/a:

Utknęłam w relacji on line.....

Pewno zmęczony, bo wieczory zarywa dla innej smile

14

Kobieto zlituj się na biedakiem ...

Ty nie wiem jak palce boją jak pisze z kilkoma na raz. to takie męczące i wykańczajace.

Musi zrobić przerwę z Tobą bo nie nadąża juz pisac ...

A tak serio ?

Rozmawiać online to można przez kilka pierwszych dni max a potem to juz spotkania na żywo.
Inaczej szkoda czasu na takie coś

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » On jest zmęczony i potrzebuje dni dla siebie czy to oznacza koniec ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024