Niezręczny kłopot... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niezręczny kłopot...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Niezręczny kłopot...

Witajcie

Piszę z taką dość delikatną sprawą, aczkolwiek chciałem się po prostu poradzić i poznać opinie kobiet. Jestem chłopakiem, mam 17 lat i jakiś czas temu poznałem naprawdę świetną dziewczynę, o rok młodszą. Bardzo dobrze się dogadujemy i powoli wszystko zmierza w dobrym kierunku. Sprawa jest jednak taka, że ona jest dla mnie niesamowicie piękna do tego stopnia że… no właśnie.

Jestem jeszcze w sumie dojrzewającym chłopakiem i łatwo u mnie o pewną reakcję ciała. Kiedy jestem z nią bliżej np. przytulanie, jakieś droczenie się itd. to prawie zawsze mam przy niej wzwód. Nie mogę tego opanować, chociaż bardzo się staram. Raz to mi stanął nawet jak po prostu oglądaliśmy film i złapaliśmy się za ręce. Przez dłuższy czas się wierciłem żeby jakoś go ułożyć, nieco krępujące. Żadna inna dziewczyna aż tak na mnie nie działała.
Do tej pory starałem się jakoś to maskować i chyba się udawało, a obawiam się trochę że coś sobie pomyśli, bo jest dość wstydliwa i miała kiedyś niezbyt miłe przejścia z jednym kolesiem, dlatego też relacja rozwija się dość powoli. Mi to nie przeszkadza, jestem wyrozumiały…

Ogólnie mam z tym czasem kłopot, nieraz mi się zdarzyło że dostałem erekcji w szkole albo w innym zwykłym momencie bez wyraźnego powodu, sam nie wiem czy dalej tak powinno być. Podczas tańca z koleżankami to już był standard. Nie wiem czy powinienem się tym jakoś martwić, może to minie za jakiś czas. Wtedy jednak sytuacja była inna i zawsze jakoś później sobie z tego żartowaliśmy.

Teraz idzie lato więc wszystko będzie nieco bardziej widoczne Myślicie że powinienem jej coś o tym powiedzieć w jakiś delikatny sposób? Powiedzieć że po prostu mi się bardzo podoba i to dlatego, że to w sumie nie zależy ode mnie? Albo w jakiś sposób nad tym zapanować/ukryć czy coś? Nie wiem jak zareaguje, a bym nie chciał jej jakoś wystraszyć. Co byście pomyślały na jej miejscu? Z góry dziękuję za porady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niezręczny kłopot...

Gdyby zauważyła, możesz delikatnie o tym napomknąć, ale zanim to nastąpi to może lepiej  nie. Skoro wiesz, że miała złe doświadczenia z jakimś nachalnym typem to raczej działaj ostrożnie. Jak długo jesteście parą?

3 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-06-07 19:18:38)

W Twoim wieku to normalne, z czasem powinno się uspokoić. Za wiele na to nie poradzisz, spróbuj wtedy myśleć o czymś innym, czymś przykrym np, stan na zimnej podlodze, jak masz możliwość. Luźniejsze gatki i penis w nogawke, tak praktycznie patrząc. To porady Mojego wink
Jak się już zdarzy, ze dziewczyna zauważy i będzie niezręcznie to powiedz prawdę, że to dlatego, że tak bardzo Ci się podoba smile

4

Ajko napisał/a:

Gdyby zauważyła, możesz delikatnie o tym napomknąć, ale zanim to nastąpi to może lepiej  nie. Skoro wiesz, że miała złe doświadczenia z jakimś nachalnym typem to raczej działaj ostrożnie. Jak długo jesteście parą?

Razem jesteśmy od kilku tygodni dopiero big_smile ale jak się z nią widzę to nie było takiego spotkania żeby chociaż raz mi nie stanął właśnie, nie da się tego powstrzymać. No cóż z lekka krępujące, a teraz będzie bardziej widoczne bo robi się coraz cieplej...

5

krecik00 napisał/a:
Ajko napisał/a:

Razem jesteśmy od kilku tygodni dopiero big_smile ale jak się z nią widzę to nie było takiego spotkania żeby chociaż raz mi nie stanął właśnie, nie da się tego powstrzymać. No cóż z lekka krępujące, a teraz będzie bardziej widoczne bo robi się coraz cieplej...

Miętus ci wpisała porady, od swojego chłopa, co robić. Nikt tak dobrze jak facet nie zrozumie, faceta.

6

Jeżeli to nie post fetyszysty to pomyliłeś fora kolego.  O to jak ukryć erekcję zapytaj na forum dla facetów. A o to co może sobie pomyśleć nastolatka na widok Twojej erekcji na forum dla nastolatek.

7

Kup sobie męski, sportowy ochraniacz na krocze. Nic nie będzie widać, nawet mokre spodenki się nie zrobią i po problemie wink

8

Misiek mówi,  że spodenki z kieszeniami  to podstawa,  zawsze można wsadzić rękę do kieszeni i ułożyć inaczej aby zamaskowac.  Przejdzie Ci wink

9 Ostatnio edytowany przez Angel83 (2022-06-12 23:01:22)

Istotka6 napisał/a:

Misiek mówi,  że spodenki z kieszeniami  to podstawa,  zawsze można wsadzić rękę do kieszeni i ułożyć inaczej aby zamaskowac.  Przejdzie Ci wink

No z tym ułożeniem się nie zgodzę, zależy kto co ma. Nie da się ułożyć, wraca względem domyślnych ustawień wink. Rozproszenie myśli pomaga, jednak jak można myśleć negatywnie jeśli obok autora siedzi fizyczny ideał, trochę jak w American Pie.

10

Angel83 napisał/a:
Istotka6 napisał/a:

No z tym ułożeniem się nie zgodzę, zależy kto co ma. Nie da się ułożyć, wraca względem domyślnych ustawień wink. Rozproszenie myśli pomaga, jednak jak można myśleć negatywnie jeśli obok autora siedzi fizyczny ideał, trochę jak w American Pie.

Nie wiem,  ja się nie znam big_smile
Może przytrzymać  w tej pozycji poprzez kieszeń,  ale to chyba by mogło hm nasilic? wink

11

Nic nie robić. Jak masz erekcję przy dziewczynie, to niech się cieszy.
Jak będzie miała z tym problem, to na starość się będzie z tego śmiała.

Ważne -- nie rozmawiaj o tym pierwszy, bo ona to odbierze jako nacisk seksualny.

Najlepiej udawaj, że nic się nie dzieje. Udawaj, że erekcja nie istnieje.

Jak ona skomentuje, to powiedz, że jest taka piękna, że się przy niej podniecasz.

Poza tym powinieneś uprawiać seks, a nie zastanawiać się jak zredukować erekcję.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niezręczny kłopot...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024