Wypowiedzenie o prace - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Wypowiedzenie o prace

Witam,mam pytanie jakie prawa ma pracownik gdy odbiera wypowiedzenie o prace z 3-miesiecznym wypowiedzeniem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wypowiedzenie o prace
Nelly92 napisał/a:

Witam,mam pytanie jakie prawa ma pracownik gdy odbiera wypowiedzenie o prace z 3-miesiecznym wypowiedzeniem?

Wszystko zależy co w tym wypowiedzeniu STOI. Trzeba to też porównać z UMOWĄ O PRACĘ..
Resztę znajdziesz w internecie, wystarczy poszukać.

3

Nelly92 napisał/a:

Takie same jak pracownik.

4

Nelly92 napisał/a:

Patrząc na Twoje tematy ciężko uwierzyć, że przepracowałeś w jednym miejscu te 3 lata, żeby mieć 3 miesiące wypowiedzenia.
Prawa masz takie jak i każdy inny pracownik. Urlop musisz wybrać do końca i tyle właściwie. Jeżeli nie zwolnili Cię z obowiązku świadczenia pracy, to pracujesz normalnie do końca okresu.

5

Lady Loka napisał/a:
Nelly92 napisał/a:

Patrząc na Twoje tematy ciężko uwierzyć, że przepracowałeś w jednym miejscu te 3 lata, żeby mieć 3 miesiące wypowiedzenia.
Prawa masz takie jak i każdy inny pracownik. Urlop musisz wybrać do końca i tyle właściwie. Jeżeli nie zwolnili Cię z obowiązku świadczenia pracy, to pracujesz normalnie do końca okresu.

nie musisz komentować smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024