Rozpad. Pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Rozpad. Pomocy

Witajcie.
Opisze wam w skrócie nasze życie.
Mamy dziecko (2 latka, syn), dom, psa - no cudowne życie.
Ostatnio coś czułam , że jest jakoś średnio między nami, czułam że mąż się odsuwał, i odkryłam że ma konta na sex portalach. Ma wystawione swoje zdjęcie, tez penisa hmm wiaodmosci pokasowal, zapewniał że to tylko online, sex kamerki no ale nie wierzę. Po prostu nie wierzę - że się nie spotykal na niezobowiązujący seks - miał to nawet zaznaczone że tego szuka.
Dowodów nie mam no ale na logikę.
Nigdy praktycznie nie ma on orgazmu, ma z tym duże problemy ( sporo się masturbuje, ogląda inne kobiety online i zapewne się spotyka z nimi na żywo), pracuje jako kierowca więc go w domu przez 3 tyg nie ma.
I powiem wam tak szczerze że już jakoś przerobiłam to w mojej głowie, wiem ze trzeba będzie sprzedać dom, podzielić opiekę nad synem i jakoś iść do przodu. Cholernie mnie to boli ( 10 lat razem) , kocham tego człowieka ale wiem ze chciał mieć żonę q domu i seks po za domem. Jak sobie poradzić? Rozmawiac już chyba nie ma nawet o czym.
Zawsze był problem z seksem / nie miał takiej ochoty jak ja no ale już wiadomo dlaczego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozpad. Pomocy

Zdjęcia penisa męża są tak ogromne, że w jednym wątku się nie mieszczą?
https://www.netkobiety.pl/t128696.html

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024