Cześć wszystkim !
Ok. 2 tygodnie temu, zarejstrowałem konto na Badoo z ciekawości czy działa to tak jak powinno:) Poznałem tam kilka dziewczyn w tym jedną bardzo wyjątkową. Po kilku dniach rozmowy, zaproponowałem żeby się przenieść na messenger bo aplikacja cały czas się wieszała i po prostu mnie irytowała, w odpowiedzi dostałem od niej wiadomość że musi mnie bardziej polubić żeby podać facebook. Któregoś dnia moja frustracja tą aplikacją dobiegła końca i postawiłem usunąć konto żegnając się i podając dane do mojego fb, gdyby jednak stwierdziła że lubi mnie bardziej (minął ponad tydzień i się nie odezwała). Dziewczyna na tyle zainteresowała mnie na tyle swoją osoba że muszę ją jakoś odnaleźć ! Trochę o niej wiem ... mam nawet screen gdzie znajduje się jej zdjęcie, imię, miejscowość skąd pochodzi i że prowadzi z rodzicami pensjonat. Niestety nazwiska nie znam Macie jakiś pomysł jak to ugryźć ? Na facebooku szukałem i ciężko po imieniu namierzyć, do jej miejscowości mam z 80 km wiec nie problem tam pojechać, ale w jaki sposób to zrobić ? Podzielcie się co o tym myślicie i może poddacie ciekawsze pomysły