Piszę z zajętą dziewczyną, a ona nie chce się spotkać. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Piszę z zajętą dziewczyną, a ona nie chce się spotkać.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-12-17 07:57:10)

Temat: Piszę z zajętą dziewczyną, a ona nie chce się spotkać.

cześć, na wstępie pisze ze jestem chłopakiem pisze tutaj bo jedynie wy możecie dać mi poradę co robić.

Pisze z taką jedną dziewczyna  już grubo ponad miesiąc ona ma chłopaka, piszemy można powiedzieć że 24/7 spotkaliśmy się pewnego razu coś poczuła do mnie pisała mi że spodobało jej się to jak romzwialaismy itd ale mowi że ona już nie chce się spotkać ze nie chce tego zmieniać co ma teraz z chłopakiem ale wiem że ona jest z nim z przyzwyczajenia bo są już długo i ciężko jej o nim zapomnieć odrzucić na bok. Poradzcie mi co mam zrobić czy odpuścić czy próbować dalej, albo co jej powiedzieć żeby zmieniła zdanie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Piszę z zajętą dziewczyną, a ona nie chce się spotkać.

A Ty chciałbyś mieć taką dziewczynę?

Odpowiedz sobie na to pytanie mając na uwadze, że Tobie może zrobić dokładnie to samo co swojemu obecnemu

3

ale ona właśnie nic nie robi teraz co z tego że by  zerwała coś się zaczyna a coś się kończy

4 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2019-12-17 00:33:54)

Jak nic nie robi? Jest z Nim ,nieważne tu powódki, Tobie może wszystko powiedzieć, nie wiesz jak jest naprawdę

Jak jej tak źle w obecnym związku to niech go najpierw zakończy s nie spotyka się z kimś za plecami obecnego. Bardzo brzydkie określenie padłoby z moich ust, gdyby nie fakt, że mamusia mnie dobrze wychowała i też, że regulamin na to nie pozwala wink
Chcesz być z dziewczyną co przyprawia rogi? Bądź. Nie płacz później, że Ciebie potraktowała tak samo....

Gdzie Wasz kręgosłup moralny to ja nie wiem

5

Istotka6 napisał/a:

Jak nic nie robi? Jest z Nim ,nieważne tu powódki, Tobie może wszystko powiedzieć, nie wiesz jak jest naprawdę

Jak jej tak źle w obecnym związku to niech go najpierw zakończy s nie spotyka się z kimś za plecami obecnego. Bardzo brzydkie określenie padłoby z moich ust, gdyby nie fakt, że mamusia mnie dobrze wychowała i też, że regulamin na to nie pozwala wink
Chcesz być z dziewczyną co przyprawia rogi? Bądź. Nie płacz później, że Ciebie potraktowała tak samo....

Gdzie Wasz kręgosłup moralny to ja nie wiem

W sumie to nie przyprawia rogow, bo jak? Skad wiesz o czym pisza?

6

Już samo pisanie i spotykanie się z obcym facetem gdy jest się w związku to pewne przegięcie, do tego sama napisała że coś poczuła a Autor ewidentnie chciałby ją odbić. To wszystko łącznie sprawia że jest to jednak przyprawianie rogów. Aczkolwiek chwali się, że dziewczyna nie chce się już spotykać, ale uważam że w takiej sytuacji należy również zerwać kontakt z Autorem bo w rezultacie mogą być z tego kłopoty

7

Istotka6 napisał/a:

Już samo pisanie i spotykanie się z obcym facetem gdy jest się w związku to pewne przegięcie, do tego sama napisała że coś poczuła a Autor ewidentnie chciałby ją odbić. To wszystko łącznie sprawia że jest to jednak przyprawianie rogów. Aczkolwiek chwali się, że dziewczyna nie chce się już spotykać, ale uważam że w takiej sytuacji należy również zerwać kontakt z Autorem bo w rezultacie mogą być z tego kłopoty

Czyli w zwiazku nie moze sie spotkac z obcym facetem? OK... Moze nie chodzilo jej o relacje romantyczna z poczatku, ale pozniej sie jej odmienilo.
Jak chce odbic to moze probowac. Dlaczego nie? Fair play.
Moga byc klopoty, a moze byc milosc zycia.

Jednak ona nie chce sie spotykac, wiec albo sama nie wie czego chce , albo nie  chce zerwac z chlopakiem. Wiec mysle, ze autor powinien olac ta relacje. Watpliwe jest, ze sie uda.

8

z jej strony to miało być spotkanie koleżeńskie ale z mojej nie po  prostu chce ją odbić. Jej chloapk wiedzial o  tym spotkaniu, nic nie zaszło po prostu polubila mnie spodobało jej się to jak rozmawialiśmy, dogadujemy się po prostu cały czas mamy tematy do rozmowy, pisania. Ona pisze ze nie chce się spotkać bo się boi że z nowu jej się to spodoba i zapomni o tamtym,  a jest z nim tylko z przyzwyczajenia tskm i napisała.

9

Założę się, że jej chłopak nie ma pojęcia o tym przyzwyczajeniu ...

10

No patrz pan jak się przyzwyczaiła. Odbijesz dziewczynę ale nie dziw się jak to się szybko skończy. Wiesz rozumiesz, coś się kończy, coś się zaczyna.

11 Ostatnio edytowany przez madoja (2019-12-18 12:16:00)

Mówią że na wojnie i w miłości nie ma litości. Mógłbyś więc próbować swoich sił.
Tylko że ona podjęła decyzję, że nie chce się z Tobą już spotykać.

Jeśli już naprawdę chcesz coś ugrać, a jesteś pewien Waszej więzi, to spróbuj z zazdrością. Tzn. pokaż jej że ktoś się Tobą zainteresował, a ona może Cię stracić. Zrób się trochę chłodny wobec niej. W kobietach budzi się nagle miłość, gdy nie mogą czegoś mieć.

12

madoja napisał/a:

W kobietach budzi się nagle miłość, gdy nie mogą czegoś mieć.

Czasami też budzi się litość smile.

13

Janix2 napisał/a:
madoja napisał/a:

Gdy facet, który za nią biegał, nagle przestaje biegać i jakaś inna kobieta go chce?
Nie, wtedy kobieta zaczyna myśleć że go bardzo pragnie. Nie wiem czy u facetów działa ten sam mechanizm (podejrzewam że tak), ale u nas na pewno.

14

madoja napisał/a:
Janix2 napisał/a:
madoja napisał/a:

Gdy facet, który za nią biegał, nagle przestaje biegać i jakaś inna kobieta go chce?
Nie, wtedy kobieta zaczyna myśleć że go bardzo pragnie. Nie wiem czy u facetów działa ten sam mechanizm (podejrzewam że tak), ale u nas na pewno.

Nie, jak facet znajdzie inną to raczej nie wraca do byłej. Chyba że coś nie wyjdzie to wraca do byłej ale raczej aby nie być sam (na ten moment). Budzenie się ponownej miłości do faceta od którego się odeszło to raczej miłość taka jak miłość psa ogrodnika do jabłek. Co do tej litości to chodziło mi o to że niektóre Panie robią czasami z siebie siostry miłosierdzia.

15

Mi nie chodziło o wracanie do byłej.
Chodziło mi o to, by wzbudził jej zazdrość, nie mając żadnej nowej kobiety.

Chodzi mi o to, że skoro autor jest na każde kiwnięcie palcem tej dziewczyny i ona do tego przywykła, i w tym momencie stwierdziła że nie chce z nim być, to jedyne co może ją zdezorientować i pobudzić jej uczucia to zmiana frontu. Odsunięcie się od niej, pokazanie że są też inne kobiety na świecie.

16

madoja napisał/a:

Mi nie chodziło o wracanie do byłej.
Chodziło mi o to, by wzbudził jej zazdrość, nie mając żadnej nowej kobiety.

Chodzi mi o to, że skoro autor jest na każde kiwnięcie palcem tej dziewczyny i ona do tego przywykła, i w tym momencie stwierdziła że nie chce z nim być, to jedyne co może ją zdezorientować i pobudzić jej uczucia to zmiana frontu. Odsunięcie się od niej, pokazanie że są też inne kobiety na świecie.

100 % zgoda. Tylko odcięcie się całkowite. Czym bardziej usłużny tym bardziej olewany i pogardzany (i wykorzystywany).

17

Autorze, a po co Tobie dziewczyna, która będąc w związku z jednym, potajemnie pisuje z drugim = zdradza emocjonalnie?
Przecież skoro funkcjonuje w takim schemacie, z Toba zrobi dokładnie tak samo.

18

misiek2468 napisał/a:

cześć, na wstępie pisze ze jestem chłopakiem pisze tutaj bo jedynie wy możecie dać mi poradę co robić.

Pisze z taką jedną dziewczyna  już grubo ponad miesiąc ona ma chłopaka, piszemy można powiedzieć że 24/7 spotkaliśmy się pewnego razu coś poczuła do mnie pisała mi że spodobało jej się to jak romzwialaismy itd ale mowi że ona już nie chce się spotkać ze nie chce tego zmieniać co ma teraz z chłopakiem ale wiem że ona jest z nim z przyzwyczajenia bo są już długo i ciężko jej o nim zapomnieć odrzucić na bok. Poradzcie mi co mam zrobić czy odpuścić czy próbować dalej, albo co jej powiedzieć żeby zmieniła zdanie

Odpuszczaj, przestań do niej cokolwiek pisać.

19

Mój obecny mąż zostawil swoją dziewczynę dla mnie po 5 latach związku. Całe nasze małżeństwo mnie to męczy, zdradzał ja to może zdradzać mnie. 6 lat był wierny aż noga mu się powinela i zdradził.

Jak ktoś wcześniej napisał, może to być miłość twojego życia. To fakt, mąż jest miłością mojego życia i co w chwili obecnej jest śmieszne biorąc pod uwagę nasz kryzys , bardzo się kochamy i walczymy o siebie. Jednakże smród zdrady będzie ciągnął się zawsze za nami.

Zastanów się czy chcesz go czuć przez cały związek, o ile dziewczyna się zdecyduje rozstać z chłopakiem.

20

Zdrada to niestety jeden z elementów którego niektórzy nie potrafią nigdy wymazać ze związku i ciągle wraca jak bumerang przy wszystkich kłótniach.

21

[post przeniesiony]

misiek2468 napisał/a:

Hej!
Mam do was pytanie zniechecilem do siebie pewna dziewczyna napisała mi to że po prostu narzucelem jaj własną wolę oraz miałem różne pretensje do niej. Czy da się to naprawić? Jakk? hmm

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Piszę z zajętą dziewczyną, a ona nie chce się spotkać.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024