Wysyłanie zdjęć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 3 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 1,135 ]

Temat: Wysyłanie zdjęć

Jestem bardzo ciekawa opinii panów. Panie oczywiście też mogą się wypowiedzieć smile. Co pomyślelibyście sobie, gdyby wasza koleżanka, powiedzmy dobra znajoma, z którą widujecie się prawie codziennie i wychodzicie razem na miasto (razem z całą paczką), wysłała wam zdjęcie czarnej, koronkowe bielizny, którą właśnie kupiła? Zaznaczam, że nie chodzi o zdjęcie W bieliźnie, ale zdjęcie bielizny na wieszaku wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wysyłanie zdjęć

To zależy od tego czy byłaby pociągająca seksualnie czy nie wink

3 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 19:44:34)

A jeśli akurat ten facet nie okazuje żadnej kobiecie żadnego zainteresowania? Opcję, że jest gejem już wykluczyłam big_smile

Na zdjęcie odpisał mi tylko, że jest czarna i że się nie zna yikes

4

Opcje są dwie, albo ma ochotę, albo jesteś tak bardzo w friendzone, że po prostu nie robi jej to różnicy i wysyła Ci, żebyś ocenił, albo coś.

5

Patryk1991 napisał/a:

Opcje są dwie, albo ma ochotę, albo jesteś tak bardzo w friendzone, że po prostu nie robi jej to różnicy i wysyła Ci, żebyś ocenił, albo coś.

Jestem dziewczyną i chyba jestem w friendzone big_smile

6

wysylajaca napisał/a:
Patryk1991 napisał/a:

Sorki, nie zauważyłem nicku big_smile Może koleżanka Les ? big_smile

7 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 19:49:00)

Patryk1991 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
Patryk1991 napisał/a:

Sorki, nie zauważyłem nicku big_smile Może koleżanka Les ? big_smile

że ja? prędzej bi, ale też chyba nie wink

chyba trochę źle opisałam sytuację w pierwszym poście. pokrótce chodzi o to, że to JA wysłałam zdjęcie facetowi, który mi się podoba big_smile

8

wysylajaca napisał/a:

A jeśli akurat ten facet nie okazuje żadnej kobiecie żadnego zainteresowania? Opcję, że jest gejem już wykluczyłam big_smile

Okej a co byś chciała usłyszeć od niego, co? smile
Zgaduję, że chciałabyś by podchwycił i włączył się do gry smile

Gdyby chciał się włączyć to mógłby napisać cos mniej-więcej takiego : "Na wieszaku nie potrafię ocenić czy ładna czy nie" lub "Pokazujesz mi co będzie pod spodem gdy zedrę z Ciebie ubranie?" wink Cwaniacki chatowy usmieszek ";]" i gra by się rozwijała.

9 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 19:51:14)

Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Gdyby chciał się włączyć to mógłby napisać cos mniej-więcej takiego : "Na wieszaku nie potrafię ocenić czy ładna czy nie" lub "Pokazujesz mi co będzie pod spodem gdy zedrę z Ciebie ubranie?" wink Cwaniacki chatowy usmieszek ";]" i gra by się rozwijała.

mniej więcej czegoś takiego oczekiwałam. ale on jest jak z kamienia. staram się mu okazywać zainteresowanie, ale jego kumpel powiedzial mi, ze on nie chce wchodzic w zaden zwiazek, bo sie nie czuje wystarczajaco dojrzaly i odpowiedzialny. srutututu

poza tym jest MEGA zakompleksiony i uważa, że jest beznadziejny.

To chyba beznadziejny przypadek

10

wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

mniej więcej czegoś takiego oczekiwałam. ale on jest jak z kamienia. staram się mu okazywać zainteresowanie, ale jego kumpel powiedzial mi, ze on nie chce wchodzic w zaden zwiazek, bo sie nie czuje wystarczajaco dojrzaly i odpowiedzialny. srutututu

Czy Ty zarzucasz przynęty kiedy jesteś w jego towarzystwie? Flirtujesz z nim lub chociaż starasz się to robić, nawet subtelnie?

11 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 19:57:10)

Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:

Czy Ty zarzucasz przynęty kiedy jesteś w jego towarzystwie? Flirtujesz z nim lub chociaż starasz się to robić, nawet subtelnie?

staram się flirtować, chociaż chyba jestem w tym kiepska. mówię mu, że jest przystojny, że nic mu nie brakuje, że nie ma powodów do kompleksów, dotykam go też np. po rękach, po wlosach (przeczesując lub poprawiajac mu fryzure). po alkoholu nawet przytulam się do niego, ale najwyrazniej cos robie zle, albo on nie jest w ogole zainteresowany

wiem też od jego kumpla że mowi o mnie same pozytywne rzeczy, ale mam wrazenie ze w kontekscie kolezenskim

12

wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

staram się flirtować, chociaż chyba jestem w tym kiepska. mówię mu, że jest przystojny, że nic mu nie brakuje, że nie ma powodów do kompleksów, dotykam go też np. po rękach, po wlosach (przeczesując lub poprawiajac mu fryzure). po alkoholu nawet przytulam się do niego, ale najwyrazniej cos robie zle, albo on nie jest w ogole zainteresowany

wiem też od jego kumpla że mowi o mnie same pozytywne rzeczy, ale mam wrazenie ze w kontekscie kolezenskim

Co Ci mówi Twój kobiecy, szósty zmysł? Wyłapujesz z jego strony jakieś sygnały zainteresowania? Jesli tak, to jakie?

13

Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:

Co Ci mówi Twój kobiecy, szósty zmysł? Wyłapujesz z jego strony jakieś sygnały zainteresowania? Jesli tak, to jakie?

moj kobiecy szósty zmysł chyba nie istnieje, ale wydaje mi się, że nie okazuje mi żadnego zainteresowania, czasami mam wrazenie, ze jak rzucę jakimś seksownym żartem to się spina i prawie rumieni. na moje pytanie czemu nie ma dziewczyny odpowiedzial, ze jest brzydki i ze nie chce zwiazku bo ma dosc swoich problemow.

studiujemy razem i kiedys wyszedl z propozycja zebym mu pomogla w nauce, bo jestem z tego przedmiotu lepsza niz on. chcial sie spotkac w miejscu publicznym, ale zaproponowalam zeby przyjechal do mojego mieszkania. zaraz zaczal sie wykrecac, ze godzina juz jest za pozna (bylo kolo 18...) i ze sam sie nauczy, i tym podobne teksty. miałam wrazenie, ze sie wystraszyl, ale nie wiem czego. naprawde chcialam mu pomoc z nauką big_smile

14 Ostatnio edytowany przez Trutru (2016-02-08 20:09:12)

wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

moj kobiecy szósty zmysł chyba nie istnieje, ale wydaje mi się, że nie okazuje mi żadnego zainteresowania, czasami mam wrazenie, ze jak rzucę jakimś seksownym żartem to się spina i prawie rumieni. na moje pytanie czemu nie ma dziewczyny odpowiedzial, ze jest brzydki i ze nie chce zwiazku bo ma dosc swoich problemow.

studiujemy razem i kiedys wyszedl z propozycja zebym mu pomogla w nauce, bo jestem z tego przedmiotu lepsza niz on. chcial sie spotkac w miejscu publicznym, ale zaproponowalam zeby przyjechal do mojego mieszkania. zaraz zaczal sie wykrecac, ze godzina juz jest za pozna (bylo kolo 18...) i ze sam sie nauczy, i tym podobne teksty. miałam wrazenie, ze sie wystraszyl, ale nie wiem czego. naprawde chcialam mu pomoc z nauką big_smile

Ale gdyby wydarzyło się coś innego zamiast nauki to nie miałabyś nic naprzeciwko? wink

Generalnie ciężki orzech do zgryzienia. Chłopak się boi. Być może strach blokuje go nawet jeśli w rzeczywistości czegoś chce.
Moim zdaniem robisz to co należy, jednak z powodu jego kompleksów nie możesz się jeszcze 'przebić'.

15 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 20:20:15)

Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:

Ale gdyby wydarzyło się coś innego zamiast nauki to nie miałabyś nic naprzeciwko? wink

Generalnie ciężki orzech do zgryzienia. Chłopak się boi. Być może strach blokuje go nawet jeśli w rzeczywistości czegoś chce.
Moim zdaniem robisz to co należy, jednak z powodu jego kompleksów nie możesz się jeszcze 'przebić'.

eh, momentami mi naprawde ciezko, czasami chce do niego podejsc i go po prostu pocalowac albo chociaz przytulic. jest taki jakos nieogarniety. wydaje mi sie, ze wysylam dosc wyrazne sygnaly, ale on ich jakby unika lub udaje ze nic nie zrobilam. chyba nigdy nie powiedzial mi zadnego komplementu, objął mnie tylko po alkoholu gdy mu powiedziałam, że mi zimno i ze zaraz sie przewroce (bardziej wyraznego sygnalu chyba juz sie nie da wyslac big_smile).

co chwile powtarza jaki jest beznadziejny, gruby (a jest chudy jak patyczek), głupi. chce go troche podbudowac i mu mowie ze to nieprawda.

ale tak podsumowujac to wydaje mi sie, ze ja mu sie po prostu w ogole nie podobam.

zdjęcie bielizny wyslalam tak troche polzartem, zeby zobaczyc jego reakcje i kompletnie sie rozczarowalam

z drugiej strony gdy kiedys mialam dola i napisalam mu, ze nikt mnie nie kocha, kazal mi sie ubrac, przyjechal po mnie i razem z jedna kolezanka poszlismy do restauracji big_smile (jakby unika przebywania gdziekolwiek sam na sam z dziewczyną, jakąkolwiek, co jest strasznie dziwne)

16 Ostatnio edytowany przez Trutru (2016-02-08 20:22:08)

wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

eh, momentami mi naprawde ciezko, czasami chce do niego podejsc i go po prostu pocalowac albo chociaz przytulic. jest taki jakos nieogarniety. wydaje mi sie, ze wysylam dosc wyrazne sygnaly, ale on ich jakby unika lub udaje ze nic nie zrobilam. chyba nigdy nie powiedzial mi zadnego komplementu, objął mnie tylko po alkoholu gdy mu powiedziałam, że mi zimno i ze zaraz sie przewroce (bardziej wyraznego sygnalu chyba juz sie nie da wyslac big_smile).

co chwile powtarza jaki jest beznadziejny, gruby (a jest chudy jak patyczek), głupi. chce go troche podbudowac i mu mowie ze to nieprawda.

ale tak podsumowujac to wydaje mi sie, ze ja mu sie po prostu w ogole nie podobam.

zdjęcie bielizny wyslalam tak troche polzartem, zeby zobaczyc jego reakcje i kompletnie sie rozczarowalam

Skoro wiesz od jego kolegi, że mówi o Tobie w samych superlatywach to może zdradzi Ci coś więcej?
W ogóle jakie masz jeszcze pomysły na przełamanie jego oporu?

P.S. Jesli boi się zostawać sam na sam z dziewczyną to może jest to wyraz jego niepewnosci i niskiej samooceny? Jesli ma kompleksy ogólnie to na pewno ma też kompleksy seksualne w stylu "nie zadowolę dziewczyny, wygłupię się, ona mnie wysmieje" itp.

17

Może jaki aseksualny typ, albo tego... nie jesteś w typie? hmm

Nie znam faceta który nie zareagowałby pozytywnie na zdjęcie, które kojarzy się erotycznie. No oprócz Taty i brata może wink

18 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 20:26:53)

Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:

Skoro wiesz od jego kolegi, że mówi o Tobie w samych superlatywach to może zdradzi Ci coś więcej?

P.S. Jesli boi się zostawać sam na sam z dziewczyną to może jest to wyraz jego niepewnosci i niskiej samooceny? Jesli ma kompleksy ogólnie to na pewno ma też kompleksy seksualne w stylu "nie zadowolę dziewczyny, wygłupię się, ona mnie wysmieje" itp.

ten kolega mówił mi też, że wydaje mu się, że mojemu obiektowi westchnień podoba się nasza wspolna znajoma. ale ta znajoma ma chlopaka i im wiecej sie temu przygladam, tym bardziej mam wrazenie, ze to nieprawda.
pomysly powoli mi sie koncza. na razie pewnie bede probowac cos spontanicznego w roznych sytuacjach jakie sie nadarza. nie wiem czy to w ogole ma sens? moze po prostu robie z siebie zdesperowana idiotke? big_smile
jak moge mu pomoc z tymi kompleksami? wiadomo, ja tez mam dosc spore, ale nie az takie jak on. nie jestem miss swiata, ale normalni ludzie maja wady i trzeba umiec je zaakceptowac lub sie zmienic

19

Elle88 napisał/a:

Może jaki aseksualny typ, albo tego... nie jesteś w typie? hmm

Nie znam faceta który nie zareagowałby pozytywnie na zdjęcie, które kojarzy się erotycznie. No oprócz Taty i brata może wink

właśnie też tak myślalam, ze to raczej dosc jednoznaczne zachowanie. najwyrazniej nie jestem w jego typie

20 Ostatnio edytowany przez Trutru (2016-02-08 20:28:11)

wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

ten kolega mówił mi też, że wydaje mu się, że mojemu obiektowi westchnień podoba się nasza wspolna znajoma. ale ta znajoma ma chlopaka i im wiecej sie temu przygladam, tym bardziej mam wrazenie, ze to nieprawda.
pomysly powoli mi sie koncza. na razie pewnie bede probowac cos spontanicznego w roznych sytuacjach jakie sie nadarza. nie wiem czy to w ogole ma sens? moze po prostu robie z siebie zdesperowana idiotke? big_smile

Brałaś już pod uwagę możliwość byś na jakiś czas przestała i obserwowała sytuację z boku, biernie? Wiesz, kiedy napierasz na niego ze wszystkich sił, robiąc wiele kroków, być może zbyt wiele w jego stronę, to on nie może wykonać kroku w Twoją stronę, bo nie ma na taki krok przed sobą miejsca. Może lekkie zdystansowanie się do niego pokaże czy mu zależy czy nie wink W tym czasie może przyjdą Ci do głowy jakieś nowe pomysły.

21 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 20:35:45)

Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:

Brałaś już pod uwagę możliwość byś na jakiś czas przestała i obserwowała sytuację z boku, biernie? Wiesz, kiedy napierasz na niego ze wszystkich sił, robiąc wiele kroków, być może zbyt wiele w jego stronę, to on nie może wykonać kroku w Twoją stronę, bo nie ma na taki krok przed sobą miejsca. Może lekkie zdystansowanie się do niego pokaże czy mu zależy czy nie wink W tym czasie może przyjdą Ci do głowy jakieś nowe pomysły.

kiedys podczas przerwy swiatecznej w ogole sie do niego nie odzywalam. on tez nie za bardzo zrobil jakis ruch w moja strone. ale gdy wrocilismy po przerwie, probowal cos do mnie zagadywac, jak tam swieta, co robilam, i takie podobne teksty.

spróbuję nie wykazywać inicjatywy, zobaczymy czy cos to zmieni, ale jakos nie sadze. chyba musze sie "odkochac" ;/

chyba ze macie jakies magiczne rady wink

22

wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

kiedys podczas przerwy swiatecznej w ogole sie do niego nie odzywalam. on tez nie za bardzo zrobil jakis ruch w moja strone. ale gdy wrocilismy po przerwie, probowal cos do mnie zagadywac, jak tam swieta, co robilam, i takie podobne teksty.

spróbuję nie wykazywać inicjatywy, zobaczymy czy cos to zmieni, ale jakos nie sadze. chyba musze sie "odkochac" ;/

Ty naprawdę robisz wszystko co możesz. Jak chłopak ma takie kompleksy to jest trudnym przypadkiem. Osobiście uważam, że najgorszym co może kobieta zrobić jest PRÓBA zdobycia faceta poprzez łóżko. To nie działa. Opowiedz cos o swoich poprzednich wyborach. Mieli jakies cechy wspólne z obecnym? W ogóle jaki on jest oprócz tego, że ma kompleksy?

23 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 20:50:04)

Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:

Ty naprawdę robisz wszystko co możesz. Jak chłopak ma takie kompleksy to jest trudnym przypadkiem. Osobiście uważam, że najgorszym co może kobieta zrobić jest PRÓBA zdobycia faceta poprzez łóżko. To nie działa. Opowiedz cos o swoich poprzednich wyborach. Mieli jakies cechy wspólne z obecnym? W ogóle jaki on jest oprócz tego, że ma kompleksy?

nigdy wczesniej nie mialam faceta, bo albo ja nie byblam zainteresowana albo oni wink. byl taki jeden, z ktorym powiedzmy bylo cos wiecej (a przynajmniej tak wtedy myslalam), ale calowalismy sie, obmacywal mnie, a pozniej okazalo sie ze ma dziewczyne.
inny z kolei, mowil mi jaka jestem piekna i fajna, a po pol roku dostalam smsa, ze tak naprawde to caly czas robil sobie ze mnie jaja, bo tak naprawde jestem gruba i brzydka, a on tylko zalozyl sie z kolegami.

nie widzę opcji zdobycia tego przypadku przez łóżko, mam wrażenie, że to dla niego temat tabu.

jaki jest? hm, na pewno jest bardzo szarmancki, pierdoly typu otwieranie drzwi kobiecie to dla niego kwestia pierwszorzędna wink. poza tym jest bardzo niesmialy, jezeli ktos spoza jego grona do niego nie zagada, nawet na korytarzu, to on sam nie podejmuje inicjatywy. wydaje sie raczej spokojny, ale jak wpadnie w dobbry humor to mozna sie z nim naprawde posmiac. jest pracowity, mily, uprzejmy, zwariowany na punkcie zdrowego jedzenia, jejku, ciezko mi wymienic jakies konkretne cechy. moze powiesz mi, o co konrektnie ci chodzi? smile

24

Jestem ciekawy jakie cechy wymienisz. wink
Jak się czujesz z tym, że łóżko to dla niego temat tabu oraz z tym, że jest nieśmiały?

25 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 20:55:59)

Trutru napisał/a:

Jak się czujesz z tym, że łóżko to dla niego temat tabu oraz z tym, że jest nieśmiały?

gdy rzuce jakims zartem z podtekstem to robi sie jakis taki wycofany i mowi mi, z polusmiechem na ustach, ze jestem zboczona :d. ale mam wrazenie, ze zaczyna sie z tym oswajac i mysle, ze akurat z tym na dluzsza mete nie byloby problemu. jest niesmialy, ale teraz, gdy znamy sie juz troche lepiej, nie jest to az tak odczuwalne. wydaje mi sie, ze sie troche otworzyl, mowi mi o swoich problemach i planach. mysle, ze umialby zadbac o swoja dziewczyne, mimo ze wydaje sie taki nieogarniety i mowi ze nie chce problemow.

26

wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:

gdy rzuce jakims zartem z podtekstem to robi sie jakis taki wycofany i mowi mi, z polusmiechem na ustach, ze jestem zboczona :d. ale mam wrazenie, ze zaczyna sie z tym oswajac i mysle, ze akurat z tym na dluzsza mete nie byloby problemu. jest niesmialy, ale teraz, gdy znamy sie juz troche lepiej, nie jest to az tak odczuwalne. wydaje mi sie, ze sie troche otworzyl, mowi mi o swoich problemach i planach. mysle, ze umialby zadbac o swoja dziewczyne, mimo ze wydaje sie taki nieogarniety i mowi ze nie chce problemow.

Ciekawe jakich problemów nie chce. Co ma na myśli mówiąc 'nie chcę problemów'. To jest pytanie.

27

Hehe..to ja nie wiem jakich będziesz używała argumentów by pobudzić tego chłopaka później...ech...choć problem jest teraz...

28

Trutru napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
Trutru napisał/a:

Ciekawe jakich problemów nie chce. Co ma na myśli mówiąc 'nie chcę problemów'. To jest pytanie.

nie wiem, ale mowil ze nie chce dziewczyny, bo "ma dosc wlasnych problemow i nie potrzebuje zajmowac sie jeszcze czyimis"

29

namazu napisał/a:

Hehe..to ja nie wiem jakich będziesz używała argumentów by pobudzić tego chłopaka później...ech...choć problem jest teraz...

co masz na mysli? :d

30 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-02-08 21:07:44)

gdy rzuce jakims zartem z podtekstem to robi sie jakis taki wycofany i mowi mi, z polusmiechem na ustach, ze jestem zboczona :d.

Meheheh. To ze mną by chodził jak burak cały czas wink

Z samego opisu wydaje się fajny, tylko strasznie Cię próbuje trzymać na dystans.
Albo się boi, że się nie uda zawczasu i woli uniknąć "problemów" jak to określił, albo nie chce próbować się przełamywać akurat z Tobą. Ale jeśli rozmawiacie i ogólnie podobasz mu się to obstawiałabym to pierwsze.
W sumie jak szukasz faceta do związku to lepszy taki nieśmiały niż Ruchaj-co się nawinie- bej wink z tymże pytanie jak długo atrakcyjne będzie dla Ciebie przejmowanie w 100% inicjatywy. Ja bym tego nie wytrzymała.

EDIT: Autorko, jeszcze mi przyszła taka myśl.. "oświeciło mnie" wink  A może on ..ma małego? hmm
Nigdy nie wiadomo. A dla facetów to jest mega kompleks i wolą chyba w ogóle nie uprawiać seksu niż się "skompromitować" przed partnerką.

31 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 21:11:32)

Elle88 napisał/a:

gdy rzuce jakims zartem z podtekstem to robi sie jakis taki wycofany i mowi mi, z polusmiechem na ustach, ze jestem zboczona :d.

Meheheh. To ze mną by chodził jak burak cały czas wink

Z samego opisu wydaje się fajny, tylko strasznie Cię próbuje trzymać na dystans.
Albo się boi, że się nie uda zawczasu i woli uniknąć "problemów" jak to określił, albo nie chce próbować się przełamywać akurat z Tobą. Ale jeśli rozmawiacie i ogólnie podobasz mu się to obstawiałabym to pierwsze.
W sumie jak szukasz faceta do związku to lepszy taki nieśmiały niż Ruchaj-co się nawinie- bej wink z tymże pytanie jak długo atrakcyjne będzie dla Ciebie przejmowanie w 100% inicjatywy. Ja bym tego nie wytrzymała.

przy nim nie mówię nawet 1/3 zboczonych rzeczy jakie chodza mi po glowie big_smile
tez wydaje mi sie, ze na dluzsza mete ten bylby spoko, a nie taki wlasnie ruchacz, ktorego mozna poderwac na kawałek cycka.
licze na to, ze ten facet w koncu sie przelamie i przejmie inicjatywe, chociaz moze na prozno sie ludze. nie wiem czy mu sie podobam, bo strasznie jest z tym skryty. mam wrazenie, ze czasami zbyt swobodnie sie czuje w moim towarzystwie. zwykle jest tak, ze jesli ktos nam sie podoba, to troche sie spinamy. a ten "moj" to roznie z tym bywa. dlaczego akurat taki skomplikowany typ mi sie trafil? big_smile

"EDIT: Autorko, jeszcze mi przyszła taka myśl.. "oświeciło mnie" wink  A może on ..ma małego? hmm
Nigdy nie wiadomo. A dla facetów to jest mega kompleks i wolą chyba w ogóle nie uprawiać seksu niż się "skompromitować" przed partnerką." (nie umiem zaquotować)

a wiesz, ze myslalam o tym? ;d patrzylam pare razy w okolice jego krocza i nie zauwazylam zeby mial tam jakos mega duzo, moze to tez nie pomaga w jego kompleksach

32 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-02-08 21:14:06)

mam wrazenie, ze czasami zbyt swobodnie sie czuje w moim towarzystwie.

No, to jest dobry trop.. w sensie -intuicja coś Ci podpowiada.
Nie chodzi o to żeby się spinać, też zależy co rozumiesz pod "luźno się czuć", ale jeśli pierdzi, dłubie w nosie i zdrapuje skórę z pięt widelcem podczas Twojej obecności to faktycznie źle wróży wink

Ps. Moje podejrzenia o małym ptaszku czytałaś?
EDIT: Czytałaś big_smile A nawet patrzyłaś w okolice.. wink  Good.
No cóż.. NA basen trzeba by go było zaprosić, ale to w sumie z jego podejściem po ślubie najwcześniej tongue

33

Jeśli mu tam nie zajrzy to się nie dowie ;]

34 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 21:15:39)

Elle88 napisał/a:

mam wrazenie, ze czasami zbyt swobodnie sie czuje w moim towarzystwie.

No, to jest dobry trop.. w sensie -intuicja coś Ci podpowiada.
Nie chodzi o to żeby się spinać, zależy co rozumiesz po "luźno się czuć", ale jeśli pierdzi, dłubie w nosie i zdrapuje skórę z pięt widelcem podczas Twojej obecności to faktycznie źle wróży wink

Ps. Moje podejrzenia o małym ptaszku czytałaś?
EDIT: Czytałaś big_smile A nawet patrzyłaś w okolice.. wink  Good.
No cóż.. NA basen trzeba by go było zaprosić, ale to w sumie z jego podejściem po ślubie najwcześniej tongue

nie no, takich rzeczy nie robi big_smile ale z tym byciem "luźnym" to tez roznie bywa. sa dni kiedy jest taki spiety, a sa dni, kiedy jest taki rozluzniony i mowi np. "o, odbilo mi sie, przepraszam bardzo" o.O

czytalam, odpisalam nawet na nie tongue

A z basenem to by sie nie moglo udac, bo powiedzial mi ze musi chodzic na silownie jeszcze tysiac lat zanim rozbierze sie na basenie

35 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-02-08 21:19:48)

mowi np. "o, odbilo mi sie, przepraszam bardzo" o.O

Ee... no to kulturka wink

Ogólnie lipa, jeśli nawet boi się sam na sam z Tobą gdzieś wyjść czy w domu zostać.
Chyba, że weźmiesz go sposobem i zaprosisz np. na ciasto, które sama upieczesz i jak nie będzie chciał przyjść to mu sama przywieziesz. Najwyżej wyważysz drzwi łomem albo wstawisz nogę we framugę.
wink

bo powiedzial mi ze musi chodzic na silownie jeszcze tysiac lat zanim rozbierze sie na basenie

Hę?
To gdzie on na ten basen się wybiera, do Beverly Hills?
Co za typiarz.

36

wysylajaca napisał/a:

gdy rzuce jakims zartem z podtekstem to robi sie jakis taki wycofany i mowi mi, z polusmiechem na ustach, ze jestem zboczona :d

Buehehehe, dobre z tą "zboczoną" big_smile. Nie no ,trafiłaś na niezłą pierdołę ;D
Dziewczyna wysyła mu swoje majtki a ten nic xDDD. Trzeba było zapytać się czy chciałby zobaczyć ciebie w tej bieliźnie ^^. Jak nie to znaczyło by, że mu się nie podobasz.

37 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 21:24:16)

Elle88 napisał/a:

Ogólnie lipa, jeśli nawet boi się sam na sam z Tobą gdzieś wyjść czy w domu zostać.
Chyba, że weźmiesz go sposobem i zaprosisz np. na ciasto, które sama upieczesz i jak nie będzie chciał przyjść to mu sama przywieziesz. Najwyżej wyważysz drzwi łomem albo wstawisz nogę we framugę.
wink

bo powiedzial mi ze musi chodzic na silownie jeszcze tysiac lat zanim rozbierze sie na basenie

Hę?
Co za typiarz.

Ciasto odpada, bo on nie je słodyczy :x. Mówiłam, że jest strasznie zakompleksiony big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

gdy rzuce jakims zartem z podtekstem to robi sie jakis taki wycofany i mowi mi, z polusmiechem na ustach, ze jestem zboczona :d

Buehehehe, dobre z tą "zboczoną" big_smile. Nie no ,trafiłaś na niezłą pierdołę ;D
Dziewczyna wysyła mu swoje majtki a ten nic xDDD. Trzeba było zapytać się czy chciałby zobaczyć ciebie w tej bieliźnie ^^. Jak nie to znaczyło by, że mu się nie podobasz.

Na pewno jakoś by się wymigał od odpowiedzi. Zawsze to robi jak zadam niewygodne pytanie (gdy np. pytalam go czy woli chłopców, zmienił temat :x). Chyba rzeczywiście jest trochę pierdołowaty xD. Ale w jakis tam sposob mnie kreci, lubie byc w jego towarzystwie i uwielbiam jak pachnie (nawet pare razy mu to mowilam. wspominalam juz, ze jestem bardzo bezposrednia?:D)
może jestem zbyt nachalna?

38

wysylajaca napisał/a:
Elle88 napisał/a:

wink

Hę?
Co za typiarz.

Ciasto odpada, bo on nie je słodyczy :x. Mówiłam, że jest strasznie zakompleksiony big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Na pewno jakoś by się wymigał od odpowiedzi. Zawsze to robi jak zadam niewygodne pytanie (gdy np. pytalam go czy woli chłopców, zmienił temat :x). Chyba rzeczywiście jest trochę pierdołowaty xD. Ale w jakis tam sposob mnie kreci, lubie byc w jego towarzystwie i uwielbiam jak pachnie (nawet pare razy mu to mowilam. wspominalam juz, ze jestem bardzo bezposrednia?:D)
może jestem zbyt nachalna?

Mnie odrzuca nachalność dziewczyny, chociaż do tanga trzeba dwojga, to wolę jak dziewczyna zgrywa cnotkę bo zawsze wiem co w niej drzemie.
Nie mogłabyś być bardziej bezpośrednia mówiąc mu, że masz na niego ochotę (oczywiście mu tego nie mów!)

39 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 21:34:05)

Trutru napisał/a:

Mnie odrzuca nachalność dziewczyny, chociaż do tanga trzeba dwojga, to wolę jak dziewczyna zgrywa cnotkę bo zawsze wiem co w niej drzemie.
Nie mogłabyś być bardziej bezpośrednia mówiąc mu, że masz na niego ochotę (oczywiście mu tego nie mów!)

nie mówię mu, że mam na niego ochotę, mam wrażenie że wtedy uciekłby z krzykiem wink. staram się delikatnie go komplementować, jakos podbudowac jego pewnosci siebie. nie wiem tylko czy jest sens w to brnąć, bo naprawdę go lubię, ale to ciężki przypadek. Spróbuję teraz zrobić to, o czym mówiłeś, czyli się lekko wycofać, zobaczę jak on na to zareaguje.

byłam bardzo ciekawa opinii kogos z zewnatrz wink może ktos z was wie co moge jeszcze zrobic zeby poczul, ze go akceptuje i ze on powinien zaakceptowac siebie?

40 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-02-08 21:37:33)

Wysyłałaś mu już tyle sygnałów, że więcej to ciężko coś zrobić aby nie wyjść na łatwą wink
Chyba że jesteś napalona na niego ^^ to go zaproś na kawę i powiedz prosto z mostu że on ci się podoba itp. Może zabijesz te kompleksy i w końcu zacznie gonić króliczka wink

41

On-WuWuA-83 napisał/a:

Wysyłałaś mu już tyle sygnałów, że więcej to ciężko coś zrobić aby nie wyjść na łatwą wink
Chyba że jesteś napalona na niego ^^ to go zaproś na kawę i powiedz prosto z mostu że on ci się podoba itp. Może zabijesz te kompleksy i w końcu zacznie ścigać króliczka wink

Hm, jakos wydaje mi się, że w tym wypadku to by nic nie dało big_smile. Myślę, że mogłoby go to przestraszyć i raczej osiągnęłabym owdrotny efekt od oczekiwanego

42

Hihih, w sumie słodkie to jest, jak się to  z boku obserwuje. Ale tylko z boku tongue

Przypominają mi się sytuacje z młodości wink kiedy to nie ogarniałam o co też facetowi może chodzić, kiedy mnie komplementuje czy rzuca jakieś aluzje. Pamiętam jak kolega jeden na forum przy wielu świadkach musiał mi zadać pewne pytanie, bo aż tak nie jarzyłam, że mu się podobam big_smile

43

Wiesz co? Myślę, że najlepiej będzie jesli poprosisz go o zdjęcie jego bielizny? Żebyś tylko podobnego nie dostała do swojego...

44

Elle88 napisał/a:

Hihih, w sumie słodkie to jest, jak się to  z boku obserwuje. Ale tylko z boku tongue

Przypominają mi się sytuacje z młodości wink kiedy to nie ogarniałam o co też facetowi może chodzić, kiedy mnie komplementuje czy rzuca jakieś aluzje. Pamiętam jak kolega jeden na forum przy wielu świadkach musiał mi zadać pewne pytanie, bo aż tak nie jarzyłam, że mu się podobam big_smile

haha :d uwierz, ze nie chcialabys byc na moim miejscu tongue.

tak sobie teraz myślę, że jeżeli ewidentnie by mu przeszkadzalo to, ze go podrywam i nie chcialby byc podrywany to nie byloby problemem zeby przestal sie ze mna zadawac. tzn moglby nie odpisywac na moje wiadomosci, nie proponowac zadnych wyjsc, itd. pare razy tez cos takiego sugerowalam. rzucal mi wtedy spojrzenie spode łba "o co ci chodzi?", mowil "nie wyglupiaj sie" i temat sie konczyl. jego kumpel tez tak mi opowiadal jakby moj obiekt westchnien lubil ze mna przebywac.

45

namazu napisał/a:

Wiesz co? Myślę, że najlepiej będzie jesli poprosisz go o zdjęcie jego bielizny? Żebyś tylko podobnego nie dostała do swojego...

co? xD ja sie troche smieje z jego bielizny, bo wrzucal do internetu zdjecia w ktorych bylo widac kawalek jego majtek od calvina kleina big_smile

46

Ty, a może on po prostu lubi jak za nim latasz i go to rajcuje?
Sam fakt.

Bo co to ma niby znaczyć: "Nie wygłupiaj się?" To kiedy się wg niego będziesz wygłupiać, to ma w lata iść?

47

Elle88 napisał/a:

Ty, a może on po prostu lubi jak za nim latasz i go to rajcuje?
Sam fakt.

Bo co to ma niby znaczyć: "Nie wygłupiaj się?" To kiedy się wg niego będziesz wygłupiać, to ma w lata iść?

odnioslam wrazenie, ze nie chcialby konczyc naszej znajomosci.
juz nie wiem. albo jest slepy i naprawde nie widzi moich "zalotow", albo nie chce ich widziec, albo mysli ze to niemozliwe ze ktos na niego leci, albo juz nie wiem

48

ech.. no jak taki zakompleksiony to lipa. Przecież go nie zgwałcisz.

49

Eee, a może on jest gejem ? big_smile

50 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-02-08 21:58:52)

wysylajaca napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Chyba że jesteś napalona na niego ^^ to go zaproś na kawę i powiedz prosto z mostu że on ci się podoba itp. Może zabijesz te kompleksy i w końcu zacznie ścigać króliczka wink

Hm, jakos wydaje mi się, że w tym wypadku to by nic nie dało big_smile. Myślę, że mogłoby go to przestraszyć i raczej osiągnęłabym owdrotny efekt od oczekiwanego

Nie no, nie świruj>? uciekłby? Oo big_smile
Co to za facet w takim razie?
Hehehe, przypomniało mi się jak kiedyś kiedyś koleżanka mojej siostry gdy przyszłą do nas zaczęła mnie "atakować" ^^. Idę sobie do kuchni a ta zastawia mi sobą drogę w wejściu  big_smile Próbuję się prześliznąć po lewej stronie to cyckami (a duże miała ^^) hahaha do ściany koło wejścia mnie przyciska big_smile big_smile Dziewczyna nawet ładna ale nie w moim typie, trochę głupio mi się zrobiło ale  sytuacja raczej śmieszna i się mocno chichrałem ale nie uciekłem, później też normalna gadka z nią.  big_smile

51 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 22:03:00)

Patryk1991 napisał/a:

Eee, a może on jest gejem ? big_smile

rozważałam taką opcję, ale jego przyjaciel powiedział, że na 100% jest hetero, ale ma "wysokie wymagania co do dziewczyn i mało która mu sie podoba"

Elle88 napisał/a:

ech.. no jak taki zakompleksiony to lipa. Przecież go nie zgwałcisz.

raz mu nawet tak napisalam w zartach, ze go przecież nie zgwałce, ale zignorował tą wiadomość wink

On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Nie no, nie świruj>? uciekłby? Oo big_smile
Co to za facet w takim razie?

nietypowy xd nie dzialaja na niego zadne zabiegi, ktore dzialaja na normalnych facetow. dlatego tez napisalam na tym forum, bo juz nie wiem co robic ;p

52

wysylajaca napisał/a:

Ile ma lat ten chłopaczyna?

Na serio chciałoby Ci się użerać z gościem, który mówi, że jest gruby(choć w rzeczywistości jest chudy) i głupi? Zachowanie rodem z gimbazy. Choć szczerze mówiąc chłopaki z gimnazjum są chyba bardziej ogarnięci w kwestiach 'damsko-męskich' niż ten Twój.

53

blacha napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Na serio chciałoby Ci się użerać z gościem, który mówi, że jest gruby(choć w rzeczywistości jest chudy) i głupi? Zachowanie rodem z gimbazy. Choć szczerze mówiąc chłopaki z gimnazjum są chyba bardziej ogarnięci w kwestiach 'damsko-męskich' niż ten Twój.

Ma 21, prawie 22

54

wysylajaca napisał/a:
blacha napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Ma 21, prawie 22

Prawie 22 lata? Dajże spokój.

55

blacha napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
blacha napisał/a:

Ma 21, prawie 22

Ciężki przypadek, co?

56

wysylajaca napisał/a:
blacha napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Ma 21, prawie 22

Ciężki przypadek, co?

Wybitnie ciężki.

57

blacha napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
blacha napisał/a:

Ciężki przypadek, co?

Wybitnie ciężki.

I co, nie da się uratować? Trzeba amputować? sad

58 Ostatnio edytowany przez blacha (2016-02-08 22:15:14)

A jaka Ty jesteś? Podobasz się facetom?

Jakby miał z 17 lat i byłby taki nieogarnięty to jeszcze by się dało zrozumieć ale dorosły chłop 22 lata?

59

blacha napisał/a:

paru by się znalazło, ale raczej jestem typem, który ma masę kumpli.

60

A może on prawiczek jest?Wiesz coś o tym,bo nie chce mi się do początku wątku wracać?

61 Ostatnio edytowany przez blacha (2016-02-08 22:20:40)

wysylajaca napisał/a:
blacha napisał/a:

Wychodzi na to, że ten gość po prostu boi się kobiet jak ognia. Może jakaś sytuacja z przeszłości tak na niego wpłynęła? Może jakaś laska mu nagadała głupot na temat jego wyglądu i się zamknął w sobie.

Spróbuj się delikatnie wycofać i zobaczysz czy sam podejmie jakieś kroki.

@majeczko, że prawiczek to prawie 100% pewne.

62 Ostatnio edytowany przez wysylajaca (2016-02-08 22:22:59)

blacha napisał/a:
wysylajaca napisał/a:
blacha napisał/a:

Wychodzi na to, że ten gość po prostu boi się kobiet jak ognia. Może jakaś sytuacja z przeszłości tak na niego wpłynęła? Może jakaś laska mu nagadała głupot na temat jego wyglądu i się zamknął w sobie.

Spróbuj się delikatnie wycofać i zobaczysz czy sam podejmie jakieś kroki.

@majeczko, że prawiczek to prawie 100% pewne.

nigdy nie mial dziewczyny, wiec na prawie 100% jest prawiczkiem.
spróbuję się wycofać, zobaczymy czy podziała.

czuję sie jakby trzymal mnie w friendzone

63

wysylajaca napisał/a:

nietypowy xd nie dzialaja na niego zadne zabiegi, ktore dzialaja na normalnych facetow. dlatego tez napisalam na tym forum, bo juz nie wiem co robic ;p

Z takim gdy nie reaguje to raczej ciężki problem.
Wyjścia są chyba dwa:
-Za włosy i do jaskini hihihi wink
-Nic nie robić/czekać i stale kręcić się wokół niego, może w końcu "zaskoczy" tongue
W tej drugiej opcji jest mały haczyk. Może się porobić tak że kolesia zwinie ci jakaś inna dziewczyna.

64

On-WuWuA-83 napisał/a:
wysylajaca napisał/a:

Z takim gdy nie reaguje to raczej ciężki problem.
Wyjścia są chyba dwa:
-Za włosy i do jaskini hihihi wink
-Nic nie robić/czekać i stale kręcić się wokół niego, może w końcu "zaskoczy" tongue
W tej drugiej opcji jest mały haczyk. Może się porobić tak że kolesia zwinie ci jakaś inna dziewczyna.

O Jezu, nie jestem nawet w stanie policzyć ile razy przydarzyła mi się ta druga sytuacja. wydaje mi sie jakby faceci stawiali mnie od razu na pozycji znajomej, a tych pare przypadkow w ktorych oni chcieli czegos wiecej, ja nie bylam zainteresowana big_smile

65

Jeśli on jest prawiczkiem i nie miał kobiety to wycofanie nic nie da, bo on nie ma pojęcia co robić i tak. Po prostu odpuści.

To Ty musisz być stroną inicjującą i to Ty będziesz musiała go "Zaciągnąć" do łóżka, nie ma, że boli wink

Pytanie czy chcesz i masz pomysl jak to zrobić, a raczej czy jesteś na tyle zdeterminowana.
Jakby był 'normalny' to przynajmniej by Ci w tym nie przeszkadzał..

Posty [ 1 do 65 z 1,135 ]

Strony 1 2 3 18 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024