CHORE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » CHORE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: CHORE

Witam opisywałam na forum swoją historie o moim związku z nałogowym narkomanem. Zrobiłam to i odeszłam. Przeżywam KOSZMAR. Myślałam że ten związek był koszmarem przeplatany radosnymi uniesieniami ale dopiero po rozstaniu przeżywam prawdziwy koszmar. Mianowicie nie jestem z nim od tygodnia. Od tygodnia znajduje sposób aby w jakiś sposób się ze mną skontaktować albo on bezpośrednio albo któryś z jego znajomych. Prosi błaga żebym wróciła że nie może żyć beze mnie, po chwili wyzywa mnie od najgorszych i że go zdradzam pewnie teraz robię to z innym. Od tygodnia przeżywam koszmar gra mi na emocjach ludzie wydzwaniają do mnie po nocach mówiąc że się wiesza, on sam dzwonił od znajomego na kamerce prosząc żebym przyszła do niego kiedy powiedziałam że nie rozwalił sobie głowę o ścianę domu. Jestem w stałym kontakcie z jego matką za każdym razem jak robi chore jazdy że się wiesza od razu wie też ona. Obie jesteśmy zmęczone ja naprawdę nie wiem co robić. Niby z jednej strony wiem że jest dorosłym mężczyzną i to będzie jego wybór (niestety wszystko przez to cholerne ćpanie) ale z drugiej strony kocham tego idiotę i wiem że nigdy bym nie pogodziła się z jego wyborem. Za tydzień wyjeżdżam na studia nie radzę sobie już psychicznie nie mogę spać po nocach ciągle sprawdzam czy jest aktywny lub gdziekolwiek był. Jest to osoba także po ciężkich życiowych przejściach wiem że ma słabą psychikę pomimo że próbuje to ukryć pod maską “groznego gangstera z bloków” ale sam fakt że nie potrafi się przyznać że cpa i potrzebuje pomocy odtrąca mnie całkowicie. Prosiłam milion razy żeby przestał poszedł na odwyk poszedł do pracy i żył ze mną normalnie. Ale on nie chce nie widzi problemu zwala winę na mnie i mówi że wszystko to co się działo (wyzwiska,bicie) były moją winą a on nie ćpa i żadnego problemu nie ma. Nie wiem naprawdę już co robić niedługo skończy się tak że razem z jego matką zamkną nas w psychiatryku przez niego albo same coś sobie zrobimy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: CHORE

Zmień nr telefonu, odetnij się całkiem od niego, od jego matki i od tych co do z Ciebie wydzwaniają, to nie jest Twój problem...

Sama pójdź na terapię, jesteś od niego uzależniona, a to jest toksyczna miłość. Tymczasem możesz skorzystać z pomocy psychologa online, pomoże Ci zrozumieć mechanizmy toksycznej miłości.

3

Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś.
Przecież to horror, a nie związek.
Uciekaj jak najdalej, bo tylko sobie życie zmarnujesz.

4

Tak jak wyzej, odetnij się od niego, jego matki
Nie podawaj namiarów na studia. Znajomym wyślij info ze jego temat cię inie interesuje.
Zmień nr telefonu. Jeżeli zanim to zrobisz dostaniesz info ze straszeniem samobójstwem nie dzwoń do matki tylko na policję. Zawsze na policję. Przy okazji wyjdzie ze jest naćpany więc na nic jego zaprzeczenia. Bez wzgledu na to co zrobi to są jego decyzje zrodzone w chorej głowie nje mające nic wspólnego z Tobą. Jesteś pretekstem do chorej gry
Zrozumiesz to na terapii
Zrób już rezerwację do psychologa od uzależnień w miejscu studiowania. Znajdź poradnię dla AA, grupę wsparcia. Jest duża szansa że będziesz przyciągać podobne problemy w przyszłości. Tak masz i nad tym pracuj

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » CHORE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024