Chodzi o to że chce usunąć konto na olx. I mam pytanie jak usunę to konto tam to te wiadomości które wysłałem, które są wysłane dostarczone ale nie odczytane przez sprzedawcę to u niego też znikną? Czy tylko pojawi się informacja że moje konto usunięte jest(nie będzie mojego loginu itp) ale ta wiadomość u tej osoby będzie? Jak to jest?
Podobne tematy