Witam,mam 21 lat i w proponowanych znajomych na FB wyskoczył mi profil dość atrakcyjnej dziewczyny.Czy jest sens zapraszać ją do znajomych i zacząć pisać i liczyć na spotkanie,czy raczej takie znajomości nie mają sensu?Czy istnieje jakiś inny sposób na zagadanie w miarę normalne?Posiadam również jej ig.
Witam,mam 21 lat i w proponowanych znajomych na FB wyskoczył mi profil dość atrakcyjnej dziewczyny.Czy jest sens zapraszać ją do znajomych i zacząć pisać i liczyć na spotkanie,czy raczej takie znajomości nie mają sensu?Czy istnieje jakiś inny sposób na zagadanie w miarę normalne?Posiadam również jej ig.
skąd wiesz że nie ma siusiaka? to tylko zdjęcia
Jak wyskoczyła to z jakiegoś powodu. Jest znajomą znajomych?
Jak wyskoczyła to z jakiegoś powodu. Jest znajomą znajomych?
Jak już ją wystalkował na insta to teraz regularnie mu się będzie pojawiać.
jak nie mieszka dalej niz 30 min drogi to sprobuj przeciez.
macie wspolnych znajomych?
Czy jest sens zapraszać ją do znajomych i zacząć pisać i liczyć na spotkanie,...
Jest sens. Tylko jak to zrobić dobrze?
Tak.
Próbuj, nie masz nic do stracenia.
10 2021-12-15 00:51:46 Ostatnio edytowany przez Ghosty (2021-12-15 00:57:16)
boran napisał/a:Czy jest sens zapraszać ją do znajomych i zacząć pisać i liczyć na spotkanie,...
Jest sens. Tylko jak to zrobić dobrze?
Mi wyskakują co dzień, dzień w dzień. Jaki tu sens?
Co dzień inna, to normalne?
Raz blondyna, raz czarna, raz zboczona, lub psychiczna.
Czy tego każdy chce? Wątpię. Raczej nie. To raczej zboczone.
To poważne sprawy, nie na forum. Bo są ludzie, którzy robią straszne rzeczy.
Heh ciężki temat. Myślę, że warto spróbować. Osobiście znam parę, która się tak poznała i są ze sobą mega szczęśliwi. Kolega (wtedy jeszcze nieznajomy) tak podrywał koleżankę jego znajomych (moją w sumie też ale wtedy mieliśmy jeszcze bardzo słaby kontakt, znaliśmy się z jednego wspólnego wyjazdu, nie znałem ich wszystkich). Trzy razy pisał i próbował aż w końcu odpisała (bo jak teraz mówi zaimponowało jej to) i umówili się na spotkanie. Pykło! Teraz są ze sobą już ponad 2 lata
Heh ciężki temat. Myślę, że warto spróbować. Osobiście znam parę, która się tak poznała i są ze sobą mega szczęśliwi. Kolega (wtedy jeszcze nieznajomy) tak podrywał koleżankę jego znajomych (moją w sumie też ale wtedy mieliśmy jeszcze bardzo słaby kontakt, znaliśmy się z jednego wspólnego wyjazdu, nie znałem ich wszystkich). Trzy razy pisał i próbował aż w końcu odpisała (bo jak teraz mówi zaimponowało jej to) i umówili się na spotkanie. Pykło! Teraz są ze sobą już ponad 2 lata
napisał 3 razy i jej to zaimponowało. Trwały związek widzę sie szykuje.
Oby jakis nieznajomy nie napisał do niej 4 albo co gorsza 5 razy. Albo niedajboże ma jakieś prawdziwe życie!
OMG!
Zachowaj swoje ironie, żale i zazdrość dla siebie Akurat znam ich osobiście i widzę do czego to wszystko zmierza i jak bardzo są szczęśliwi ze sobą.
Chodzi o sam fakt podjęcia próby. Wiadomo, że musieli się też sobie spodobać żeby coś więcej z tego wyszło.
Ale co taka zakompleksiona internetowa, anonimowa osoba może o tym wiedzieć
Nie pozdrawiam