Jak ją znaleźć ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak ją znaleźć ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1 Ostatnio edytowany przez bounce (2021-12-11 16:48:48)

Temat: Jak ją znaleźć ?

Cześć wszystkim !

Ok. 2 tygodnie temu, zarejstrowałem konto na Badoo z ciekawości czy działa to tak jak powinno:) Poznałem tam kilka dziewczyn w tym jedną bardzo wyjątkową. Po kilku dniach rozmowy, zaproponowałem żeby się przenieść na messenger bo aplikacja cały czas się wieszała i po prostu mnie irytowała, w odpowiedzi dostałem od niej wiadomość że musi mnie bardziej polubić żeby podać facebook. Któregoś dnia moja frustracja tą aplikacją dobiegła końca i postawiłem usunąć konto żegnając się i podając dane do mojego fb, gdyby jednak stwierdziła że lubi mnie bardziej (minął ponad tydzień i się nie odezwała). Dziewczyna na tyle zainteresowała mnie na tyle swoją osoba że muszę ją jakoś odnaleźć ! Trochę o niej wiem ... mam nawet screen gdzie znajduje się jej zdjęcie, imię, miejscowość skąd pochodzi i że prowadzi z rodzicami pensjonat. Niestety nazwiska nie znam sad Macie jakiś pomysł jak to ugryźć ? Na facebooku szukałem i ciężko po imieniu namierzyć, do jej miejscowości mam z 80 km wiec nie problem tam pojechać, ale w jaki sposób to zrobić ? Podzielcie się co o tym myślicie i może poddacie ciekawsze pomysły smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak ją znaleźć ?

Skoro aż tak bardzo Cię zainteresowała to trzeba było przegryźć te problemy aplikacji aż ona faktycznie zdecydowałaby się przenieść tę relację na FB (lub w inne miejsce). Teraz może być problem skoro sama się nie odzywa (może sobie myśleć, że jednak nie byłeś na tyle zainteresowany lub znalazłeś kogoś innego a ona była tylko chwilową zaczepką).

3

Znajdź ten pensjonat w necie i poznasz nazwisko.

4

Mallwusia: Właśnie tu jest problem bo tych pensjonatów jest sporo (ta Miejscowość to Rabka-Zdrój)

Darku: Teraz tak samo myślę, ale już za późno dlatego szukam innej opcji

5

Jeżeli podałeś dane kontaktowe, a ona nie zdecydowała się jakkolwiek tego pociągnąć, to odpuściłabym nagłą wizytę w pensjonacie z kwiatami. Ja na jej miejscu bym się przestraszyła, że jesteś jakimś stalkerem i teraz powinnam się zacząć bać chodzić sama po nocy.
Zainstaluj badoo z powrotem, ustaw filtry tak by mieć jak największą szansę ją znaleźć i kontynuuj tam.

6

Skoro sama uznała, że jeszcze nie pora na pokazywanie Ci fejsa, to znaczy, że jeszcze nie pora, żebyś znalazł ją tam sam.
Zawsze możesz zainstalować znowu badoo i do niej napisać, chociaż moim zdaniem skoro sama się nie odezwała, to sprawa jest przegrana.

7 Ostatnio edytowany przez blueangel (2021-12-11 20:48:01)

czasem sa strony na fb spotted, na ktorych sie szuka ludzi. moze jest taka dla jej miejscowosci?
zawsze mozesz tez pojechac do tego pensjonatu/zadzwonic i poprosic do tel, skoro znasz jej imie

jednak bez zadnych kwiatow czy cos tylko normalnie pogadalabym na osobnosci.
ewentualnie mozesz sie tam zatrzymac na noc jako gosc

8

Masz Ty chłopaku problemy z dziewczynami co 2 lata.
I biegasz jak pies wokół jeża big_smile  /Gary/.

https://www.netkobiety.pl/t105568.html

https://www.netkobiety.pl/t116672.html

https://www.netkobiety.pl/t127041.html

9

Gary ! to nie jest śmieszne sad ... po prostu pecha mam !

10 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-11 23:49:59)

zawsze mozesz tez pojechac do tego pensjonatu/zadzwonic i poprosic do tel, skoro znasz jej imie

To zły pomysł - skoro nie czuła się komfortowo dać co jak co obcemu facetowi swojego fejsa (który zawiera ledwie trochę więcej danych niż profil na badoo), to tym bardziej nie poczuje się komfortowo jak pojawi się lub zadzwoni do jej pracy. Przynajmniej mnie by ciary przeszły jakby ktoś po rozmowie czy dwóch zjawił się u mnie w pracy, ma to szanse wyjść mocno creepy

11

Zaloz z powrotem to Badoo i rozmawiaj z dziewczyną.
Jak się rozwinie to ją poznasz.
Dziewczyny ciągle mają stalkerow na głowie nie ma takiej  chyba co by nie miała takich doświadczeń. Więc idź normalną ścieżką.

A skąd ty wiesz, kto tam był po drugiej stronie? I czy prawdę pisał/pisała.
Nie dostałeś FB bo może się tam krył ktoś zupełnie inny....

13

zwyczajny gość napisał/a:

Znikąd. Ale to już jest podejście paranoja.
A On jest prawdziwy?
Jeśli tak, to zobacz, dziewczynie którą odmówiła mu podania danych osobowych po paru tekstach w necie chce się załadować na chatę..
Jest się czego bać? Jest.
Mezczyzni tego nie czują kompletnie. Bo ich nikt nie atakuje, a przynajmniej nikt komu by nie mogli w razie potrzeby w papę dać. smile
Siostrze, matce, córce co byś w takim przypadku powiedział?

14

bounce napisał/a:

Mallwusia: Właśnie tu jest problem bo tych pensjonatów jest sporo (ta Miejscowość to Rabka-Zdrój)

Darku: Teraz tak samo myślę, ale już za późno dlatego szukam innej opcji

W sumie cierpliwie dałoby się znaleźć, ale lepiej nie iść tą drogą. Mnie kiedyś ktoś odszukał, korzystając z pomocy policjanta z rodziny. Dostałam na urodziny gigantyczny bukiet pocztą kwiatową i... byłam wściekła.

Ela210 napisał/a:
zwyczajny gość napisał/a:

Znikąd. Ale to już jest podejście paranoja.
A On jest prawdziwy?
Jeśli tak, to zobacz, dziewczynie którą odmówiła mu podania danych osobowych po paru tekstach w necie chce się załadować na chatę..
Jest się czego bać? Jest.
Mezczyzni tego nie czują kompletnie. Bo ich nikt nie atakuje, a przynajmniej nikt komu by nie mogli w razie potrzeby w papę dać. smile
Siostrze, matce, córce co byś w takim przypadku powiedział?

Nie paranoja a realizm. Zbyt długo jestem w internecie by nie stosować zasady ograniczonego  zaufania. I dotyczy to wszystkich....i pań i panów. Ochrona danych osobowych, telefonów, adresów, zdjęć ..itp.

I rodu kobiecy, bez tej skromności.....nawet nie wiesz co potrafi słaba płeć wyczyniać....ot takie "Fatalne zauroczenie".
smile

16

Poznałeś dziewczynę... fajnie się rozmawiało... no komunikator trochę szwankował... Zerwałeś z nią jedyny kontakt jaki miałeś... bo komunikator nie działał dobrze.

Wniosek? Nie była taka fajna skoro przeszkodą było złe działania komunikatora. Albo druga opcja -- nie myślisz wcale.

Trudno się Tobie pomaga jak nie myślisz, o czym świadczą wyżej cytowane wątki.

17

dokladnie. dziwne, ze tak ci zalezalo, a usunales, zanim poczekac jeszcze z 2 tygodnie. po takim czasie albo by ci dala albo znaczyloby ze tak naprawde niezainteresowana, jedynie zabija czas.

18

bounce napisał/a:

Cześć wszystkim !

Ok. 2 tygodnie temu, zarejstrowałem konto na Badoo z ciekawości czy działa to tak jak powinno:) Poznałem tam kilka dziewczyn w tym jedną bardzo wyjątkową. Po kilku dniach rozmowy, zaproponowałem żeby się przenieść na messenger bo aplikacja cały czas się wieszała i po prostu mnie irytowała, w odpowiedzi dostałem od niej wiadomość że musi mnie bardziej polubić żeby podać facebook. Któregoś dnia moja frustracja tą aplikacją dobiegła końca i postawiłem usunąć konto żegnając się i podając dane do mojego fb, gdyby jednak stwierdziła że lubi mnie bardziej (minął ponad tydzień i się nie odezwała). Dziewczyna na tyle zainteresowała mnie na tyle swoją osoba że muszę ją jakoś odnaleźć ! Trochę o niej wiem ... mam nawet screen gdzie znajduje się jej zdjęcie, imię, miejscowość skąd pochodzi i że prowadzi z rodzicami pensjonat. Niestety nazwiska nie znam sad Macie jakiś pomysł jak to ugryźć ? Na facebooku szukałem i ciężko po imieniu namierzyć, do jej miejscowości mam z 80 km wiec nie problem tam pojechać, ale w jaki sposób to zrobić ? Podzielcie się co o tym myślicie i może poddacie ciekawsze pomysły smile

wyszedłeś na zdesperowanego pajaca. Nie licz na zbyt wiele.

19

Jedynym wyjściem jest założenie Badoo jeszcze raz. Nie szukaj jej w internecie, bo to stalking.

20 Ostatnio edytowany przez madoja (2021-12-14 10:38:12)

Gdyby mnie znienacka odwiedził facet z internetu, to znajomość byłaby absolutnie zakończona i to w krzykach i wyzwiskach. Ja kończyłam znajomości nawet gdy ktoś mnie szukał w necie i dowiadywał się o mnie jakichś rzeczy - to jest niepoważne, bo to ja powinnam dawkować informacje o sobie.
Ktoś mnie szukał - zawsze kończyło się zerwaniem kontaktu. Zawsze.

A ta dziewczyna widocznie tez bardzo dba o prywatność, skoro nie podaje fb.
Nie wiem czemu faceci tego nie rozumieją. Podawanie nazwiska obcym kolesiom jest ryzykowne. Coś pójdzie nie tak, to facet może pisać nawet do znajomych i rodziny tej laski - bo przecież wszystko ma jak na dłoni. Z rok temu był incydent w moim mieście gdzie facet się zemścił na dziewczynie poznanej w necie, pokazując na forum jej intymne wiadomości i zdjęcia.

I jej nie obchodzi gdy powiesz "no co ty, ja jestem normalny" - bo to samo powiedziałby psychol / stalker. Powinna sama się o tym przekonać.
Ehhh.... Ile raz ja spotykałam się z niezrozumieniem a wręcz szokiem i wyśmianiem gdy po wymianie 2 zdań nie chciałam podać fb.

Ja radzę Ci założyć badoo jeszcze raz.
I nie zmuszać jej. Jak nie będzie chciała, to nie.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak ją znaleźć ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024