Jutrzejsza wizyta u psychiatry - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Jutrzejsza wizyta u psychiatry

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jutrzejsza wizyta u psychiatry

Jutro o 17:00 idę do psychiatry po raz pierwszy po rocznej przerwie. Macie dla mnie jakieś rady co do wizyty? Boję się jak to będzie i przydałyby mi się jakieś dobre rady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jutrzejsza wizyta u psychiatry

tu masz rady, nie ma za co.

https://www.netkobiety.pl/search.php?ac … _id=483875

3

Było niezbyt komfortowo, ale jakoś wytrzymałam. Psychiatra nie zmieniła mi leków, za to zwiększyła dawkowanie jednego z nich, bo powiedziała że to nie jest duża dawka co ja ją mam. I przede wszystkim poleciła mi pracować nad sobą u psychologa albo psychoterapeuty, bez tego mi się znacznie nie polepszy

4

Zmień otoczenie, bo to ono powoduje problemy.

5

Mam niestety to samo, psychiatra odsyła do terapeuty, terapeuta do psychiatry. Cały klucz od sukcesu tkwi w znalezieniu odpowiedniego specjalisty. Doradzałabym dać temu kredyt zaufania i przestrzegać zaleceń, a z czasem jakby nie zadziałało, szukać innego specjalisty.

6

gosialala napisał/a:

Mam niestety to samo, psychiatra odsyła do terapeuty, terapeuta do psychiatry. Cały klucz od sukcesu tkwi w znalezieniu odpowiedniego specjalisty. Doradzałabym dać temu kredyt zaufania i przestrzegać zaleceń, a z czasem jakby nie zadziałało, szukać innego specjalisty.

Bo powinni pracować razem. Terapeuta i psychiatra. Samymi lekami nie wyeliminuje się problemów, które ma Autorka. Na pierwszy rzut oka widać, że terapia nawet więcej jej da niż leki.

7

Spisz sobie najlepiej na kartce tematy, które chcesz poruszyć, żeby Ci nic nie umknęło. smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Jutrzejsza wizyta u psychiatry

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024