Silna depresja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Silna depresja

Czy można mówić o silnej depresji gdy pacjent nie ma myśli samobójczych?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Silna depresja
hinarta napisał/a:

Czy można mówić o silnej depresji gdy pacjent nie ma myśli samobójczych?

Hinarta, czy zamiast zakładać kolejne tematy nie lepiej będzie jak wybierzesz się do specjalisty?

3

Lady Loka napisał/a:

Hinarta, czy zamiast zakładać kolejne tematy nie lepiej będzie jak wybierzesz się do specjalisty?

Do specjalistów się wybiorę najszybciej jak będę mogła, ale chyba mogę w międzyczasie zakładać tematy w których dzielę się nurtującymi mnie pytaniami?

4

hinarta napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Do specjalistów się wybiorę najszybciej jak będę mogła, ale chyba mogę w międzyczasie zakładać tematy w których dzielę się nurtującymi mnie pytaniami?

No możesz, tylko nikt tutaj nie jest specjalistą od depresji i nikt nie powie, jak u Ciebie ta depresja jest silna. Jedyna opcja, to znalezienie sobie psychiatry wcześniej.

5 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2022-12-30 16:10:23)

Tylko napiszę, że można mieć silną depresję, jeśli się nie może normalnie funkcjonować.
A można nie mieć i mieć myśli samobójcze. Diagnozuje lekarz.

6

Tamiraa napisał/a:

Tylko napiszę, że można mieć silną depresję, jeśli się nie może normalnie funkcjonować.
A można nie mieć i mieć myśli samobójcze. Diagnozuje lekarz.

Dokładnie.
A można mieć myśli samobójcze, a depresji nie.
Dlatego forum nie diagnozuje.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024