Zaniechanie aktywności fizycznej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Zaniechanie aktywności fizycznej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zaniechanie aktywności fizycznej

Czy to normalne że po zaniechaniu aktywności fizycznej przez depresję, gdy próbowałam do niej wrócić to nie mogłam, bo szybko się męczyłam i odczuwałam ból? Jak sobie z tym poradzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaniechanie aktywności fizycznej

Ćwiczyć do granicy bólu. Nigdy więcej.

3

hinarta napisał/a:

gdy próbowałam do niej wrócić to nie mogłam, bo szybko się męczyłam i odczuwałam ból?

chyba bardzo się zastałaś i zapuściłaś

hinarta napisał/a:

Jak sobie z tym poradzić?

Przede wszystkim rozgrzewka z rozciaganiem

4

hinarta napisał/a:

Czy to normalne że po zaniechaniu aktywności fizycznej przez depresję, gdy próbowałam do niej wrócić to nie mogłam, bo szybko się męczyłam i odczuwałam ból? Jak sobie z tym poradzić?

Czy wciąż leczysz depresję? Przeczytaj ulotkę, może leki na to wpływają.

Przyczyny takich problemów mogą być poważne (np. przebyty covid i zniszczone płuca - przyda się rtg) i bardzo trywialne (brak magnezu). Ciężko jednoznacznie stwierdzić i pomóc. Nie wiem nawet w jakim jesteś wieku. Zaczęłabym od lekarza i suplementacji witamin

5

Pierwszy miesiąc po tym jak mnie puściła trochę depresja byłem dosyć słaby, ale próbowałem chodzić, po kilku miesiącach już bez problemu robiłem niezły dystans na rowerze.

Próbuj chodzić, co raz to większy dystans.

6

Na 24 posty masz założonych (na ten moment) 14 wątków. Byłoby dobrze, i zapewne z korzyścią dla Ciebie, gdybyś zamiast zakładać kolejne, zaczęła wreszcie z nami rozmawiać.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Zaniechanie aktywności fizycznej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024