Jak nawiazac nowe kontakty? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak nawiazac nowe kontakty?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Pawl1207 (2022-04-23 16:56:20)

Temat: Jak nawiazac nowe kontakty?

10 lat temu bylem 5 razy "pod rzad" w psychiatryku... w sensie w przeciagu 1.5 roku mialem 5 hospitalizacji...
Ząglowałem wtedy lekami... cierpie na zabuzenia obsesyjno-kompulsywne.

Mam teraz pytanie, chcialbym na nowo zaczac zycie...
Jak znalezc i nawiazac kontakty z nowymi znajomymi? Wymyslilem ze dokoncze studia w zaocznym trybie bo w mojej pracy to ciezko nawiazac jakies kontakty rowiesnicze... Czy macie jeszcze jakies pomysly jak znalezc znajomych i sie zakumplowac? Mysle tez zeby zapisac sie na jakis boks lub kalistenike bo lubie cwiczyc wink ale czy to pomoze w nawiazaniu nowych znajomosci, sam nie wiem. Mialem znajomych kilkoro z poprzedniej pracy ale z taka dziewczyna sie poklucilem o sprawy damsko-meskie i zerwalem takze z reszta kontakty...

Jesli ktos mialby jakies pomysly jak sie z kims zaznajomic to chetnie wyslucham wink dodam ze mieszkam kolo krakowa wiec mozliwosci teoretycznie jakies sa ale przeszlosc nie daje spokoju...
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak nawiazac nowe kontakty?

Cześć
Ja gdy jescze nie miałam chłopaka bardzo często wymyślałam sobie różne zajęcia. Chodziłam sama do kina/ teatru, kawiarni. Na dyskoteki nie bo nie lubię.  Zaczęłam studiować germanistyke, robiłam również dodatkowo różne kursy typu opiekunka dziecięca w żłobkn/ florystka, skończyłam technik rolnik zaocznie, na niektórych kierunkach byłam jako wolny słuchacz, to na medycznych i prawniczych.
Myślę, że powinieneś rozwijać swoje pasje.

Ach i jeszcze wkręciłam się w kajakarstwo i wspinaczke. Najlepiej zająć czymś myśli i nie poddawać się zbyt łatwo

3 Ostatnio edytowany przez Pawl1207 (2022-04-23 22:49:54)

@KaraZ dziekuje. Masz racje zajme sie czyms konkretnym wink  juz mam kilka pomyslow. Najlepsze jest to ze na pewnym forum poznalem super ladna dziewczyne.. wie o mnie i to akceptuje ale nie umiem jej przekonac do siebie. Moze jak zaczne sie rozwijac to sie mna bardziej zainteresuje wink namawia mnie na robienie prawka i zebym robote lepsza znalazl..

Ale wracajac do tematu, faktycznie trzeba wyjsc do ludzi wink tylko czasu czasami brakuje bo robota przeszkadza...

4 Ostatnio edytowany przez KaraZ (2022-04-23 22:56:15)

Myślę, że jak się postarasz i jej zaimponujesz to może coś z tego będzie, trzymam kciuki.
Fajnie jest spróbować czegoś nowego, może Ci się wydawać przez chwilę , że się totalnie do tego nie nadajesz.  ale sama w sobie ta adrenalina i satysfakcja, że się udało jest najlepsza!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak nawiazac nowe kontakty?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024