Dzień Dobry!
Mam taki oto problem - chciałem się umówić z koleżanką, która mi się podoba. Odpisała, że z chęcią, ale na razie nie ma czasu. następnie napisałem jej, że to nie musi być już, może być za tydzień, dwa... Nie odpisała mi, inaczej - nie odczytała wiadomości. Ciągle tak robi - jakiś czas nie odczytuje (chociaż jest na FB), a zaraz po odczytaniu odpisuje. Co to oznacza?
2 2017-05-07 15:42:27 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-05-07 15:43:27)
To znaczy, ze odklada cie na później. W danej chwili nie ma ochoty/czasu z toba rozmawiać i to jest unil by nie podtrzymywać z tobą rozmowy.
Czyli ma mnie gdzieś?
Na to wygląda.
Chociaż przyznać też należy, że wcześniej odpisywała, prawie od razu, po góra kilkunastu minutach. Dopiero teraz tak się zachowuje, choć przyznać należ, że ja przez dwa dni nie odpisałem jej na wspomnianą wyżej wiadomość, o tym, że na razie nie może... może to dlatego?
Może przez to...ale patrząc na to jako kobieta jak ktoś do mnie pisze na fb i ja nie odczytuje i nie odpisuje mimo ze jestem to znaczy ze nie jestem zainteresowana. Poniewąz odczytanie i odpisanie to zaledwie chwila.
Albo zwyczajnie dziewczyna jest aktualnie czymś zajęta i nie może odpisać od razu
Kobieta zainteresowana facetem odpisuje szybko, nie odkłada tak tego. Oczywiście nie chodzi o to by odpisywać natychmiast, myślę że wystarczająco długo czekasz by móc stwierdzić, że ma Cie gdzieś. Może Cię lubi, ale raczej nie wydajesz się dla niej fascynujący. Innej się wydasz, powodzenia : )
Nie no, wcześniej odpisywała szybko, to w sumie pierwsza taka sytuacja. W realu bardzo dobrze się dogadujemy...
Może ma apkę na smartfofonie która ciągle pokazuje że koleżanka jest online, a nie paczy na fejsa? Próbowałeś zapytać wprost o co biega?