kilka spotkań za nami i częsty kontakt? rada co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » kilka spotkań za nami i częsty kontakt? rada co zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: kilka spotkań za nami i częsty kontakt? rada co zrobić

cześć, jestem po kilku spotkaniach z kobietą

wszystko fajnie, miło się spędza czas i wgl

zauważyłem, że dosyć często chce mieć ze mną kontakt i opowiadać co tam u niej i wgl

sms/telefony

nie chcę aby miała mnie w szufladce "przyjaciel do gadki", chyba, ze jest mocno mną zainteresowana?

ograniczać trochę ten kontakt tel?

pozdrawiam grupę

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-06-21 15:22:10)

Odp: kilka spotkań za nami i częsty kontakt? rada co zrobić
Igor_coj napisał/a:

zauważyłem, że dosyć często chce mieć ze mną kontakt i opowiadać co tam u niej i wgl

sms/telefony

nie chcę aby miała mnie w szufladce "przyjaciel do gadki", chyba, ze jest mocno mną zainteresowana?

pozdrawiam grupę

No ale większość kobiet tego potrzebuje smile. Czy już złapaliście się za ręce, przytuliliście, pocałowaliście?

3

Ajko napisał/a:
Igor_coj napisał/a:

sms/telefony

pozdrawiam grupę

No ale większość kobiet tego potrzebuje smile. Czy już złapaliście się za ręce, przytuliliście, pocałowaliście?

tak, były takie rzeczy już

4

Igor_coj napisał/a:
Ajko napisał/a:
Igor_coj napisał/a:

sms/telefony

pozdrawiam grupę

tak, były takie rzeczy już, ale nic więcej oprócz pocałunku i dotyku

okej, że potrzebuje, ale tak jak wspomnialem, nie chce byc "przyjaciolka do gadania przez tel"

5

Igor_coj napisał/a:

sms/telefony

pozdrawiam grupę

Czy ona wydzwania o każdej porze i nocy? Czy gada z tobą o chłopakach, którzy jej się podobają? Moja porada, gdy dzwoni, to sugeruj spotkanie bo lepiej się wtedy gada i jest szansa na więcej bliskościo-intymności .

6

Ajko napisał/a:
Igor_coj napisał/a:

sms/telefony

pozdrawiam grupę

Czy ona wydzwania o każdej porze i nocy? Czy gada z tobą o chłopakach, którzy jej się podobają? Moja porada, gdy dzwoni, to sugeruj spotkanie bo lepiej się wtedy gada i jest szansa na więcej bliskościo-intymności .

bez przesady, nie jest to non stop, ale sam jestem zdziwiony ,że tak dużo chce rozmawiać. nie, mówi co u niej i wgl. a ja nie chce spalic, ze za tydzien czy dwa jej sie znudze i nie wiem jak reagowac teraz. ja tez wole spotkania

co byś zrobił? np. nie odbieral kazdego polaczenia?

7

No odbieraj, wygadana kobieta to szczęśliwa kobieta, a szczęśliwa kobieta jest chętna by uszczęśliwiać swojego mężczyznę. Tylko tak jak wcześniej napisałam, zamieniaj to gadanie w spotkanie i ta relacja zacznie też dawać tobie satysfakcję.
Ile razy do ciebie dzwoni w ciągu dnia, w tygodniu? Ile razy się spotykacie?

8

Ajko napisał/a:

No odbieraj, wygadana kobieta to szczęśliwa kobieta, a szczęśliwa kobieta jest chętna by uszczęśliwiać swojego mężczyznę. Tylko tak jak wcześniej napisałam, zamieniaj to gadanie w spotkanie i ta relacja zacznie też dawać tobie satysfakcję.
Ile razy do ciebie dzwoni w ciągu dnia, w tygodniu? Ile razy się spotykacie?

2 razy dziennie dzwoni?

spotykamy się 2-3 razy /w tygodniu

9

Odbierać telefony. Rozmawiać z nią. co u cb i wgl..

Spotykać się jak nawięcej i wgl. Być blisko, całowanie, tulenie, seks  i wgl.
Poznawać się.

.. i wgl...

10

Gary napisał/a:

Odbierać telefony. Rozmawiać z nią. co u cb i wgl..

Spotykać się jak nawięcej i wgl. Być blisko, całowanie, tulenie, seks  i wgl.
Poznawać się.

.. i wgl...

jak najwięcej, ale też gdzieś granica musi być, żeby zatęsknić uważam

11 Ostatnio edytowany przez Gary (2022-06-21 15:57:40)

Igor_coj napisał/a:

jak najwięcej, ale też gdzieś granica musi być, żeby zatęsknić uważam

No to nie wydzwaniaj do niej dużo. Ona dzwoni już wystarczająco dużo. Angażuje się.

Po seksie będziecie się normalnie zachowywać. Tęsknić, rozmawiać.
Nie rób gierek teraz jak dziewczyna jest zaangażowana.

Raczej mów co czujesz w związku z poznawaniem jej.

i wgl...

12

lol 2 dziennie to już rozumiem o co chodzi. Gdzie faceci nie czują się najlepiej z kompulsywnym gadaniem kobiet.
Ile macie lat?

13

Ajko napisał/a:

lol 2 dziennie to już rozumiem o co chodzi. Gdzie faceci nie czują się najlepiej z kompulsywnym gadaniem kobiet.
Ile macie lat?

25

14

też nie chcę spalić tematu, a bardziej nakręcać tym, że nie jestem dostępny 24h

jakieś rady?

15 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-06-21 16:24:30)

To na razie bardzo wczesny etap, jej chęć kontaktu bardzo dobrze rokuje na dłuższy związek. Widzę, że  czujesz się umęczony jej ciągłymi telefonami. Powiedz jej, że lubisz bardziej rozmawiać twarzą w twarz niż przez telefon, że może częściej byście się spotykali?
Tylko wyczuj dobrze sytuację. Np. gadacie przez telefon i np "Następnym razem zamiast dzwonić do siebie umówimy się na spotkanie? bo lepiej mi się rozmawia twarzą w twarz, a rozmów telefonicznych nie lubię, bo się nie widzimy wtedy. Nie możemy być ze sobą blisko." .

16

Ajko napisał/a:

To na razie bardzo wczesny etap, jej chęć kontaktu bardzo dobrze rokuje na dłuższy związek. Widzę, że  czujesz się umęczony jej ciągłymi telefonami. Powiedz jej, że lubisz bardziej rozmawiać twarzą w twarz niż przez telefon, że może częściej byście się spotykali?

to nie chodzi o to, że czuje sie umeczony, ale tak jak wspomniałem - nie chcę tego spalić szybko, bo jej sie znudze zaraz?

17 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-06-21 16:26:43)

Wyczuj dobrze sytuację. Np. gadacie przez telefon i np. na koniec rozmowy, powiedz: "Następnym razem zamiast dzwonić do siebie umówimy się na spotkanie? bo lepiej mi się rozmawia twarzą w twarz, a rozmów telefonicznych nie lubię, bo się nie widzimy wtedy. Nie możemy być ze sobą blisko." Spróbuj może się uda.

18

dzięki, czyli nie bawić się w zgrywanie niedostępnego? żeby zaraz się nie obraziła tongue

19

Wiesz zawsze będziesz się bardziej komfortowo czuł jak sytuacja będzie przejrzysta, niż jak się kombinuje. Bo to może doprowadzić do nerwicy, na każdy jej telefon.
Pamiętaj nie jak krowie na rowie, tylko z wyczuciem, delikatnością i dobrą sugestią .

20

Proponuję po Jej telefonie, na do widzenia powiedzieć, że teraz Twoja kolej ,
by do Niej zadzwonić.
Zadzwoń po np. 2 dniach, a pytany dlaczego dopiero teraz, powiedz co myślisz
o częstych telefonach.
Może wtedy uda się Wam ustalić częstotliwość.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » kilka spotkań za nami i częsty kontakt? rada co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024