Chce, lecz trochę się boje. Portal randkowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chce, lecz trochę się boje. Portal randkowy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Aliytea (2021-11-16 20:37:23)

Temat: Chce, lecz trochę się boje. Portal randkowy

Hej wszystkim. Nie wiem od czego zacząć, więc zacznę od początku. Mam 26 lat , nigdy nie byłam w oficjalnym związku, spotykałam się z facetami zawsze przez portale randkowe, z niektórymi do dziś utrzymuję kontakt, ale to nie to...

Chciałabym kogoś poznać , ale na żywo nigdy nie miałam okazji z nikim się zgadać i spotkać, kiedyś miałam sytuację,że jakiś facet zaczepił mnie ale w kulturalny sposób na mieście,to ja głowa w dół i uciekłam, raz chciał mnie jakiś zaprosić na kawę to ja się zaczerwieniłam i zaczęłam zachowywać jakbym miała zespół touretta... Jestem niepewna siebie i nieśmiała,zaczęłam się unawiac przez portale randkowe i zauważyłam że trochę mi łatwiej,gdyby nie te portale to NIGDY nie byłabym na żadnej randce z FACETEM. Wiem że są zwolennicy i przeciwnicy portali,ale dla mnie akurat był wybarwieniem.

Chciałabym założyć ponownie,lecz trochę się boję,obawiam ...że nikogo nie poznam, najbardziej boję się ,że faktycznie tak będzie,mam już 26 lat sad chciałabym się kiedyś ustatkować,a portale to moja jedyna deska ratunku. Nie mam znajomych, właściwie nigdzie specjalnie nie chodzę, tylko praca dom, nawet nie mam gdzie a samej sie nie chce. W dodatku mieszkam w totlanym zadupiu. Co sądzicie??

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Merkury28 (2021-11-16 21:10:02)

Odp: Chce, lecz trochę się boje. Portal randkowy

Cześć smile Nie martw się, są osoby które i po 30 tce układają sobie życie więc tu nie ma reguły i na pewno Ci się wszystko uda smile

Mam podobnie do Ciebie. Załóż takie apki. Jeśli jesteś nieśmiała i trudno iść Ci na spotkanie dla singli z 30 osobami to to fajna opcja. Nic nie tracisz smile Może pomyśl o sympatii, FB randki czy katolickim portalu albo Tinder. Ja poznałem tak kilka fajnych koleżanek a dzięki temu można poznać znajomych znajomych itd. Im więcej osób poznasz w realu i zrobisz tym większe szanse że poznasz kogoś fajnego smile

Powodzenia smile

3 Ostatnio edytowany przez Ghosty (2021-11-17 16:21:14)

Aliytea napisał/a:

Hej wszystkim. Nie wiem od czego zacząć, więc zacznę od początku. Mam 26 lat , nigdy nie byłam w oficjalnym związku, spotykałam się z facetami zawsze przez portale randkowe, z niektórymi do dziś utrzymuję kontakt, ale to nie to...

Chciałabym kogoś poznać , ale na żywo nigdy nie miałam okazji z nikim się zgadać i spotkać, kiedyś miałam sytuację,że jakiś facet zaczepił mnie ale w kulturalny sposób na mieście,to ja głowa w dół i uciekłam, raz chciał mnie jakiś zaprosić na kawę to ja się zaczerwieniłam i zaczęłam zachowywać jakbym miała zespół touretta... Jestem niepewna siebie i nieśmiała,zaczęłam się unawiac przez portale randkowe i zauważyłam że trochę mi łatwiej,gdyby nie te portale to NIGDY nie byłabym na żadnej randce z FACETEM. Wiem że są zwolennicy i przeciwnicy portali,ale dla mnie akurat był wybarwieniem.

Chciałabym założyć ponownie,lecz trochę się boję,obawiam ...że nikogo nie poznam, najbardziej boję się ,że faktycznie tak będzie,mam już 26 lat sad chciałabym się kiedyś ustatkować,a portale to moja jedyna deska ratunku. Nie mam znajomych, właściwie nigdzie specjalnie nie chodzę, tylko praca dom, nawet nie mam gdzie a samej sie nie chce. W dodatku mieszkam w totlanym zadupiu. Co sądzicie??

Osobowość unikająca — sprawdź w Internecie. Jest na ten temat dużo, ale nie mogę tu podawać niestety linków.

Jest taka strona medyczna: ww.mp.pl ...  coś tam. Na pewno znajdziesz. Wpisz "Osobowość unikająca + ww.mp.pl i powinno wyskoczyć na google.

Strona również na temat problemów z osobowością (medycznie), która pomaga, jeśli ktoś tego chce.

Jak nie, to zawsze można tu to wkleić. Ja wiem, że to i tak nie każdemu pomoże, bo to za mało i to nie wystarczy. Szkoda, bo tylko Ty najbardziej na tym ucierpisz - nikt więcej.

4

Ghosty napisał/a:
Aliytea napisał/a:

Osobowość unikająca — sprawdź w Internecie. Jest na ten temat dużo, ale nie mogę tu podawać niestety linków.

Jest taka strona medyczna: ww.mp.pl ...  coś tam. Na pewno znajdziesz. Wpisz "Osobowość unikająca + ww.mp.pl i powinno wyskoczyć na google.

Strona również na temat problemów z osobowością (medycznie), która pomaga, jeśli ktoś tego chce.

Jak nie, to zawsze można tu to wkleić. Ja wiem, że to i tak nie każdemu pomoże, bo to za mało i to nie wystarczy. Szkoda, bo tylko Ty najbardziej na tym ucierpisz - nikt więcej.

Na czym najbardziej ucierpie? Wiem że mam osobowość unikającą, czytałam na ten temat,ale od czytania nie minie,chodxe na terapię,ale efekty te takie sobie

5

Radziłabym Ci pracę nad sobą również poza terapią. Godzina raz w tygodniu z terapeutą nie jest w stanie dokonać szybkich zmian, ponadto nie zawsze trafi się na odpowiedniego terapeutę czy właściwą dla Ciebie  metodę. Nikt za Ciebie nie przeżyje życia, nikt nie rozwiąże twoich problemów. Nikt nie zostanie bohaterem siedząc na kanapie i nikt nie rozwiąże swoich problemów w relacjach rozmawiając jedynie o nich. Trzeba przełamywać irracjonalne lęki i stawiać im czoła, bo tylko wtedy można nad nimi zapanować.
W sytuacjach gdy nie jestem pewna wyniku działania zadaję sobie pytanie: co mam do stracenia? Najczęściej nic, za to mogę wiele zyskać. To dobra motywacja do podjęcia działań czy stawienia czoła wyzwaniom wink

6 Ostatnio edytowany przez Ghosty (2021-11-17 17:09:38)

"Na czym najbardziej ucierpie?"

Różnie bywa. To czas pokaże. Jak widać, już cierpisz.

A jak? Będziesz zupełnie samotna, tj. bezdomna.

Dla niektórych to nic. Dla innych bardzo dużo.

Prawie jak facet, ale jakie to ma znaczenie.

Przecież ta choroba też dotyczy facetów, których tutaj się gnębi i obrzuca gnojem.

To należy szczególnie tutaj podkreślić, ponieważ ludzi chorych trzeba wspierać i pomagać, a nie gnębić.

Jeśli się z tym zgadzasz... tak czy nie?

To radzę zgłosić się do szpitala jak najszybciej.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Chce, lecz trochę się boje. Portal randkowy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024