jak mam Ją zaprosić :(? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak mam Ją zaprosić :(?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: jak mam Ją zaprosić :(?

Pytanie do Pań, albo opowiem od początku smile rok temu poznałem dalszą kuzynkę mojego dobrego kumpla, wpadła w oko bo jest śliczna, charakteru nie miałem okazji poznać niestety. Miałem dziewczynę i pokusy brałem szerokim łukiem, trzy miesiące temu się rozstaliśmy. Pierwsza dziewczyna o której pomyślałem to własnie ona ale że nie miałem okazji jej poznać wtedy, wiec bardzo chciałbym to zrobić teraz, pytanie, jak nawiązać kontakt skoro praktycznie się nie znamy, ja mam lat 25 ona 20. Sytuacja ma się lepiej, w niedziele są chrzciny siostry synka, co byście zrobiły gdyby świeżo poznany chłopak zaprosił jako osobę towarzyszącą? smile Może ktoś z was pochwali się dobrą radą czy próbować czy też nie.

Zobacz podobne tematy :
Odp: jak mam Ją zaprosić :(?

masz 25 lat, a cackasz sie jakbys mial 15 smile
jasne, zapros ja. tylko nie wiem czy od razu chrzciny z polowa rodziny to dobry pomysl.. na twoim miejscu te uroczystosc bym se odpuscila, chyba nic sie nie stanie, jesli po rozstaniu raz pojdziesz bez osoby towarzyszacej? no chyba, ze az tak ci zalezy..
zapros ja na cos (cokolwiek) normalnego, na luzie. nawet jesli odmowi, to przeciez nie koniec swiata. bedziesz wiedzial od razu, zeby poprostu szukac dalej wink

3

Ja na twoim miejscu bym jej nie zapraszala na chrzciny, ledwo ja znasz a już chcesz wprowadzić do rodziny ? Nie za szybko trochę ? Jak mi kiedyś takie coś facet zaproponował ledwo go znając to uciekłam xD bo dla mnie to było za wcześnie za szybko, weź zagadaj do niej z propozycją jakiegoś spaceru, piwa czy wyjściem do kawiarni. Jeśli się nie zgodzi odpuść wink

4

Biegasz jak pies wokół jeża... Nie kombinuj z chrzcinami, nie wymyślaj powodów.

Masz dużo łatwiej, bo to kuzynka kumpla -- kumpel wie, ze się ona Tobie podoba? Jeśli tak to wykorzystaj to. Jeśli nie to zastanów się, czy on może o tym się dowiedzieć?

Jakie inne drogi masz do tej dziewczyny? Razem w szkole? FAcebook?

5

kumpla wolałbym nie mieszać, a tak pozostaje Facebook, mieszkamy w sąsiednich miejscowościach a szkołę już dawno skończyliśmy:)

6

Moje pytanie nie brzmiało "jakie możliwości poznania dziewczyny odpadają", ale co możesz zrobić aby ją poznać.

Napisałeś że pozostaje Facebook? Nie masz innej opcji? Naprawdę?

No dobra... Facebook... wjaki sposób skorzystałeś z tej drogi aby poznać kobietę? Myślisz może, że to ona powinna Cię zdobyć?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak mam Ją zaprosić :(?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024