Dzien dobry - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dzien dobry

Co byscie zrobili na moim miejscu troche mi smutno jestem w zwiazku z chlopakiem 5miesiecy i denerwuje mnie ze on woli tylko ogladac glupie filmy tureckie tak sie na nich skupia ze nawet nie napisze sms do mnie podczas seansu jak tylko film sie zaczyna to on leci szybko zeby na niego zdazyc a jak jedzie do mnie to wcale tak nie spieszy sie tylko patrzy na glupia fikcje w ekranie czy wam tez by takie zachowanie przeszkadzalo? nie jest typem romantyka ale jak filmy to wtedy sie nim staje ale nie dla mnie sad i przez to tylko sie klocimy co robic sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dzien dobry

To nawet dziwne, że interesują go te tureckie seriale, są to bajki dla dorosłych, do tego wkurzające, bo akcja stoi w miejscu, a często się cofa.
Ale to jego sprawa, możesz jedynie zasugerować, żeby nie zaczynał oglądać następnych, z czasem może mu minie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024