Brak siły na psychoterapię - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Brak siły na psychoterapię

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Brak siły na psychoterapię

Obecnie mam poczucie, że nie mam siły na pracę nad sobą u psychoterapeuty przez depresję. Mam zamiar rozpocząć psychoterapię dopiero wtedy, gdy będę na działających na mnie lekach. Czy to właściwa decyzja?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak siły na psychoterapię
hinarta napisał/a:

Obecnie mam poczucie, że nie mam siły na pracę nad sobą u psychoterapeuty przez depresję. Mam zamiar rozpocząć psychoterapię dopiero wtedy, gdy będę na działających na mnie lekach. Czy to właściwa decyzja?

Patrząc na wszystkie Twoje tematy osobiście uważam, że jednak warto, abyś rozważyła psychoterapię już teraz.
Jestes obecnie na lekach, które nie działają, nie wiesz, ile zmian jeszcze zaliczysz, zanim któreś zadziałają, a siedzenie kolejny rok bez poprawy i zastanawianie się na forum, co Ci jest i czy to coś wynika z nerwicy/depresji/dopisz swoje, jest średnio sensowne.

Ale tak czy inaczej to kolejna kwestia, którą powinnaś poruszyć po prostu na wizycie u psychiatry, bo tu na forum to nikt za Ciebie i Twoje zdrowie odpowiedzialności nie weźmie.

3

Odp: Brak siły na psychoterapię

niestety, ale nie każdy nadaje się na psychoterapię, ja się w niej kompletnie nie widzę i uważam to za stratę czasu, póki co wolę brać leki

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Brak siły na psychoterapię

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024