sexting i wysyłanie sobie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » sexting i wysyłanie sobie zdjęć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: sexting i wysyłanie sobie zdjęć

Witam
Mój partner wyjechał na pół roku z kraju i w tym czasie zobaczymy się tylko jeden raz. Kontaktujemy się telefonicznie i prze komunikatory. Uprawiamy sexting. Partner poprosił mnie żebym napisała mu jakie chciałabym otrzymać od niego nagie erotyczne zdjęcie. Tak żeby go zaskoczyć i wywołać uśmiech. Szczerze nie mam żadnego pomysłu a nie chciałabym go zawiść. Może ktoś ma większa wyobraźnię i coś podpowie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sexting i wysyłanie sobie zdjęć
monmoon napisał/a:

Witam
Mój partner wyjechał na pół roku z kraju i w tym czasie zobaczymy się tylko jeden raz. Kontaktujemy się telefonicznie i prze komunikatory. Uprawiamy sexting. Partner poprosił mnie żebym napisała mu jakie chciałabym otrzymać od niego nagie erotyczne zdjęcie. Tak żeby go zaskoczyć i wywołać uśmiech. Szczerze nie mam żadnego pomysłu a nie chciałabym go zawiść. Może ktoś ma większa wyobraźnię i coś podpowie.

Moja wyobraźnia podpowiada, ze gdy partner przestaje być partnerem to erotyczne fotki wysłane przez partnerkę trafiają na telefony kolegów partnera.
A nawet wcześniej.
Uważaj. Nie ufaj mu tak do końca.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » sexting i wysyłanie sobie zdjęć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024