Cześć. Zarejestrowałam się dzisiaj z nadzieją poznania nowych ludzi - koleżanek. Czy komuś z was udało się nawiązać bliższe relacje z osobami poznanymi online?
2 2021-12-13 00:08:04 Ostatnio edytowany przez Łukasz07 (2021-12-13 00:08:34)
Ja tak miałem, ale to bardziej na stopie przyjacielskiej, ale zwykle czasu to nie wytrzymywało.
Jak się tylko rozmawiało online.
To czemu nie dochodziło do spotkania?
Cóż, głównie problemem była odległość i też takie twierdzenie, że spotkać się raz na parę miesięcy, to po prostu było tak, że osoby miały takie podejście, że to nie ma sensu.
Cześć. Zarejestrowałam się dzisiaj z nadzieją poznania nowych ludzi - koleżanek. Czy komuś z was udało się nawiązać bliższe relacje z osobami poznanymi online?
Witaj,
Jeśli nie masz na myśli tylko tego forum - to do mnie los się chyba uśmiechnął, bo poprzez kontakt onlinowy poznałem dziewczynę i ta relacja bardzo pozytywnie rozwija się
bemay napisał/a:Cześć. Zarejestrowałam się dzisiaj z nadzieją poznania nowych ludzi - koleżanek. Czy komuś z was udało się nawiązać bliższe relacje z osobami poznanymi online?
Witaj,
Jeśli nie masz na myśli tylko tego forum - to do mnie los się chyba uśmiechnął, bo poprzez kontakt onlinowy poznałem dziewczynę i ta relacja bardzo pozytywnie rozwija się
Miło przeczytać to, Kubusiu Puchatku. Powodzenia
Dziękuje Elu za życzenia.
Obiecuje, że napisze coś w swoim wątku, choć tamtego mnie już dawno nie ma
Dziękuje Elu za życzenia.
Obiecuje, że napisze coś w swoim wątku, choć tamtego mnie już dawno nie ma
Wybacz Kubuś ciekawskość i nie do końca zrozumiałem, to ktoś "od nas " (znaczy z forum ) czy nie wreszcie ?.
Trzymaj się
To osoba spoza Naszego forum, ale poznana stricte przez internet.
W święta podzielę się z Wami detalami.
PS. Przepraszam Moderację za offtop
To osoba spoza Naszego forum, ale poznana stricte przez internet.
W święta podzielę się z Wami detalami.
PS. Przepraszam Moderację za offtop
Moderacja nie żyje, jakbyś nie wiedział
Jest tylko"ochotnicza straż forumowa" ,ale też niektórym to nie pasuje i źle
Ja poznałam swoją przyjaciółkę przez internet około ośmiu lat temu , poznałyśmy się na Vinted , był tam założony temat jak i tutaj na forum " szukam koleżanki itd " i jakoś się zgadałyśmy . Przyjaźń trwała długo , można powiedzieć że do dzisiaj , wspólne imprezy , zakupy , pogaduchy , wspólne poznawanie znajomych , jednak troszkę kontakt się zepsuł bo wyjechałam do pracy za granicę na około pięć lat i już relacja nie jest taka fajna jak kiedyś , dlatego też założyłam wątek że chętnie zawarłabym przyjaźń ale odpowiedzi zero ...