Nie chce się spotkać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chce się spotkać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Helenka123123 (2022-05-26 12:27:35)

Temat: Nie chce się spotkać

Od dwóch tygodni nie spotykam się z dobrą koleżanką. Zawsze było tak że dużo dzwoniłam do niej lub ona dzwoniła do mnie, takie rozmowy trwały długo, ma dziecko 7 lat, te dziecko mnie lubi, nic jej nie zrobiłam lub nic takiego nie powiedziałam żeby mogła się na mnie obrazić, nie rozumiem jej zachowania, dlaczego ona się tak dziwnie zachowuje że nie chce się spotkać lub już tak często nie dzwoni? Wiem że nie ma nikogo, jest tylko z dzieckiem, jej partner zmarł dawno temu

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2022-05-26 10:44:20)

Odp: Nie chce się spotkać
Helenka123123 napisał/a:

Od dwóch tygodni nie spotykam się z dobrą koleżanką. Zawsze było tak że dużo dzwoniłem do niej lub ona dzwoniła do mnie, takie rozmowy trwały długo, ma dziecko 7 lat, te dziecko mnie lubi, nic jej nie zrobiłem lub nic takiego nie powiedziałem żeby mogła się na mnie obrazić, nie rozumiem jej zachowania, dlaczego ona się tak dziwnie zachowuje że nie chce się spotkać lub już tak często nie dzwoni? Wiem że nie ma nikogo, jest tylko z dzieckiem, jej partner zmarł.

Zmieniłaś/zmieniłeś płeć?

3

Kleoma napisał/a:
Helenka123123 napisał/a:

Od dwóch tygodni nie spotykam się z dobrą koleżanką. Zawsze było tak że dużo dzwoniłem do niej lub ona dzwoniła do mnie, takie rozmowy trwały długo, ma dziecko 7 lat, te dziecko mnie lubi, nic jej nie zrobiłem lub nic takiego nie powiedziałem żeby mogła się na mnie obrazić, nie rozumiem jej zachowania, dlaczego ona się tak dziwnie zachowuje że nie chce się spotkać lub już tak często nie dzwoni? Wiem że nie ma nikogo, jest tylko z dzieckiem, jej partner zmarł.

Zmieniłaś/zmieniłeś płeć?

Już poprawiłam. Wiesz może dlaczego ona tak się zachowuje?

4

Może się połapała, że nie chodzi ci tylko o relacje koleżeńskie.

5

Legat napisał/a:

Może się połapała, że nie chodzi ci tylko o relacje koleżeńskie.

Ona wie że ja nic do niej nie czuje

6

Zatem nie dość, że mylą ci się płcie, to jeszcze mylisz działy forum. smile

7

Helenka123123 napisał/a:

Od dwóch tygodni nie spotykam się z dobrą koleżanką. Zawsze było tak że dużo dzwoniłam do niej lub ona dzwoniła do mnie, takie rozmowy trwały długo, ma dziecko 7 lat, te dziecko mnie lubi, nic jej nie zrobiłam lub nic takiego nie powiedziałam żeby mogła się na mnie obrazić, nie rozumiem jej zachowania, dlaczego ona się tak dziwnie zachowuje że nie chce się spotkać lub już tak często nie dzwoni? Wiem że nie ma nikogo, jest tylko z dzieckiem, jej partner zmarł dawno temu

A może ona nie chce spotkań z jej dzieckiem, bo coś wzbudziło jej niepokój?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chce się spotkać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024