Problemy z teściową i rodziną męża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Problemy z teściową i rodziną męża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez bloooom (2022-10-02 13:51:10)

Temat: Problemy z teściową i rodziną męża

Przepraszam, usuwam treść posta.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy z teściową i rodziną męża

Hej, mam mały problem. Jak powiadomić teściową o zaręczynach? Jeszcze niedawno było w miarę okej ale ostatnio się pokłóciliśmy. Zrobiła się mocna afera z niczego aż kazała się pakować, mojemu jeszcze wtedy chłopakowi. Sprawa jest dosyć świeża, a ja nie wiem czy powinnam naciskać na spotkanie skoro sama nie wiem jak takie spotkanie miałoby wyglądać? Cieszę się z zaręczyn ale jednocześnue cała ta sytuacja mnie dołuje. Chciałabym też żeby najbliżsi dowiedzieli się od nas więc biorę pod uwagę żeby najpierw pojechać do rodzeństwa narzeczonego, ponieważ mama narzeczonego na pewno nas uprzedzi...

3

Powiedź, że jesteś w ciąży. Od razu się weselej zrobi.

4

MilenaH napisał/a:

Hej, mam mały problem. Jak powiadomić teściową o zaręczynach? Jeszcze niedawno było w miarę okej ale ostatnio się pokłóciliśmy. Zrobiła się mocna afera z niczego aż kazała się pakować, mojemu jeszcze wtedy chłopakowi. Sprawa jest dosyć świeża, a ja nie wiem czy powinnam naciskać na spotkanie skoro sama nie wiem jak takie spotkanie miałoby wyglądać? Cieszę się z zaręczyn ale jednocześnue cała ta sytuacja mnie dołuje. Chciałabym też żeby najbliżsi dowiedzieli się od nas więc biorę pod uwagę żeby najpierw pojechać do rodzeństwa narzeczonego, ponieważ mama narzeczonego na pewno nas uprzedzi...

Ja nie wiem po co ją jakoś specjalnie powiadamiać. Niech facet zadzwoni i powie. Wystarczy.

5

MilenaH napisał/a:

Jak powiadomić teściową o zaręczynach?

A po co ją powiadamiać?  To sprawa wyłącznie między Tobą a Twoim partnerem.
Skoro teściowa Cię nie szanuje i robi z igły widły, to po co w ogóle utrzymywać z nią jakiekolwiek stosunki, nawet jedynie dyplomatyczne?  Ty planujesz życie z obecnym narzeczonym, a nie z jego rodzicami.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Problemy z teściową i rodziną męża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024